🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 443
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 040
Не харесвам Васил, напомня ми на Алекс от миналия сезон, продукцията го режисира.  Косара е голяма злобарка, Ана Мария я манипулира. Любомира само чака някой да започне и да поеме щафетата, кофти работа. Но ме е яд на Росица, че прие розата на Виктор. Ферай дожре направи като дори не изчака другите  ергени . Влизането на нови хора почва да става малко досадно.

# 2 041
Даниела е образ по учебник за такива формати - неприятна на зрителя, дразни го, не играе “по правилата” (и това се харесва на главния герой, вместо обратното), не блести с нищо визуално, но самочувствието удря небето. Беше ясно, че ще се шуми около нея, ще й се вдигнат акциите, ще продаде книгите, ще я канят по предавания, касти и какво ли не. Мечтата на всяка втора самопровъзгласила се инфлуенсърка и бръмчалка.
Как да си хванеш богат мъж (и да го задържиш) и никога повече да не се налага да работиш и да мислиш за каквото и да е - екзистенциален въпрос номер 1 пред много млади момичета. Тук няма качествени “школи” на темата (Кобилкина е просто един смях) и ето ниша за Даниела. Има ли търсене? Има. Тя постигнала ли е за каквото е влязла - постигнала е.

Мартин… поредния уж голям играч, мъжкар, схемаджия и не знам какво, а се хвана на най-старите номера. Нито го съжалявам, че се излага, нито ми пука. Яд ме е за Мартина, която незнайно защо ми е симпатична. Може би защото е добродушна и наивна по детски, или такъв образ играе (но ме съмнява да е такъв капацитет, стратег и актьор).
Линията на Виктор ми е крайно безинтересна, честно казано хич не ми пука какво се случва при него и неговите жени. Момчето ми е пълен палячо. Но ще стане известен. Жените му до една странни птици, които визуално не харесвам въобще.
Всички останали са на почивка. И им личи.

# 2 042
  • Варна
Даниела е образ по учебник за такива формати - неприятна на зрителя, дразни го, не играе “по правилата” (и това се харесва на главния герой, вместо обратното), не блести с нищо визуално, но самочувствието удря небето.
Все едно за Валерия от  сезон 2 чета - и конкурентката й готова да се постели в краката на Ергена, сега Мартина, а в сезон 2 Елена.
Ех да имаше една Мони да каже на Даниела, че е неподдържана.. Можеше да излезе някоя вена   Sweat Smile

# 2 043
Линията на Виктор ми е крайно безинтересна, честно казано хич не ми пука какво се случва при него и неговите жени. Момчето ми е пълен палячо. Но ще стане известен. Жените му до една странни птици, които визуално не харесвам въобще.
Визуално са съвсем нормални, средностатистически момичета, но наистина са малко… Чалнати. Вярно, че с въпросите на Виктор тип “Как си днес?”, “Обичаш ли лимони?”, “Харесваш ли вилици?” трудно могат да се разгърнат, но все пак са странни.

Мартина като че ли буди майчински инстинкт у много зрителки, защото се прави на наивна като тийн. Затова е харесвана. Иначе и тя е бръмчалка, която се дупи на ергена, за да привлече внимание.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 07:09 от Lilly_85

# 2 044
АМ се била разхубавила? Толкова е антипатично братленцето, толкова нищо женствено няма в нея, въпреки големите сиси, които са ѝ направили докторите, че се чудя кога последно е видяла мъж? И на кой мъж му става с подобна “жена”?

Според, ако АМ си пусне по-дълга коса и промени този убит цвят ( да го направи по-студен и да вкара по-светли нюанси по дължините), ще изглежда доста добре.
Също така малко спирала, лек озаляващ ББ крем, малко хайлайтър и гланц на устните и ще светне.

# 2 045
  • Бургас
От това ,което съм гледала в инстраграма и Даниела не казва , че е хубаво жената да е зависима от мъжа , казва че жените трябва да имат изисквания . Не виждам какво лошо има , мъж да те вземе за среща , да плати сметката , да ти подари букет са минимални усилия.

Laughing Laughing Laughing
Даниела не иска мъж да я взема на срещи и да плати вечерята.
Даниела иска дебел плик с кеш всеки месец срещу сексуални услуги и да го придружава на партита/почивки(Които пак са си за нея). Не иска семейство,нито да се грижи за мъжа,не предлага почти нищо, фалшива е и мен лично ужасно много ме отблъсква.
Не мога да намеря и едно хубаво нещо в нея.

Нямам никакво време да чета днес,но мернах едно мнение как Мартин не бил влюбен,много добре знаел,че го играе. Ами...не е вярно. Хлътнал е с двата крака и ясно си му личи.Има голямо сексуално напрежение между тях и това му пречи да вижда трезво над нещата.
Уж големият хитрец,уж голям играч не знам си какво пък едно бедно девойче без никакъв бекграунд(но чело много книги как да минипулира глупаци мъже) го разиграва както си иска.

Това с манипулациите не се учи от книга-носиш си го по ген. Евентуално от книга може да се шлифоваш.
Аз не мисля, че Мартин е хлътнал, по-скоро имитира, това нарцистичните го умеят много добре.  Тя също.

# 2 046
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имитират и двамата и играят театър, но явно доста добре заблуждават хора, които не са имали вземане-даване с нарцистични типове. Аз бях с такъв шестнайсет години и им знам номерцата наизуст, а тука е по учебник (той, тя просто е хитра - да не се бърка с умна).

