🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 648
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 560
А сега луканка откъде … и аз в чест на Дидето отивам да отрежа няколко парченца. Хем моята луканка е била на хладничко, не на 30 градуса

# 1 561
Александра на какви хапчета е, много криндж, да не кажа неадекватна тази жена.. О, да не пропусна "честито" зомбито Диана е най-сетне аут!

# 1 562
  • София
Поне две - три да бяха изгонили, нямаше да липсват. В следващия епизод пак ще гледаме баба Любка на среща с Виктор и писателката, аман.

Дидето явно ѝ свърши отпуската и трябва да се връща да поработи.

# 1 563
Ти колко жени си масажирал до сега, Бе? 🥸

# 1 564
Виктор най-после си призна ,че не е докосвал жена Joy ние го разбрахме отдавна, тези жени вътре как не го разкриха толкова време Joy

# 1 565
  • София
Нещо проспах тука май, ама Марта взе ли китка от Марто?
Тя имаше от срещата им, но нещо не е много доволна от коктейла, може би усеща какво се случва.

# 1 566
  • here and now
Александра на какви хапчета е, много криндж, да не кажа неадекватна тази жена
Да беше само тя, с мед да я намажеш...
Бубето голяма дама Бе

# 1 567
Мартин ще отиде на двойна среща в следващия епизод - с Данка и сянката ѝ Satisfied

# 1 568
Добре, че е Васил да видим и другите момичета.

# 1 569
"Имаш много хубави мадами отзаде" ме хвана неподготвен.
Не бях чувал тази реплика никога, а сега - три пъти за десет секунди. В какви времена живеем.
И на мен ми направи впечатление. Какво точно трябваше да означава това?

Вероятно окуражаващи думи и към Мартин и към Виктор, но просто като го чух повторно и ми стана странно.

На третия път помислих, че получавам инсулт, много необичайна реплика.

Иначе Александра е приятна, не е злобна и има чар. Колко повече да иска човек.

# 1 570
Лично мнение на базата от това, което видях снощи като интеракции между Косара и Васил. Ами не са си един за друг... Не виждам химия. Нито визуално стоят добре. Той е някак стилен и елегантен по семпъл начин и не говоря за стил на обличане, а за поведение. Докато Косата напомня на момичетата, които обичат да висят по баровете в Студентски град и да пушат наргилета по цял ден. Сори, ама не го виждам между тях.
На Васил му подхожда някоя която да се усмихва, да го предразполага да говори, да екстровертк, която излъчва страст, но и поведение. Да го предразполага да говори с нея, да и споделя, защото Васил изглежда повече като интроверт, а те много трудно споделят. Та това.
Иначе Косара ми е като Виктор, хубава е обвивката, ама отвътре не виждам нищо, което да е достатъчно впечатлително.

# 1 571
Александра и Ивет са ми като от психо трилър 😐

# 1 572
  • София

Дидето явно ѝ свърши отпуската и трябва да се връща да поработи.
Те беше в командировка.

# 1 573
Нещо ми става безинтересно вече. На Мартин и Виктор победителките са ясни. Васил може би ще избере Косара, но едва ли ще стане нещо там.

# 1 574
😉 Ще ми липсва безвкусният стайлинг на Диана, фламенко полата за плаж, лилавото прозрачно тюлено нещо…😵💫😵💫тазвечерните платформички на цветя и точки… Всеки път като я гледах, се поздравявах за личния си  вкус и стил 🤣
Абсолютно неприятен и като човек ми изглежда, съжалявам! Но явно липсата на вкус е правопропорционална на липсата на самокритичност.

Общи условия

Активация на акаунт