🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 712
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 650
Анна Мария какво ще ни обяснява, като няколко пъти директно си излъга в ефир и съвсем отделно си върти думите според ситуацията 😂 точно от нея не искам преразкази, че ще вземат да преминат  в художествена литература

# 1 651
Марто, чуек ти да не прихвана от Вико? Луд ли си?!
Отказвам да приема, че след жените с които си бил    точно в Джексъна си се влюбил.

Кралят на рока и кралят на поп музиката се взеха Grinning

# 1 652
Мегатъпото беше, когато Мартин се обясняваше на общата пейка с Данка, а до нея беше Ферай. Такава тъга имаше в очите на Ферай.

Данка не знам кой я е пробутал в това предаване да си рекламира книгата, не знам доколко драмите между нея и Мартин са евтин цирк и доколко са истински, но са ми толкова безразлично неприятни и двамата, че наистина ще се радвам, ако се хванат за ръка и дружно си тръгнат по-скоро Grinning

# 1 653
  • София
Александра не взе втората роза, заради другите момичета отзад, които чакаха - хубав жест, но ние й се присмиваме на изказа…

# 1 654
Александра не взе втората роза, заради другите момичета отзад, които чакаха - хубав жест, но ние й се присмиваме на изказа…
Тя ми е като перманентно надрусана - мърмори нещо приповдигнато, но няма много смисъл.

Даниела и Мартин са ок двойка. Нито един от двамата не заслужава някой по-добър. Нито пък Виктор заслужава някоя по-адекватна от Люба, така че се получава супер.

# 1 655
Не гледах епизода, но видях ключовите моменти в иг. Неслучайно не даваха очите на Мартин, като беше на колене, имам чувството че четеше отнякъде. И двамата играят цирк. За този от Хепи сигурно спонсорството към НН са джобни пари.
Косара постъпи селско и се държеше като мутра. Да се беше учила от приятелката си Айлин в поведението.

# 1 656
  • София
Недаването на роза на Диана беше още един жест към Даниела от страна на Мартин😉

# 1 657
Косара и Айлин не са вече приятелки,нито се следват,нито се виждат вече

# 1 658
Гледам назад на запис. Много ми е тъпо за Мартина. Дано в живият живот си е ок.

# 1 659
Принципно не вярвам много на неща, писани ей така във форум, но след този скандал и предишното доносничене ще взема да повярвам, че Косара не е била много читава в училище и това поведение не се е променило.
Имат проблем с Росица заради чувството за превъзходство, което тя изпитва спрямо себе се и за живота в чужбина и т.н (като същевременно е много, много неуверена спрямо мъжете), но като гледам контингента там, не е като да дава заложби за противното в този конкретен случай.

Много плач в този епизод

Я, някой ще поясни ли за какво става въпрос?

# 1 660
Гледам назад на запис. Много ми е тъпо за Мартина. Дано в живият живот си е ок.
Ходи постоянно по заведенията, включително с участничките и Мартин, така че нищо ѝ няма.

Кайсия, в началото на сезона тук пишеше една бивша нейна съученичка и каза, че Косара е била нещо като були в гимназията.

# 1 661
Не знаех за Косара и Айлин, не ги следя чак толкова.
Мартина си е ок в живота, щом са я посрещнали с рози, не я мисля.

# 1 662
Лили, благодаря за отговора. Бързо си пролича от началото, че е устата простакеса, при това нападателна.

Гледам на запис и макар Даниела въобще да не ми харесва и да не ме интересува и редовно превъртам нейните срещи, много добре реагира на манипулациите на Мартин за колиетата и се държа на ниво. Ясно е, че го прави, за да й се купува книгата, но има добро послание.

# 1 663
Мартин ужасно ми падна в очите с отношението си към Ферай и към Мартина тази вечер. За мен това с Данка си е цирк, уговорен предварително. Но, ще се разбере всичко след края на предаването. Косара също ми опротивя, вече не ми е от любимките. Как се впи като змия в Роси и спретна скандал от нищото. Жалко, че тримата ергени се насочиха към трите възможно най-неприятни жени.

# 1 664
Защо да е жалко? Мен пък щеше да ме е яд, ако точно тези тримата някак си бяха успели да омаят свестни жени… Хайде, на Васил все още му давам една доза доверие, но на Мартин и Виктор - не.

Общи условия

Активация на акаунт