# 2 047
Като се акцентира върху бижутата на Диана и се замислих колко символично звучи произношението на марката съотнесено към значението на същата думичка на български език. Ако е вярно, че Shopard-ите на Даниела идват от Хепи мен, вместо глупостите как жените да изискват от мъжете букети, да вземе да коучва по-добре какво трябва да изтърпиш, за да си заслужиш шопар да ти подари Shopard.

# 2 048
Имам чувството, че тия двамата Мартин и Данка, имат някаква предварителна договорка, да играят този театър пред нас.
Някак не се връзва, Мартин дето всяка вечер е с различна, да лази в краката на Данка, че и да й обещава вечна вярност. Мартин дето изневярата му е хоби/спорт! От този театър и двамата имат интерес. Данка реализира небивали продажби на книгата си и подготвя почвата за новата, а Марто вече е герой в книга, прототип на успял богат мъж, истински мачо, "известен и преуспял", мечта на всяка златотъсачка.
Аз дори си мисля, че малко се изпуснаха, в играта си, когато Марто каза на Данка "внимавай да не се влюбиш", а тя отговори "няма страшно" и после малко се сконфузи от отговора си. За мен тези двамата играят роли и диктуват целия сценарий в предаването. Мартин е разпредилил ролите на всяка. Мартина- Любовницата, Силвия- коня му, АМ- братлето, с когото ходи за риба и се съветва относно клюките...и т.н. За тези които нямат роля, даже и не поглежда, не съществуват за него.
Освен това, няма и нито едно доказателство, че тези двамата са все още заедно в реала. Никой, никъде не ги е виждал заедно след предаването, то и самите участнички, никоя не вярва, че Даниела е там за любов към Марто. Та дотук с голямата любов между тях.
Не вярвам на нито една тяхна дума, но признавам играят добре, щом масово зрителите им вярват за любовта и си заслужиха хонорарите.
Хареса ми скандала между тях, Данка направи показно, как да си изчукаш скъпо колие, да не се поддаваш на левашки манипулации и да накараш мъжа да лази в краката ти. Еми браво Данче, ако беше и толкова добра в реалния живот, до сега вече щеше да си се омъжена, с 5 деца, като Гущерова. Ама не си, пък то и тя вече не е омъжена, така че този живот, ако някой още не е разбрал е винаги до време. Защото рано или късно те изместват, а от високо най-лошо се пада. Все пак евала на Данчето, че показва на младото поколение, да отстояват себе си и да не се оставят да бъдат манипулирани, мачкани и дори малтретирани от мъжете си. Каквото поведение, например показва Мартина и не се учудвам, че в реала точно това й се е случвало. Контраста Даниела-Мартина е очеизваден и ако това е целта на Н.Николов да ни покаже, го направи много успешно. Едната е с едно колие на пред и лазещ в краката и мъж, а другата разбра, че е излишна. Сега, чие поведение е успешното? На милата, добрата и глупавата или на манипулативната и хитрата, отстояваща себе си и приоритетите си? Харесва ми тази сюжетна линия.
Относно Косара, наистина не разбирам, какво толкова я харесаха и тримата? Нито визуално ми е хубава, а като поведение, вие сте казали всичко, аз само мога да обобщя, че е абсолютно селско були, което най-добре всеки да избягва.

# 2 049
Този егоцентрик Мартин да изиграе влюбен глупак пред цяла България?! Е то бива да сте му фенове, ама чак пък толкова. Човекът хлътна зверски, може да е в резултат на изолацията и други фактори, но поведението му не е игра. Както и Елена не играеше, а си се влюби най-искрено. Като излязат навън, идват на себе си постепенно, но Мартин не играе, те холивудски величия не могат да го изиграят това. Той трепереше пред Данито оная вечер, хора!

# 2 050
И аз не мисля, че играе, защото не виждам какво печели. Образът му на голям играч и стратег се загуби с това му поведение..Ако продължи така, лирическият му герой ще е на големият глупчо, оплетен в схемите на Даниела.

# 2 051
Точно, Мартин, Мартина и Даниела разиграват етюд. Мартина показва какво не трябва да прави една жена, Даниела показва как трябва, Мартин е прототип на баровеца, който скача според тоягата. И всичко зависи от жената как ще го научи. Да ама тоя етюд важи докато го впримчиш. А после? Искам да видя етюд за после. Как на баровеца му омръзват претенциите на хитрушата, нищо по-различно не може да му даде от много други и се връща при онази, с която му е лежерно и спокойно и която го гледа влюбено и го обгрижва.

# 2 052
И аз не мисля, че играе, защото не виждам какво печели. Образът му на голям играч и стратег се загуби с това му поведение..
Това поведение е сценарий и да егоцентрик е! Печели слава и известност разбира се, това за което е влязъл+тлъст хонорар. Пък и става главния герой/прототип на желания мъж. Но най-вече двамата с Данка, прокарват интересна сюжетна линия в предаването.

# 2 053
Както върви етюда досега, Мартин не би се съгласил доброволно да е баровеца, воден за носа...

# 2 054
Аз напълно вярвам, че Даниела си го завъртя, Мартин е много първичен. Ама и е огромен сръдльо. Не смятам, че има човек, който той да изтърпи като му върти номера в дългосрочен план. Мартин се кара с абсолютно всички, бивши, приятели и т.н. Вече сме го виждали това. Та наистина си мисля, че в момента е завъртян, ама толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт