🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 439
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 145
Имам чувството, че тия двамата Мартин и Данка, имат някаква предварителна договорка, да играят този театър пред нас.
Някак не се връзва, Мартин дето всяка вечер е с различна, да лази в краката на Данка, че и да й обещава вечна вярност. Мартин дето изневярата му е хоби/спорт! От този театър и двамата имат интерес. Данка реализира небивали продажби на книгата си и подготвя почвата за новата, а Марто вече е герой в книга, прототип на успял богат мъж, истински мачо, "известен и преуспял", мечта на всяка златотъсачка.
Аз дори си мисля, че малко се изпуснаха, в играта си, когато Марто каза на Данка "внимавай да не се влюбиш", а тя отговори "няма страшно" и после малко се сконфузи от отговора си. За мен тези двамата играят роли и диктуват целия сценарий в предаването. Мартин е разпредилил ролите на всяка. Мартина- Любовницата, Силвия- коня му, АМ- братлето, с когото ходи за риба и се съветва относно клюките...и т.н. За тези които нямат роля, даже и не поглежда, не съществуват за него.
Освен това, няма и нито едно доказателство, че тези двамата са все още заедно в реала. Никой, никъде не ги е виждал заедно след предаването, то и самите участнички, никоя не вярва, че Даниела е там за любов към Марто. Та дотук с голямата любов между тях.
Не вярвам на нито една тяхна дума, но признавам играят добре, щом масово зрителите им вярват за любовта и си заслужиха хонорарите.
Хареса ми скандала между тях, Данка направи показно, как да си изчукаш скъпо колие, да не се поддаваш на левашки манипулации и да накараш мъжа да лази в краката ти. Еми браво Данче, ако беше и толкова добра в реалния живот, до сега вече щеше да си се омъжена, с 5 деца, като Гущерова. Ама не си, пък то и тя вече не е омъжена, така че този живот, ако някой още не е разбрал е винаги до време. Защото рано или късно те изместват, а от високо най-лошо се пада. Все пак евала на Данчето, че показва на младото поколение, да отстояват себе си и да не се оставят да бъдат манипулирани, мачкани и дори малтретирани от мъжете си. Каквото поведение, например показва Мартина и не се учудвам, че в реала точно това й се е случвало. Контраста Даниела-Мартина е очеизваден и ако това е целта на Н.Николов да ни покаже, го направи много успешно. Едната е с едно колие на пред и лазещ в краката и мъж, а другата разбра, че е излишна. Сега, чие поведение е успешното? На милата, добрата и глупавата или на манипулативната и хитрата, отстояваща себе си и приоритетите си? Харесва ми тази сюжетна линия.
Относно Косара, наистина не разбирам, какво толкова я харесаха и тримата? Нито визуално ми е хубава, а като поведение, вие сте казали всичко, аз само мога да обобщя, че е абсолютно селско були, което най-добре всеки да избягва.

Изцяло споделям това мнение! Именно с тези реплики Мартин и Даниела се изпуснаха по време на коктейла, и точно тогава и се смееха точно като хора, които имат тайна и играят театър. Другото много преиграно от негова  страна е “ имах чувството, че изневерявам на жена си”. Come on. Нарцистичните умеят да имитират и чувства. Не знам каква е договорката им, но всеки, който вярва, че този мъж се е пречупил заради Даниела, греши. Отделно от това, сега, може и моя проекция да е това, но един човек, ако е влюбен наистина, ще има малко повече самосъхранителен инстинкт, а няма да си изплющи сърцето на земята пред една почти непозната жена.

# 2 146
Ферайчето защо отиде при Марто да се изяснява, не и ли беше ясно? Е, погодиха и номер, лош късмет.  В този сезон всичките се правят на много честни, всичките само по един мъж могат да въздишат.
Даниела, като е толкова загрижена за приятелката си, защо не я спря да не ходи да пита?  Цирк.

За Александра пък позволиха да се говори на английски? И защо? В Българско предаване ще ни слагат субтитри? И заглушиха зрителят да не чуе оргиналите?

