🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 416
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Варна
В предаването обаче. 🤣

# 2 521
# 2 522
Всички тия приказки кой какво може да предложи и пр. са безпредметни защото е важно дали има истински чувства..когато има всякакви стереотипи отпадат. Вчера гледах на спирката една двойка. Бяха може би около 40-те. Мъжът леко на мистър Бийн напомняне, жената беше просто.. абсурдна. В тяло като кюфте..ама вързала  някаква панделка..приличаше на дебело дете отличник..и като се гушнали и като я целува тоя нежно...направо гротеска...обаче любов имаше...и тия двамата си бяха щастливи. Направо ми беше неудобно са ги зяпам но не можех да не ги..всичко при тях беше наопаки на всички разсъждения като тия дето ги бистрим тук.

# 2 523
Косара ще я призная ако успее да направи хеттрик с тримата ергени: да ги целуне и тримата в един епизод Sweat Smile

# 2 524
Кучето е около 2К, не е колкото бижутата, но Йоана каза, че като се е запознала с него и нейната пазва е била празна. Може той да е платил, за да я напълнят, а това е повече от кучето.
В темата за спойлерите в началото на сезона пишеше, че Мартин платил 10к за силикона на някакво бивше гадже, което било влязло в къщата. Пишещата още не беше сигурна дали става въпрос за Йоана, тоест не ѝ бяха потвърдили името.
Видяхте ли, не е стиснат Марто, ларж е! Можеше да й каже, ще ти дам 5000 за една гърда, ако ми хареса, ще ти дам и за другата. Simple Smile

# 2 525
Еми именно. Даниела за нашите стандарти си е чиста Безовица. Даже с по-хубаво тяло и по-добре облечена.

Последно, в какво я обвиняваме? Че не е допринесла за обществото? За разлика от другите Grinning

То имаше една с кауза, дето още си действа активно по нея, пък и хубава, но и тя беше яко на прицел.
С кауза си е и тя, но лична - 50-60к на месец 😅😅😅

# 2 526
Оправданието на Данка е нелепо. Накъде повече да се излага, по-добре да не отговаря. Close

# 2 527
Косара ще я призная ако успее да направи хеттрик с тримата ергени: да ги целуне и тримата в един епизод Sweat Smile

Аз мисля, че ако не се държеше на положение, като нищо можеше до влизането на Васил да е тествала и двамата Ергени (през 48 часа, за да усети разликата Joy ). После и него да пробва.

Лелеее, Даниела била писателка, а не учителка. Това е жесток виц Joy

# 2 528
Косара е много странен образ. В началото никой не я харесваше, после почти всички я харесваха, сега пак никой не я харесва… Дали ще успее да обърне палачинката и пак да се хареса на зрителите? 😁
Ако измъкне Мартин изпод носа на Даниела, мисля, че тук паметник ще и направят , песни ще се пеят и поне две книги напишат (може и само с картинки , но книги )Joy

# 2 529
  • # супернатурална #
Grinning
Положението хич не е хумористично.
Гледай, но не пипай

# 2 530
Косара е много странен образ. В началото никой не я харесваше, после почти всички я харесваха, сега пак никой не я харесва… Дали ще успее да обърне палачинката и пак да се хареса на зрителите? 😁
Ако измъкне Мартин изпод носа на Даниела, мисля, че тук паметник ще и направят , песни ще се пеят и поне две книги напишат (може и само с картинки , но книги )Joy
Да не забравяме, че Косара каза на Даниела, че е чела нейната книга и много ѝ е помогнала.

Учениците на добрите учители ги надминават Wink

# 2 531
Много писатели не могат да пишат грамотно - затова си има редактори и коректура. Проблемът е, че струват пари. Даниела си е спестила една солидна сума. По спомен вървяха около 1500 лв на 100 страници преди няколко години. Това + дизайн + форматиране + самият печат + данъци + комисион за продавача + комисион за пеймънт провайдъра (ако се продава онлайн) + не знам какво още, накрая става маматасиджас… По-скоро се чудя, като бюджетна опция, защо не го е пуснала през AI за проверка? 😁

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 23:39 от Lilly_85

# 2 532
  • Варна

Рупенцова, Рупенцова, няма да си първата, нито последната. 🙂

# 2 533
Започвам да харесвам Даниела. В смисъл..не ми пречи, не ме дразни, даже имам нуждата да я защитавам.
Когато за първи път разбрах за нея (чрез Бачорски) и нейните претенции, може и да съм писала или харесала по някой и друг коментар под ИГ снимки от сорта на " бахти самочувствието".
 Но тук в предаването я наблюдавам малко повече и освен това че сама се е обезобразила, най-вероятно в желанието да се направи още по-хубава, не ми пречи нищо от това което говори, нито отношението ѝ към другите. Главно клишета говори де. Но не я смятам за вредна за младата популация. По принцип всяка майка би трябвало да научи своята дъщеря ДА НЕ ЗАВИСИ ФИНАНСОВО ОТ МЪЖ!!! Даже и на Даниела ѝ пожелавам да успее в нещо свое и да не зависи от мъж, освен ако това и е наистина целта, тогава нека да си намери милионер който ще я издържа финансово.

# 2 534
  • here and now
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт