🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 416
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 535
Коментарите от трендс са под неин пост там, в който пише обичайните глупости и има грешки. Не става въпрос за книгата.

# 2 536
Да напишат книга "Колко милионера има в Бг за покоряване", да си ги разпределят най-личните златотърсачки и да се свършва😅😅😅

# 2 537
  • Някъде там...
Виктор и Валерия от С3 днес бяха на състезание по плуване в Пловдив. Wink Валерия е с различен цвят на косата, едва я познах, лисичи.

# 2 538
Заглавие: "Бижута и сълзи"
Кукушев го измисли:
"Последният ергенски запор".

# 2 539
От Церемонията на розата:
Марто си заформи един само негов си контингент - Даниела, Мартина, Силвия, АннаМария, Ива (отказа на Васил роза), Косара(ще се бори с Васил за нея)

Виктор не си раздаде отказаните рози, Васил пък си раздаде и кой остава в шоуто? - Ферай.
Виктор и Васил харесаха почти едни и същи дами, не броиме отказите.
С 3 рози: Косара
С 2 рози: Ива, Росица, Синтия, Ивет
Тихите води излизат напред.
Александра и Ферай вече са при Васил.
Косара прие роза на Мартин, да натрие носа на незаслужаващия я Виктор и да я видим колко е принципна и че все пак има повечко рози - гъдел за егото и.

# 2 540
Не знам дали е обсъждано, но в риалитито на Бачорски, този който стоеше до Даниела на някакъв рожден ден, му замъгляваха лицето.

# 2 541
Гледах интервю с Мартин след Игри на волята - баща му искал да го направи политик и хич не е доволен, че станал ресторантьор и се забъркал с фолк-певица, също и за развода. Скарали се и не си говорел вече с тях. Интересно за псевдо-писателка ще дойдат ли в шоуто? Той обаче не иска да се прибира от парламента, когато е време за нощен живот, но обмисля да стане политик, стига да има много фенове, които ще го харесват такъв какъвто е в момента. И иска да може да оправи държавата? Обича да печели игрите той.

# 2 542
От Церемонията на розата:
Марто си заформи един само негов си контингент - Даниела, Мартина, Силвия, АннаМария, Ива (отказа на Васил роза), Косара(ще се бори с Васил за нея)

Виктор не си раздаде отказаните рози, Васил пък си раздаде и кой остава в шоуто? - Ферай.
Виктор и Васил харесаха почти едни и същи дами, не броиме отказите.
С 3 рози: Косара
С 2 рози: Ива, Росица, Синтия, Ивет
Тихите води излизат напред.
Александра и Ферай вече са при Васил.
Косара прие роза на Мартин, да натрие носа на незаслужаващия я Виктор и да я видим колко е принципна и че все пак има повечко рози - гъдел за егото и.

Васил също не си раздаде отказаните рози.
А тези момичета, които отказаха по една роза /освен Косара/, не се знае дали на следващата церемония пак ще им предложи такава същият ерген. Ето Росица, която отказа на Васил розата, на следващата церемония може да откаже розата на Виктор, доколкото се намекна това в промото, но не се знае Васил дали ще й предложи отново роза. Така че не е ясно дали излиза напред или ще си ходи. Ива и тя така.

# 2 543
Брех! Че и нагла? Какъв писател се зове тая?? Не била учител... от обща култура поне да го докара..

# 2 544
Чукча писател, не читател. Това е положението Даниелкино.

# 2 545
Аз предлагам ние да напишем книга Joy
Значи, аз съм ''за''! Но е добре да има и театрална постановка. Който желае може да доразвие идеята.
Предлагам заглавие 'Женица за милион лева'', защото действието се развива в България.
Въвеждам главните герои:
Драгонела Румпидрумпева - 35 годишна стара мома, израснала в малко провинциално градче, сменила името си от Мусайбе с по-светско, защото мечтаела да живее в столицата. Някога я ритнал кон в зъбите и тя му отвърнала, защото от малка била върла феминистка. Местният налбантин оправил криво ляво положението  /историята мълчи конските зъби използвани ли са за ремонт на щетите или не/. Мечтаела да пише книги. Мотивацията й идвала от това, че нейно кратко разказче било публикувано време оно във в. ''Лична драма''. Изрезката от вестника още стояла под мушамата на кухненската маса на семейството и я показвали на всички роднини на големи празници. Копнеела да си намери и мъж, достатъчно заможен, за да й купува герданчета и гривнички. И нямала време за чакане, защото предстояло замяна на лева с евро. А и на нея не й се работело...В някакво списание била видяла много хубави и скъпи бижута, които се казвали като прасето им Шопар. Била чувала, че доста едри бизнесмени /шопари/ имали привилегията да ги купуват на любимите си жени.

