🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 864
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 365
Мартин яко е наджапал по Даниела. Може да е заради мистър Хепи (много е привлекателно за един успял мъж да вземе жена от друг успял мъж). Но в интерес на истината, Даниела ги умее нещата, отличава се от другите. Само външния й вид не ми харесва, обаче тя е един вид статус за баровците, трофей. Обаче не съм сигурна, че може да ги задържа, защото ако можеше, нямаше да е в Ергена.

Едно е да свалиш един мъж, а второ и трето е да го задържиш...

# 1 366
Голям цирк е Даниела, не мога да я гледам колко фалшиво играе.

# 1 367
кавалера Мартин от голямо кавалерство не подаде ръка на Силвия да се изправи с тия високи токове от стълбището.....всички разбират,че Мартин не ги бръсне,но се надяват и ядосват вместо да се веселят и живуркат безплатно.....

# 1 368
Ама това е толкова долно… да отпрати момичетата тогава като вече си е избрал, а сме средата на сезона

# 1 369
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мартин си заслужава една такава като Данка да го направи на дива и щастлива калинка, даже му е малко. А на нея честито, спечели си новите бижута.

# 1 370
Ето затова вкараха Васил. Тия двамата по бързата процедура си избраха половинки. Няма какво да му мислят.

# 1 371
Мартин  да не даде роза на никоя друга, поне да се преориентират към Васил.

# 1 372
Айде, Менделсон да свири и да гасимЕ лампите... Не мога да повярвам какво гледаме!

# 1 373
Мартина роза няма да приеме и ще си ходи. Ако не сега, то следващият път.

# 1 374
Има време до следващия епизод Мартин да се почувства по друг начин.

# 1 375
Мартин направо утрепа интригата около себе си още в средата на сезона   Joy
Досега имах надежда, че е играч, ама отказвам да повярвам ,че се връзва на Даниела ако има поне 1 мозъчна гънка

# 1 376
Нови бижута ще купи, всичко е точно. Даниела ме кефи 😅

# 1 377
Викайте Емануела 🤣

# 1 378
Защо Мартин се хвана с най-неправилната?

# 1 379
  • here and now
Мартин си намерил майстора.... за пореден път
ха ха.. Това ми хареса Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт