🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 727
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 635
Мис диалект Косара явно не приема критики от зрителите. Написах като коментар, че много ме е разочаровала с поведението си и тя реши да ме блокира. 🤣

# 1 636
Даниела обаче сипва на Диана Joy

И Виктор ….. на себе си

# 1 637
Мис диалект Косара явно не приема критики от зрителите. Написах като коментар, че много ме е разочаровала с поведението си и тя реши да ме блокира. 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 638
Аз пък от няколко дни се чудя- какво пък чак толкова предлага Косара като жена ?!:)) какво не се сещам и ми убягва…че натърти вече 3-4 пъти, сакън някой да не се усъмни дори леко в нейната уникалност. Става нелепа вече.

Не знам на мъжа си какво ще предложи, ама си представям какъв скандал ще вдигне, ако види свекърва си да дава бележка на свекъра. А то - списък за пазар: яйца, сирене и чушки. Но тя ще е убедена, че я одумват и злословят срещу Нея.

# 1 639
  • България

Колкото самовлюбена, арогантна, студена, мутренски глупава се показа първия ден същата си цъфна и сега. Такива хора не приемат критика и няма да получат израстване.

# 1 640
Нямало да докосне друга повече. Ау, ау!

Няма, да. Само че Мартин накрая каза "тук". Няма да докосне друга тук. Сещаш ли се?🤣🤣🤣🤣🤣

То така или иначе другите не стават. То и Данчето не става, ама той трябва да покаже някаква мъжественост се пак. Сигурно вече горчиво съжалява, че се хвана на това скучно и безсмислено хоро.
Обаче отново е на гребена на вълната и на хората в устата, а той май това цели.

# 1 641
Гони я параноята Косара. Да вземе да се прегледа.

# 1 642
  • Пловдив
Знаех си, че Виктор ще се активизира с Косара баш сега. Той я игнорира, игнорира, бута в ъгъла, кани Клаудия, пък Брана 75475 пъти, целува Любомира, лензи се на Ивет. Хоп дойде нов ерген и изведнъж се сети за нея, сега щял да се бори. Викторе, Виктореееее, имаш още много хляб да ядеш....
Във всяко риалити има по един Виктор дето се бори ...

# 1 643
Мартин ми е грозноват и се чудех защо, но днес забелязах, че той има много малки очи и веждите му са буквално залепени за очите, които ги прави съвсем малки. Фигурата му също е зле.

# 1 644
Направо не ми побира умът как ще привикам някоя да ми дава обяснения говори ли зад гърба ми! Много мнително, комплексарско и махленско поведение на Косара. И се питам дали Росица нарочно не демонстрира и подслушването, и писането на бележката? Ей тъй, да дразни Косара... Хич не ми е и тя така трогателно наивна, колкото се възприема масово.

# 1 645
  • София
Във втори сезон - Елена, защо си без колие??
В четвърти - Даниела, защо си с колие??

# 1 646
Направо не ми побира умът как ще привикам някоя да ми дава обяснения говори ли зад гърба ми! Много мнително, комплексарско и махленско поведение на Косара. И се питам дали Росица нарочно не демонстрира и подслушването, и писането на бележката? Ей тъй, да дразни Косара... Хич не ми е и тя така трогателно наивна, колкото се възприема масово.

Росица нали живее в Лос Анджелис? То там е едно огромно село, като нищо няма много социални контакти.
Не зная какво работи, но явно не е нещо важно, щом си губи времето в Ергена. Наистина не е приятно това, което направи с бележката, но пък Косара, ако беше истинска дама, трябваше да подмине. Какво я интересува? Една дама трябва да е над нещата. Явно Косара има комплекси. Тя си го и каза, че тъкмо направи от момчето - мъж и той вземе, че я зареже. Лесно се сваля мъж, трудно се задържа.

# 1 647
  • София
Как шЪ я Убиждаш - нея всички я боготворят 😂

# 1 648
Мартин беше много груб и коравосърдечен с Мартина. Дори не я и погледна. ДЪржа се все едно тя нещо лошо е направила. Ако беше мъж на място, щеше да я повика и да си поговорят. Само си представям как се чувстваше, горкото момиче.

# 1 649
  • София
"Имаш много хубави мадами отзаде" ме хвана неподготвен.
Не бях чувал тази реплика никога, а сега - три пъти за десет секунди. В какви времена живеем.
И на мен ми направи впечатление. Какво точно трябваше да означава това?
Тази, само на мен ли ми се струва, че не е на център?

Общи условия

Активация на акаунт