🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 883
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 200
Косара защо напада? Какъв и е проблемът? Нали е забелязана от поредния ерген?

# 1 201
Оооо, да се опита да ми влезе Косара ей така, ще измета имението с пиргите ѝ!

# 1 202
В крайна сметка Косара се оказа една тъпа селска буца. Много мразя хора, които са силни само в стадо. Росица може да е всякаква, но не ѝ дължи обяснение за абсолютно нищо.
Била красива Косара и какво от това, когато всичко приключва в момента, в който си отвори устата

# 1 203
А тази селянка Косара седнала като мадам на масата, какво привика Росица и само я кълве?

# 1 204
Да не би да не са дали някакви сцени между тях? Защото тази ескалация от Косара ми идва отникъде.

# 1 205
Циганската махала начело с Козара в действие

# 1 206
Косара ми напомня  в момента на една моя леля, която през голямата част от времето не мога да понасям.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 20:41 от BobbyDyl

# 1 207
Косара не може да преживее, че някой не я харесва ли?!

# 1 208
Леле, Косара се държи като куку No Mouth

# 1 209
Лелеее, Косара колко беше жестока и гадна!

# 1 210
Братленцето е много нагло и гадно. Косара също кофти нападна Росица.

# 1 211
  • ПАЗАРДЖИК
От нищо стана голям проблем!

# 1 212
Да не би да не са дали някакви сцени между тях? Защото тази ескалация от Косара ми идва отникъде.
Ами дадоха. Ако и мен седи и ме слуша някой, когато говоря очевидно тихо с друг човек и ми се подсмихва ехидно насреща, ще ми направи неприятно впечатление. Не са много нормални такива реакции от Росица, както си седеше и ги гледаше ехидно и настойчиво, да седне да си води записки, все едно е разследваща журналистка случайно попаднала на таен разговор. Не са толкова прости нещата, нещо при Росица не ми е наред. Накрая се оказва, че на листчето пише някаква глупост, връчена на втори човек, в която става въпрос за трети човек, а те и двамата не знаят за какво става въпрос. Има някакво нереално чувство за собственост, както и завист в Росица.

# 1 213
Оф, тази Косара си въобразява, че целият свят се върти около нея...
Аз мислех, че нещо наистина е казала Росица, а то какво било 🤦🏼‍♀️
Б@си отровните хора

# 1 214
Хайде все едно не си говорят зад гърбовете всички, особено Даниела нон стоп я оплюват.

Общи условия

Активация на акаунт