🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 613
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 405
За вчерашния епизод - интересно ми беше да наблюдавам само новия ерген. Той още се ослушва, но веднага набеляза хубавите момичета, Адриана му послужи за приятелче, което да го въведе в компанията.
Това, което ми харесва в този сезон е, че си нямам фаворитка/и и гледам на повечето безпристрастно. Единствено Даниела ми е дълбоко антипатична и не заради корекциите, а защото се опитва да нормализира женско поведение и начин на живот, които са меко казано аморални. Направи ми впечатление от вчерашния епизод, че постепенно започват да я изключват от компаниите си другите жени. И не е от завист, или защото е фаворитка на Мартин. Явно с държанието си там предизвиква неприязън. За мен това е егоцентричен човек, който не се интересува от чувствата на другите, тя взима участие или провокира само и единствено теми, които лично я засягат. В предаването не ми е интересна, защото е с връзки, интересно ми е как и дали ще се пласира след това.

# 406
На Косара изказванията как можела всеки мъж да направи милионер за година, и онази история от миналото ѝ, са точно като извадка от книгата на псевдописателката. То нали тя е единствената ѝ последователка там. Но да вземе да направи себе си милионерка, вместо да прави мъжете такива и да се надява да не я сменят, като е толкова наясно с предприемачеството. Хвърчи в облаците тя и се пъне да създава някакъв нереален образ за себе си.

# 407
Аз също много харесвам Любомира. Нежна и миловидна е за мен, гласът й е много секси, изключително ненатрапчиво присъствие, за мен тя е точно тип човек, с когото бих общувала. За разлика от Клаудия и Бранимира, в присъствието на Виктор, и преди целувките, не е демонстрирала притеснение или кринджавост. Изглежда ми като човек, наясно със себе си и това си личи. Гримирана е просто трепач! Момичето обаче е доста натурално през повечето време. Има прекрасно тяло, смятам, че е отслабнала твърде много, като се прави разлика с предходната й визия, това винаги се отразява на всички части от тялото, но не го намирам за нещо драстично:)
Васил е супер скрита лимонка. Мисля, че вероятно като интелект превъзхожда останалите двама, макар да не го показва. Той е от този тип мъже, които не обичат да позират, да се лигавят, да се правят на шутове - много жени харесват точно този типаж, защото вдъхва сигурност, на мен лично са ми притеснителни, защото не мога да разгадая какво има под повърхността. На мен той ми изглежда много земен, чисто енергийно го виждам с някоя по-флуидна жена, която да му пали кръвта буквално, неслучайно всички го нагласиха с Косара. И на мен Адриана ми стана антипатична от вчера, като някоя лелка се държа, и нито първият, нито вторият им разговор бяха интересни. От друга страна, ако мъжът не лови на закачки или не обича да прави такива, е много трудно, за която и да било жена да влезне в такава динамика, без да изглежда като леко момиче. Така че този Васил ми изглежда труден, или просто не е решил да излезе от черупката.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:40 от Joliette

# 408
На Косара изказванията как можела всеки мъж да направи милионер за година, и онази история от миналото ѝ, са точно като извадка от книгата на псевдописателката. То нали тя е единствената ѝ последователка там. Но да вземе да направи себе си милионерка, вместо да прави мъжете такива и да се надява да не я сменят, като е толкова наясно с предприемачеството. Хвърчи в облаците тя и се пъне да създава някакъв нереален образ за себе си.
Не знам защо тя си мисли, че има акъл да прави някого милионер, а явно няма акъл да прозре една проста истина в живота - беден или богат, красив или невзрачен, известен или смотан, няма никаква гаранция, че мъжът й няма да й изневери или да си хареса друга, с която да продължи. Длъжен й е за някои неща, ако са били двойка, но в кого ще се влюби не знам дали може да се контролира.

И още нещо, което Мис Правя-ги-милионери не е осъзнала, е, че е по-добре да е в позиция да може да избира и тя, а не да е в позиция да се оплаква, че чакала ... пък скъсали с нея. Според мен тя именно, за да не бъде в конкуренция с Мартинките и пренебрегната, избра по-смотания Виктор. И от тази кула, демонстрира самочувствие. Но е поза.

# 409
Зачудих се защо преди да започне предаването Виктор толкова ми харесваше визуално, а сега не, защото не може промяната да се дължи единствено на неговото поведение.

Установих, че на всички снимки, на които ми допада, е без брада.

В неговия случай определено бих я махнала, защото той има добре изразена челюст и мъжествен овал на лицето. Когато е без нея също така, по-малко изпъкват ушите му и изглежда по-интелигентен.

# 410
На мен Даниела ми е откровено грозна, по скоро се е загрозила ужасно и не мога и не мога да я харесам. А като си помисля и че е 30+ съвсем се изумявам. Тя е млада, а прилича на 45 годишна, която младее. Инак като играч ми харесва, но като визия твърдо - не.
Мартина също е коригирана, но на мен ми е сладка и ако с тази си визия имаше поведението на Даниела, щеше да е топ играч за мен. Щеше да го омотае Мартин като стой, та гледай. Тя по се доближава до визия таргета му, докато в Даниела го привлича поведението и, не толкова визията и. Макар, че си мисля, че е привлечен от желанието да я завладее и после с кеф да и натрие носа, не обича той такива игрички, но на първично ниво му събуждат интереса.

С всичко написано съм 100% съгласна, а в болднатото намирам квинсестенцията на целия сезон.

# 411
Красотата, колкото и банално да звучи, до голяма степен идва отвътре. В миналия сезон най-красиви черти имаше Барбара. Някой отрази ли я? Не! Виктор е същата работа - красиво лице, отблъскващо присъствие.

# 412
Е как да не може поведението да натежи при оценката. Та то е най-важното! Може някой грозник да е супер секси и обратното. Само като му видя на Виктор заспалия вид, често чак очите му са затворени и забравям и за визия и за плочки и не ща да го гледам. Може да не е лошо момчето ама...харизма 0.

# 413
Аз мисля, че е нормално след като хората са в игра, да има игрички и стратегии - това прави участниците интересни и ги отличава. И Ана-Мария е готина в този смисъл, но визирам Даниела и Мартин най-вече. В живота между мъжете и жените същи има сходни игрички на котка и мишка, номера и пр., но моят опит сочи, че те не завършват добре почти никога - истинските отношения, в които човек влага сърце и желание да бъде с другия, не търпят его-игрички. Така че това на Даниела й го подарявам да си го включи в книгата:). Но за шоуто - готини са, иначе бихме гледали Адриана само, която се натяга все едно това е последният мъж, или пък Роси, която излезе извън играта веднага след първия''неуспех''.

# 414
Вчера гледахме с приятел на ММ. Супер забавно е да слушаш мъжки коментари за женско предаване.😂😂😂Ето няколко:

1.За А-М и Марто - Тези на тенис мач ли са или на среща!? Кой ще изкара топката в аут.
   А-М я намират за прозорлива и опасна,а те не обичали да бъдат преценявани и разчитани 😉

2.Едната била при слонче,другата с костенурки ,а третата защо не е при крокодилите!?🐊

3. Мартина била много оправна жена - идеално се справяла с два хобота .🫣😂

4.За Ивет- Браво на жената със сламката! Ама,дишай,  момиче! Дишай през носа....🤭

5.За Клаудия и репликите й за дебелия...- Брат, не я слушай,брат! Те всички в началото така говорят! 😂

Лелеее,колко имам да ви четата!

# 415
1. Много ме интересува музикалното парче, с което леко започна прелюдията на срещата между Виктор и Клаудия.
2. Мартин наистина е умен, в смисъл "играч", "стратег" и каквото там се сетите, но аз продължавам да не го харесвам. Реално съм виждала доста такива мъже, на които им липсва проява на сърце и това им изпортва цялата декларация - "търся истинска любов". Даниела правилно му каза, че е като негово огледало. И тя не е глупава, просто е ограничена и не чете. И двамата се вземат за царе - цар и царица, но в собствената си игра и често остават сами, без антураж поради огромното си Его.Човек като печели едно, губи друго.
3. Клаудия ми харесва, както и Ивет и момичетата на Виктор. Ферай също си има своя чар.
4. Мартина (ако се вижда като съпругата на Мартин) да се подготви за още от същото - Даниели. И да го чака.
5. Да, Васил е симпатичен с резервираното си и премерено поведение.
6. На Виктор започват да му избиват чивиите, т.е. емоциите. И това не е непременно лошо, може да го превърне в предимство в някои аспекти.
7. Ана-Мария е една идея по-умна от болшинството дами (поне това, което показват). Може да има и по-умни, но не говорят много, за да се види.

# 416
Васил е освежаващо нормален. Все едно гледам някой колега, познат, бивш състудент, приятел на приятел. Рядко има такива персонажи в риалитита.

Но дано малко живне, наистина е муден и равен, отдавам го на притеснението. Харесвам мъже със заряд, с ищах. Мартин го има това.

Много ми хареса обаче как дирижира цяла група жени с игрите на асоциации, също как ги вдигна всички да пият кафе вместо да седи на миндера да чака да му поднесат. Говори си с всички за разлика от Мартин, който или прави моноспектакъл, или словесен спаринг с фаворитките си, като готиното момче в училище, което игнорира “смотаните”. При Васил си личи английското възпитание и социални умения, Мартин нищо не е закачил.

И айде сега всички, които критикуваха “бричовете” на Ива и “увисналото дупе” на Ферай (Joy) да бъдат справедливи и да мерят мъжа по същите високи критерии. Нищо не казвате за леко пухкавия Васко. За протокола, всички изброени изглеждат чудесно според мен.

# 417
Васил в никакъв случай не е пухкав. Просто е отпуснат, т.е. не тренира и няма изразени мускули. Както казва ММ "не се е събличал по физическо" Grinning  Но пред Виктор с неговото тяло и плочки, Мартин и Васил няма как да изпъкнат поне на тема фигура Simple Smile

# 418
Книгата, която четеше Даниела Joy Joy Joy

Скрит текст:

Това не е сериозно просто Grinning Разбирам да беше на 15 макс. Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигентна жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:19 от Clare

# 419
Нв разбирам подигравката какво чете ? По-добре това да си чете , ако и харесва .

Общи условия

Активация на акаунт