🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 507
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 330
Не знам, явно това излъчване не преминава през моя екран. Изглежда ми ок като човек, но пак дори и като характер не ми прави голямо впечатление.

Не зная за каква енергия при Косара може да иде реч, освен за мъжка такава.
На мен ми е груба и като излъчване, и като жестове, и като поведение.

# 331
На външен вид ми харесва Косара, за характер и поведение ми е 50/50.

# 332
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На децата им свърши пролетната ваканция и пак съм с по-натоварено ежедневие. Гледам на запис и тъкмо приключих епизода.

Откъде да започна. Епизода ми хареса. Много съм доволна,че има трети ерген и картите се разбъркаха.
Роси,милата, въобще не е Роси от първите епизоди. Смазаха я там - и Виктор,и момичетата с техните интиги.

1. Срещата на Мартин с АМ. Ясно ми е,че я покани само и единствено,за да я разпитва.Тя си мисли,че има по-романтичен интерес към нея.
Поведението й беше ужасно,но не и неочаквано. Как му буташе подправките в устата и после се смееше като мутра,изтезаваща жертвите й.
Иначе съм доволна,че му отваря очите за Даниела,която за мен е най-големият фейк там. Цялата й самоличост и живот е на con woman.

2. Адри на мен ми е много сладко миньонче и мисля,че с Васил много си отиват. Не ми хареса как се беше облякла. Трябваше да е нещо по-впечатляващо като за първа индивидуална среща. И разговора им вървеше с лекота.

3. Диана и Силвия - клюкарки и размахващи пръсти кой,как се държи. Като задръстени тьотки пред блока обсъждат комшиите.

4. Радвам се,че Виктор покани Клаудия (не я харесвам), но те двамата си отиват. Крайно време е да покани Роси,за да си изкажат проблемите.

5. Васил го намирам за балансиран,спокоен,наблюдава,слуша, държи се възпитано и от тримата ергени,той ОПРЕДЕЛЕНО е най-най като поведение и осанка. Искам го с Адри. Евентуално Косара или Роси.

# 333
Не знам, явно това излъчване не преминава през моя екран. Изглежда ми ок като човек, но пак дори и като характер не ми прави голямо впечатление.

Не зная за каква енергия при Косара може да иде реч, освен за мъжка такава.
На мен ми е груба и като излъчване, и като жестове, и като поведение.

Любомира съм имала предвид, не Косара. ☺
Макар че сега се замислих за принципа на неволните грешки и стигнах до извода, че и Косара до голяма степен я възприемам така. Макар и не толкова силно, колкото Любомира.

# 334
  • София
Любомира общува с лекота, адаптивна и динамична. В Косара има нещо отпуснато и флегматично, държи се лелчински, разсъждава и говори демоде, като  извадена от стар брой на списание Бурда ми идва.

# 335
  • България
Васил е готин, но ги няма лекотата и чувството за хумор на Алеко, който говореше и с дърветата.

Мартин неочаквано безстрашен със слона. Как го хранеше без да мисли, че ще остане без ръка. Аз щях да съм скована и стресирана като Мартина. Много бяха сладки, хареса ми, че видяхме кавалерско държание за първи път, одобрявам и, че я пренесе във водата. Слонът се забавляваше с тях и им правеше номера. По-неспокоен от слоницата на Виктор и Брана.

# 336
Аз съм хранила малки слончета , страхотно преживяване беше ❤ големи сладури .
Е, Косара в красавица , мен ме дразни на моменти , но си е хубава.

# 337
  • Вестерос
Много приятни бяха и четирите срещи на Мартин и Виктор.

Адрияна ме подразни, че прекъсва Васил. Той ми е интересен повече от Виктор.

# 338
  • София
Е, девойките живнаха с появата на Васко! Особено въодушевени са Диана и Силвия. Харесва ми този ход на продукцията. Явно Васко ще е в конкуренция с другите ергени.

Мартин и братленцето пак на среща да обсъждат Даниела и да надигат чашите по мъжки. Много ми хареса аутфита и, обаче.

Виктор и Клаудия- той не разбира какво му говори и гледа да свърши там задачките от продукцията и да се свършва и да ходи при Брана да се обясняват за пореден път.

Васил ми е приятен и може да води разговор за разлика от недодялания Виктор и тъпите лафчета на Мартин. Адриана не е лошо момиче, но не ми е достатъчно приятна и не ми допадат като двойка.

