🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 727
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 545
Сега, ако си тръгне Диана и вземе луканките, Ферайчето ще съжали, че са й дали роза...

# 1 546
И сега кой ще наглежда луканката?!

# 1 547
Еее супер, доволна съм.
Една по една ще окапят.

# 1 548
Оооо, айде тая Диана да хвърчи, че не можех да я трая.

# 1 549
Скрит текст:
Дали да не прежалим едни 60 лева и да си купим книжката на Данка. Жената явно знае чалъми.
Играчът не е Васил, а Данчето!
Таз книга..., може би не е толкова тъпа, а? И ако помоля колежка да ми я купи, да не се срамя аз... 🫣🤣🤣

Аз няма да си я купя. Просто не виждам резултати от нея. Жената още е сама и търси мъж, значи язък й за техниките. На колко е? 32? Аз на нейната възраст вече бях омъжена втори път...Relaxed
Не си търси мъж. Търси си милионер.

Тук имаме проблем. Щом до 32 не го е намерила, бас ловя, че няма и да го намери. В смисъл, ще намери милионер, комуто да е любовница. Старичка е за трофей. Милионерите като ударят 50 и им дойде времето да сменят жената, си търсят жени с 30 години по-млади, да се фукат. Така че...32 вече са си години в този сегмент.

# 1 550
  • here and now
Ферай изяде луканките и на Диана ѝ приключи мисията там Mr. Green

# 1 551
"Имаш много хубави мадами отзаде" ме хвана неподготвен.

Не бях чувал тази реплика никога, а сега - три пъти за десет секунди. В какви времена живеем.

# 1 552
Айде честито Grinning

# 1 553
О, майн гот, Силвия приличаше на пияна ... няма да кажа какво, че ще ме баннат. Отиде си Мишева и Рашева остана сама. Laughing

# 1 554
Ужас. Сега Диана като я няма, кой ще пази луканката??? Ферай ще я сгъне всичката за един ден. 😁

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:41 от Lilly_85

# 1 555
В чест на Дидето,  ще си хапна малко луканка преди сън ✊🏻

# 1 556
Да не си помислихте, че Мартина плаче за Диана. За друго е.
Joy

# 1 557
"Имаш много хубави мадами отзаде" ме хвана неподготвен.
Не бях чувал тази реплика никога, а сега - три пъти за десет секунди. В какви времена живеем.
И на мен ми направи впечатление. Какво точно трябваше да означава това?

# 1 558
Непопулярно мнение - най-истинската тръпка за всички сезони беше това между Мартин и Даниела на коктейла. Колкото и да обяснявате, че е цирк, аз не виждам как се изиграва тази нервност от Мартин и облекчението му.

И аз не мисля, че е цирк. Особено Мартин, не виждам как би склонил да се прави на клоун, подчинен на някаква женка, просто ей така за нечий сценарий. Не и при неговото его.

# 1 559
Нещо проспах тука май, ама Марта взе ли китка от Марто?

Общи условия

Активация на акаунт