Кръстин Чернев - софийски бохем, чиято фамилия идвала от дядо му, който някога играл черно тото. Попрезрял ерген, съдържател на популярната кръчма ''Ханъм''. Името на кръчмата пък идвало от страстта на Кръстин към прииждащите на талази момички и женички, които използвал за кратко и по преднзначение.Напук на всички, които говорели за него, че бил пияница, той не близвал друго освен компот от сливи.

Виторио Къцамунски - младо и зелено момче, което  карало съкратени курсове за сваляне на жени при баткото Кръстин. Засега не му се получавало.

Картина Мартинова  - местна софийска бръмчалка, която след известен тунинг, също се пуснала на лов за богати мъже. Името й било псевдоним, с който я наричали, но не защото била красива като картина, а защото много добре боравела с фотошоп. За разлика от горния етаж, на който нямало нищо особено, тя компенсирала с големи вимета и винаги изкарвала стоката на тезгяха, за да няма скрито покрито. Познавала Кръстин и искала да му се метне на шията, но той обичал разнообразието. Тя обаче била упорита и благодарение на това била винаги втора резерва.
Другото оставям на въображенето и таланта на следващите творци.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 03:19 от Карла_Карла

# 2 546
Дами. Защо писателката е ходила на сватба с бившият си? Така като гледам са били заедно лятото, а срещите са били кога? Дали това нещо не е промоция и за двамата и накрая да има обрат? Той или тя да си тръгне и до там? Така де, ясно е че всичко е промоция ама дали не е уговорка между двамата той да се прави на влюбен и тя да му се дърпа. Нещо да стане на края и да излязат и двамата от ситуацията

# 2 547
Какво пише в тази книга, сложете някой цитат?

# 2 548
Дами. Защо писателката е ходила на сватба с бившият си? Така като гледам са били заедно лятото, а срещите са били кога? Дали това нещо не е промоция и за двамата и накрая да има обрат? Той или тя да си тръгне и до там? Така де, ясно е че всичко е промоция ама дали не е уговорка между двамата той да се прави на влюбен и тя да му се дърпа. Нещо да стане на края и да излязат и двамата от ситуацията
Срещите са били на 19, 20, 21 декември. А иначе тази сватба е била през лятото, но преди няколко години.

# 2 549
Може би ще съм единствената тук, но в началото харесвах Даниела. След като каза как искала 50К на месец и се държа като нагла бръмчалка ми падна в очите и спрях да я харесвам толкова, но пак на моменти ми е симпатична. В крайна сметка голяма част от днешните млади момичета търпят какви ли не от любов уж, защо да нямат самочувствие и изисквания. Аз лично не съм меркантилна, но не виждам лошо жените да се оглеждат и за финансово стабилни и амбициозни мъже.
Даниела ми хареса като поведение в началото, закачлива с ергена, приятелско държание с момичетата. Флиртът ѝ беше интелигентен и с финес, държеше се като жена, не като объркано момиченце. После малко прекали с изисквания, но пак е женствена, а и интересна за мъжете. Харесва ми, че е на принципа, че след мъж не се тича, защото масово в последно време е обратното, жените досаждат на мъжете, вместо да се оставят да са ухажвани.
В крайна сметка в сравнение с останалите, все още ми е симпатична Даниела донякъде.
Мартина също, но тя е много неискрена, Даниела поне открито си признава, че търси кинти.

Другите..
Тези на Виктор са много зле, инфантилни, пъпчиви, грознички, смотани.
На външен вид от тях единствено Косара става.

Ана Мария не ми харесва въобще, Ива с пусната коса бива, но и тя въобще защо е там, като хич никой не я искаше и покани.

Общи условия

Активация на акаунт