# 2 147
Ами то и ЛА, и Ергенът, са притегателни за нарциси.

Роси сбърка, като отказа розата на Васил. Но въпреки това аз залагам на нея за бъдеща фаворитка на Васил. Разбирам положението, в което беше, и начинът, по който вероятно се е почувствала - Виктор тръгна с голяма заявка към нея от самото начало, тя му беше фаворитка(та) наедно с Бранимира, и заради онази нелепост (в смисъл нелепа беше реакцията на другите в резултат на споделянето на нейното усещане за евентуално желание за целувка от негова страна) - той охладня, не я покани на индивидуална среща, и дори не поиска да се изяснят и да разбере нейната гледна точка - припомням, каза й, видимо подпийнал, че "сам ще разбере" какво се е случило и каква е тя като човек - и после, нищо, нада, ниенте, нихтс. Еми, меко казано непоследователно и странно поведение. Напомня ми на Алек откъм маниери Виктор на моменти, фалшивее много, и в допълнение е с много неуверено и лесно манипулируемо поведение (от Косара, Мартин, Любомира не толкова явно). Роси има много качества - амбициозност, широкоскроеност, дълбочина в емоционалните преживявания, искреност, комуникативност, доброжелателност + визия + професия - всички други фаворитки на Виктор по едно или други време - Любомира, Бранимира, Косара, Клаудия - не изглеждат на нивото й. Според мен те успешно я дискредитираха пред Виктор, който пък от своя страна според мен не търси истинска интимност, и изпитва страх от нея, както и страх от отхвърляне. Не ги познавам, но от екранното им време и от разказите за опита им навън, това е мнението ми.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 19:31 от Clementine89

# 2 148
Мацки, je liebe you tutti Sparkling Heart

Очаквам покана за следващия сезон Trollface

# 2 149
Александра се опита да отдаде чест и почитание на всички според мен. На ергените, че имат толкова хубави жени, чинно чакащи розички отзад, и на самите кандидатки.

Тя и Силвия чий го дирят там не ми е ясно.
45 дни е на безплатен ол инклузив и то без децата. А най-хубавото е, че дори не ѝ се налага да се прави на влюбена и да се натиска на ергена. И аз се замислям да отида. 😂

# 2 150
Как до май бреее Scream какво ще гледаме до тогава, щом още сега двама от трима ергени са направили избор? Още месец и половина да гледаме как се въртят Данка - Бранка - Любка и Козарка?? Пфф, дано на Васо да са му дали роля да кани наред, че ще ни убият от скука.

# 2 151
A аз линея защото вече ще гледаме не по две скучни срещи на епизоди, ами по три. Съвсем няма да ни дават кокошарника, пък последния епизод тъкмо малко заприлича на Ергенът.

# 2 152
Е, Ива като е женена и неразведена какво прави там и защо я засипват с рози отвсякъде?

# 2 153
Гледам интервю на Мартин при Мон Дьо. Не е говорил с родителите си две години, защото не са одобрявали Емануела. С нетърпение очаквам майка му да пътува до Шри Ланка, за да се запознае с Даниела. Тогава ще надминат и миналогодишната история с мамин Сашко Grinning

https://youtu.be/w14ABpmPnro?si=vRI_fxiNWfBNozCQ

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:23 от tooclose

# 2 154
Съмнява ме Марто да викне родителите си. Но щеше да е много яко, ако бяхме в миналия сезон и беше мама Ксения срещу Даниела. Цял спиноф може да се направи от това. 😁

# 2 155
Не е ли малко странно, че Мартин толкова лесно сдаде. Чак друга жена нямало да погледне, нито да целуне във формата, хем всички знаят в какъв формат са влезли. Изглежда човек, който изобщо не обича да му казват какво да прави, а е като кученце пред Даниела. Нещо не ми се връзва на мен...Голяма любов ще да е...

За него е по-лесно така, не му се занимава с разни Иви и Ферайчета, не му е интересно.
Взе си хонорара, почина си, това е.
Мисля, че той я харесва, а тя него надали много. Той няма много пари, не мисля, че е нейния таргет. Тя искаше да рекламира себе си и книгата си, е успя!

# 2 156
Не знам защо се учудвате, че Мартин си е паднал по Даниела. Той често излиза с такъв тип жени. Емануела е пълна скандалджийка, която му е късала нервите. Видяхме и Йоана колко злобна и отмъстителна може да бъде. Явно харесва жените да му правят фасони. За някои мъже това е тръпка, колкото и странно да звучи. Битка за власт. Другите са му скучни.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:36 от Lilly_85

# 2 157
Мартин многократно заяви, че харесва жени с характер. Тези, с които може да играе, да се гони. Всички други са му безразлични.

# 2 158
Мартин многократно заяви, че харесва жени с характер. Тези, с които може да играе, да се гони. Всички други са му безразлични.
Викито каза същото… Директно си заяви на Мартина, че Мартин няма дълбок интерес към нея, защото е много лесно (разбирайте “лесна”). И той е същият и тича след Бранка, макар че не е нищо особено - но буди ловецът в него. Затова и Роси няма шанс. Прекалено много показва, че ѝ пука.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:36 от Lilly_85

# 2 159
Като един дядо в Двама мъже и половина "обичам скандалджийки"-за Бърта, та и Марто така.Grinning Шегата настрана,милите и сговорчиви хора са скучнички.Важи и за него,и той не е лесен.Сложните хора са предизвикателство,когато ти поднасят всичко на тепсия или лягат в краката ти интересно ли е?На мен,не.Както и безоблачните любови с цветя и рози са скука,както и самият живот всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт