🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 622
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 490
Е, силиконът на Йоана е колкото за нея, толкова и за самия Мартин. Тунинги и процедури не броя за подаръци. Въпреки че щеше да е доста добро да си искат имплантите обратно като скъсат Grinning

# 2 491
Кучето е около 2К, не е колкото бижутата, но Йоана каза, че като се е запознала с него и нейната пазва е била празна. Може той да е платил, за да я напълнят, а това е повече от кучето.
В темата за спойлерите в началото на сезона пишеше, че Мартин платил 10к за силикона на някакво бивше гадже, което било влязло в къщата. Пишещата още не беше сигурна дали става въпрос за Йоана, тоест не ѝ бяха потвърдили името.

# 2 492
Ами ето... тя сама се потвърди. Явно ПР-ът и така я е посъветвал. Ако още работи като ПР, де. Laughing

# 2 493
Да, силиконът на Йоана е платен от Мартин - около 10 бона.

# 2 494
В тези мащаби неговите "стиснат" може да означава, че не купува апартаменти и джипове на любовниците си, едно синджирче... бълха го ухапала!

# 2 495
Даниела каза в някакво стори, че свързвали името й с хора, които даже не познавала. Подозирам, че визираше Хепито.

# 2 496
А онзи бивш на Даниела (мускулестият), с който все още има снимки в ИГ, какъв е? Не намирам нищо за него в Гугъл. Явно и той е приятел на Бачорски, защото имат доста снимки заедно.

# 2 497
Strike a pose е всичко при тези момичета. Всяка е заложила основно на вида си и смята, че и се пада по право да има охолен и щастлив живот. Те всички искат, само че в приказките красавицата е една, пък тука са много. Конкуренцията голяма и ако няма с какво да блеснеш пред другите е страшно. На Даниела не може да и се отрече, че използва женските си похвати умело. Граници ще слага само докато може. Като влезе в неговото ложе и рязко нейният Тузар ще ги наруши, пък тя ще се съобразява с неговите. Ако всичко това не сценарии, щото не ми се вярва тъй лесно да свали гарда Мартин.

# 2 498
  • Stockholm
Мисля че хиперболизираме Мартин. Не си ли спомнята как си загуби ума по Денислава в ИГ и даже се изпокара със съотборниците си заради нея? Много му е слаб ангелът, а критериите не толкова високи.  Така че е възможно да захапва лесно, но и лесно да се отдръпва, след като постигне целта си. Освен това продължава да бълнува за Емануела, явно единствената жена за него, която може да се счита за постижение, понеже е красива и известна.

# 2 499
То бива фотошоп, ама това вече е много извън границите на реалното Simple Smile

# 2 500
къв е тоя ИИ

# 2 501
Мартина ли трябва да е това 😂

# 2 502
  • Sofia
Слагайте име, моля ви, че те всички в социалните мрежи са много красиви.Simple Smile

# 2 503
Мисля че хиперболизираме Мартин. Не си ли спомнята как си загуби ума по Денислава в ИГ и даже се изпокара със съотборниците си заради нея? Много му е слаб ангелът, а критериите не толкова високи.  Така че е възможно да захапва лесно, но и лесно да се отдръпва, след като постигне целта си. Освен това продължава да бълнува за Емануела, явно единствената жена за него, която може да се счита за постижение, понеже е красива и известна.
Корекция: беше красива. Сега и тя е прекалила с корекциите.

Аз мисля, че все още е обсебен от Емануела, но не от любов, а защото му е писнало да бъде в сянката ѝ и постоянно да го асоциират с нея. Голям комплекс му е и иска да бъде по-известният от двамата.

# 2 504
Е не съм съгласна, че бленува за Емануела заради красотата ѝ и известността,плитко е. Жена му е доста по-красива(но са били деца тогава) , просто тръпката и чувствата с Ема са били осъзнати и много силни не се забравя току така човек, който ти е влязъл надълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт