🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 727
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 470
Ааа, Ферарито бая облиза задната страна на Васака и май той ще й даде роза. Тогава Роската ще се прибира. Нямам търпение да доизгледам. След малко ще спра да ви чета за няколко минути, за да не ме изненадате преждевременно 😁

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:12 от КремонаЛиза

# 1 471
  • София /Абсурдистан
На Витко трябва да му спрат винцето.

# 1 472
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докато не ни се закълне във вечна вярност, което отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''

# 1 473
  • България
Как ми пускат една от любимите песни на тази помия, розите.

# 1 474
Тая Диана е ужасна.

# 1 475
Най-вероятно като за първата му церемония, Васил ще даде рози на всичките и пак никоя няма да си замине… не виждам кога ще приключи това ако не се забързат с гоненето

# 1 476
Доста малко рози си подбраха ергените. Очаквам да си тръгне повече от една и да дойдат нови.

# 1 477
Непопулярно мнение - най-истинската тръпка за всички сезони беше това между Мартин и Даниела на коктейла. Колкото и да обяснявате, че е цирк, аз не виждам как се изиграва тази нервност от Мартин и облекчението му.

# 1 478
Срам ме е да гледам Виктор. Като малоумен е. Харесвах го някога малко. Хубаво момче, но тъпо като гювеч.

# 1 479
Иде моментът на "малката булка" - розообера Smiley

# 1 480
Вики пак на черешата.Не мога да го гледам.

# 1 481
И какъв е смисъла на гледаме Мартин след като той каза, че е избрал Даниела. Да сменят продуцентите, че не са си свършили работата въобще.

# 1 482
  • Stockholm
Косара задължително ще е с 3 рози.

# 1 483
Ауууу, любка как лъже!!!!! 🤯 ееейй, за втори път прави интрига на Роси. Мръсна и долна е любка. От началото на сезона тук се пише, че гласът й е ужасен, ми да така е. Грозотийка си е, ми да така е.

# 1 484
Правилата за раздаване на розите предполагат интересно развитие - неограничено количество рози, ще поставят момичетата в трудна ситуация дали да ги приемат или откажат.

Общи условия

Активация на акаунт