🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 954
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 225
Ох, Данчето имала нужда от медитация и усамотение и къде, къде..., по телевизията! 🤣

# 226
А, Даниела. Бях забравила за нея. Сетих се като разправяше, че обичала да си пътува с приятелки. Обаче дълбоко се лъже ако смята, че Мартин ще я остави да си пътува сама с приятелки.

# 227
  • България
Кога стана новият ден? Много обърква монтажа. Навързали са кадрите в последния момент.

Утре за пореден ден ще гледаме едни и същи разговори с едни и същи жени. Байгън.

Продукцията защо плаща да гледа 10-15 жени ей там за украса?

# 228
  • here and now
АМ, като голям капацитет се изживява...
Ужасна е тази жена...

# 229
Мартин коя покани?

# 230
Косара малко ме разочарова. Щом харесва другия повече, бие шута на Виктор и отива лагер Васил.
Ама ха! Сега какво, според съветите на мартинките да ходела да питала била Виктор дали я иска? Боже, Боже!

# 231
  • Варна
Мартина

# 232
Кефи ме Мартина с тези небрежно - помпозни кокове. 🙂
Косара иска да смени Виктор с Васил.

# 233
На Косара деколтето е подобно на това на Любомира.

# 234
Мартин май ще си ги върти трите до края на сезона.

# 235
Гледам го онлайн и плеърът заби.

Не ми харесват татусите на Клаудия, малко ми идват в повече, ако ги оправи, би било супер.

Васил и Ади ми бяха сладки, като изключим, че тя го прекъсваше постоянно, което не ми направи добро впечатление.
Има нещо неискрено в нейното поведение. Някак дистанция, но я прикрива с безспирно каканижене.

# 236
Клаудия според мен е просто директна и няма цедка на езика и затова си казва каквото си мисли... Не мисля, че е баш злобна, а по-скоро осъзнава, че останалите са ѝ конкурентки и не си прави труда да става приятелка с тях.

# 237
Е, задника ѝ виси на Ферай. Как да кажем на черното бяло - къде е този на Косара, къде е на Ферай…. не мога да повярвам какви работи пиша, обсъждам женски задници във форум…  Expressionless
Не  й виси, просто не е вирнат и кръгъл. Но пък Ферай е много слаба и има супер малко мазнинки. Тия коремни мускули няма как да се очертават иначе.

# 238
Ох, ама Даниела много ми е индийска ако ме разбирате. Не ми харесва на външен вид ама въобще.

# 239
Права е Даниела

Общи условия

Активация на акаунт