🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 896
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 335
Сега ще ми се смеете, но Ферай ми е сладка! Има такова живо личице, светещи очи, малък дявол!

# 1 336
“Аз виждам твоята дева, а ти виждаш моят стрелец”.

Аз пък виждам една трагедия.

# 1 337
Ако Даниела хвърля Chopard-a, да каже къде и кога, мъжът ми не ми прави проблем за бижута 😂😂😂

# 1 338
  • София
За Васил всичко му е ок.

# 1 339
Ферай понеже искаше да накара Мартин да я ревнува, затова прие розата на Виктор. Обаче не се прави така. Първо трябва да му завъртиш главата и чак после да го накараш да ревнува. Защото ако веднага накараш един мъж да ревнува, без да е омаян и много увлечен от теб, рискуваш да изгуби доверие в теб и да се отдръпне. Що не четат книжки тези момичета? Поне от книжките със съвети да добият опит.

# 1 340
Любаааа колко си долнааа!!!

# 1 341
Чепеларката какво друго да носи, след като няма?! Това са и подарили, това си носи. И големият играч ще купува Joy

# 1 342
Ахааа, Любимира не клюкари, тя СПОДЕЛЯ! 😀

# 1 343
Виктор кого лъже, че ги мисли нещата…🙄

# 1 344
Сега гледам. Косара ми падна в очите. Жалко е, как може хубаво момиче, да е толкова злобно и агресивно. Косара направи селски панаир. Просто е отвратително това отношение. Любомира какво се обажда и тя кой кого да оставя. Ана мара и тя, 2 мозъчни клетки разправя, че имала Росица.. Как е възможно подобно махленско поведение и такава нисота да бъда достигната с такава лекота, и то от млади жени?!?!?

# 1 345
На Росица яко и намазаха ските

# 1 346
Боже Господи, защо Любомира се е гримирала така???

# 1 347
Много грозна Любомира. И неприятна.

# 1 348
  • Варна
Стана ми жал за глупавкото Ферайче, как я унижи Мартин като я налъга. И тя не му повярва дори. Искаше да я убеди, че нейната постъпка е докарала нещата дотам , а пък той изобщо нямаше интерес към нея. Токсичен манипулатор!

# 1 349
Ехааа, супер. Алекс и Васил на разговор! Това чаках.

Еее, много малко дадоха! Пфуй

Общи условия

Активация на акаунт