Лелите Диана и Силвия са напълно излишни. Нито на срещи ходят, нито ергените се вълнуват от тях. Предполагам се наядоха с луканка и е време да си ходят?

Ивет наистина е за смях. Васко избяга в другия край на басейна чак.

Косара и Мартина бяха много хубави на срещите.

Всяка трябва да изкъпе по един-два слона тоя сезон иначе не го признаваме.

# 339
Епизодът беше толкова интересен, че… Заспах на средата.

# 340
  • София
Срещите на Виктор умишлено ги бойкотирам както знаете. И така до второ нареждане. Но едва ли ще има такова, защото той и Бубето може да се каже, че опропастиха сезона.
Освен фалшив, скучен и кринджав да добавя, че Виктор има и ужасно беден речник.

Изкефих се на включванията на Анна-Мария при 'знахаря'
Целия сегмент с подправките беше и интересен и забавен.
Анна-Мария е объркала форматите. Такъв кулинарен нос е само за ХК, хаха.

Защо Васил разпитва за Мартин и Виктор? Той за тях ли е дошъл или за дамите?
Даниела беше най-точната за Мартин, 'Играч'
Добре, че беше 'тихата' (но пък 'дълбока') Уенсдей, за да се обърне играта както повелява.
Хареса ми какви определения даде Васил за момите, не за всички, но за някои от тях беше много точен. Например за Синтия и Косара. Не само за тях, но просто държа да ги спомена.

Хубава среща между Васил и Адриана. Не виждам страст, но има за какво да си говорят и не усещам неловкост. Ама Адриана по-малко да го прекъсва ако обича.

Анна-Мария според мен искрено харесва Мартин, но знае, че няма шанс и за това се държи така. Симпатична е. И интересен ТВ образ.
Мартине, Мартине, ще видим какви ще го надробиш с ''писателката'' Но рано е още...

Мартин ми хареса с Мартина при слончетата. Нищо общо с дръвцетата Вики и Бранка в началото на сезона.

Косара, Василка ли стана? Очаквано. Тя си има самочувствието и след като удари на камък при Мартин и Виктор ще направи всичко възможно да стане първата дама за Васил.

Хибернацията в която изпадна Росица продължава. Съсипаха я злобите-връзкарки (на първо място, лелята с торбичките). Ще се повторя, но виждам един път за нея. Да откаже роза и да си тръгне с високо вдигната глава, ако ли не ще се обезличи и дискредитира. И после каквото и да говори няма да е същото.

# 341
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
АМ мнооого е отслабнала и се е разхубавила.

Косара започва да става главна женска роля,желана от 3-ма.Отделят й все повече екранно време.
Не я намирам за хубава(но по-хубава от началото на снимките) обаче отвори ли си устата и с този диалект,който не всеки разбира.. просто не й отговаря диалекта(който не ми пречи) на царствената осанка.

Любомира никога няма да я харесам. Аз такива торбички под очите не съм виждала и у възрастните жени.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 18:54 от Adoralova

# 342
Честно казано, новият ерген е привлекателен, стабилен и всичко, но може би една идея чарът му идва от това, че е нов. Толкова спокойствие и мудност ми идват малко в повече при него. Днес се замислих как ли изглежда този човек, ако бърза за някъде...

# 343
Аз като че ли харесвам всички с изключение на Даниела, Диана, Силвия. Всяка със своята индивидуалност и излъчване , обаче Даниела е страховита. Единственото ми обяснение ДС е предпочете пред Мартина е bdsm наклонности. Изглежда по-вулгарба и явно му разпалва въображението.
Васил е хубав и ми харесва гласа му. Освен това е най-интерес, защото е нов най-малкото Simple Smile
Явно са се заформили добри приятелства между девойките от този сезон-вчера Косара е имала РД и е била с Мартина и Бранимира. За Любомира не знам, но са приятелки и с нея.

# 344
Ще ми се да извадя мненията, че Мартина е мила, сладка, невинна, добричка душичка и да си ги запазя за някоя тема, в която се чудят как е възможно някоя златотърсачка да омагьосва мъжете и те да се връзват. Там ще ги плесна като показно как не само мъже, а и жени се омагьосват на мяукане, лигавене, писукане и хихикане.

Общи условия

Активация на акаунт