🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 484
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Хареса ми срещата на Виктор с Бубето. Най-много с това, че хич не му и хрумна да се целува с нея. Няма всеки ден да им работи!

# 1 666
Защо да е жалко? Мен пък щеше да ме е яд, ако точно тези тримата някак си бяха успели да омаят свестни жени… Хайде, на Васил все още му давам една доза доверие, но на Мартин и Виктор - не.
Жалко е за нас зрителите, иначе за тях хич не ми е жал - да си търпят това, което са си избрали.

# 1 667
  • Вестерос
Не мога да повярвам до къде го докараха в предаването.
Виктор няма интерес към Роси, тя милата е лапнала и се надява.
Косата ми падна в очите много, другите и те..
Мартин призна, че е избрал Даниела, не трябва да ни занимават повече с него, безсмислено е.

# 1 668
Зрителите сме на загуба още откакто видяхме ергените. Никога не са били кой знае какво, но Виктор е ново дъно. Дори Евгени можеше да върже някакви разговори, пък макар и благодарение на слушалката в ухото. Витя и това не успява да направи.

# 1 669
Нещо ще скрия
Скрит текст:
много ми е грозна в лице Даниела.

А на мен Бранимира! 🤮

И Любомира какви торбички има под очите..

А Росица ми изглежда злобна и завистлива

Виктор едвам го гледам вече, превъртам, скучняр.

Новия ерген ми харесва.

# 1 670
Не знам НН какви скандали не е искал да показва и така да имат Най-Различният сезон евър, но тези два, които ни "отпусна" в само един епизод ми доказват, че никаква концепция и идея си нямат за това шоу. А, може би, е искал дъщеря му да види едни класически булита и интригантки как спретват скандал от нищото и наклепват тези, които не са се присламчили към свитата им? Най-популярната ученичка и придворните й да покажат колко "лоша" е тази, която може и да им е конкурентка? Интересно ми е било и в предишния сезон, дали участничките не са инструктирани да не се намесват при скандали, а само да стоят и гледат?! Иначе не мога да си обясня, дори и миналата година ни гък, ни стон в защита на Виктория... Мартин и Даниела не са ми интересни, да се вземат и заминават, заедно с Вико и Буба, и да остават терена на Васко и момичетата, можеха да си го поканят само него от продукцията, и добре да им се получи. Ама който се полакуми за рейтинг покрай Игри на волята, сега ще си сърба критиките....На Вики, да му е честита популярността, за която толкова мечтае, дано му се услади. А, ако Бат Васко все пак се вземе с Популярното момиче накрая, съм любопитна, колко ще им продължи романса, след като я заведе на няколко почивки, и какво заедно ще изградят....

# 1 671
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Знаех си,че Косара е нищо повече от разглезена пикла,около която се въртят разни "приятелки" и й казват колко е най-най,вдигат й егото и тя си мисли,че всичко се върти около нея и е център на вниманието.
Агресивна,злобна, селячка, интригантка. Много се напъвах да я харесам и тъкмо да ми стане симпатична и тя си показа истинските цветове.

АМ и Косара - топ агресорки и интригантки.
Радвам се,че Диана си замина.

За Даниела какво да кажа? Тоолкова е фалшива тази жена.Чак плашещо.
За мен в нея няма нищо истинско и не е само до името й. От онези хора,които само се вълнуват от себе си.Никой друг не съществува,нищо не я разстройва, неспособна да обича освен парите.
Мартин се оказа голям глупак и много ми се искаше да си остане с Мартин от ИВ,а не Мартин Глупака от Ергенът.

# 1 672
Хареса ми как Васил общуваше с всички и вместо чичо Марто да му се подиграва, можеше да вземе пример път него. Хареса ми как Васко забеляза, че Роси е тъжна и я дръпна да говори с нея, още ми е пред очите как тя събираше душа след унижението, а мунчо танцуваше🤢🤦♀.
Изобщо, много хубаво поведение от Васил.
Виктор е пълен 0лиг0фр3н, много отблъскващи муцуни прави, той е неадекватен и не го имам за млад и неопитен. Млад е на 18-22, на 26 с това поведение си д3бил.

# 1 673
Ей тва е разликата как Мартин разчупи образа си и цялостно едно предаване в положителна насока, визирам Игри на волята, и как се затри като персонаж тук. Много жалко, очаквах повече от него като веселяк и бохем, как ще пуска на жените въдички, те ще се хващат, а той се оказа най- голямата рибка в морето. А може да иска да си оправи реномето и да се прави на много доблестен и сериозен мъж, знае ли се, не се ли… Жалко за Мартина, на която и се подигра, използва и захвърли при първия удобен случай. Радвам се за Ферай, не я харесвам като образ, но поне може да тръгне към Васил чиста и необременена, а и и подхожда повече на възрастта, разбира се не на умствения багаж. Мартина трябва да откаже роза и да си тръгне с достойнство, така или иначе няма друг подходящ за нея там.

Виктор все едно прекалява с антидепресантите, нищо чудно да е толкова отчаян, че е сред толкова жени, а него го няма никакъв, грам не му идва отвътре нито да сваля, нито да загатва нещо, да флиртува, че да си пие малко повече предписаната дозичка от маг Маги. Отделно и като смесва с алкохол и виждаме нелеп мъж, за който се борят жени, за който дори отказват роза на доста по стойностен човек. А Витинка седи, хили се като зелка и това е всичко, бръщолеви несвързани неща, действията му също несвързани, опитва се да измъдри нещо, да взима пример от браточка 1 и 2 ама трябва акъл, а при него колкото малинка. И затова и получава златната малинка от господари на ефира и да си ходи барабар с Марто и Данка и да им свети, поне за държач на фенерчето става. Нека Васко остане като най- читавия от тях 3мата и да даде заслуженото внимание на всички дами, да се “усетят” енергийно, да имат сходства и какво там беше и кой от къде е, почивката свърши.

# 1 674
  • София
Интересен ми беше епизода!

Виктор да не сваля очилата, докарва го почти интелигентен. 😎

Росица ревнува и се чувства пренебрегната. Излишно се дъфкаха. И ние не понасяме стържещия глас на Жабомира и страховития диалект на Косара.

А Ферай по време на скандала пак се тъпчеше, това момиче яде от стрес. Колко отегчен беше Мартин на срещата с нея, даже погнусен. Много тягостно и досадно за гледане!

Всички момичета се отпускат в компанията на Васил. Добре, че се появи да ги поопознаем, преди да свърши предаването.

Даниела и Мартин - най интересни ми бяха те от целия епизод.  Добре им се получиха сценките тоя път, наподобяваха влюбени. Мартин избра, да му е честито. По-добре от простоватата Мартина със сигурност, която беше с умопомрачително костюмче на коктекла, а той даже не я отрази. 😂

Браво, едната злобна леля е аут. Край на луканката. 😊

# 1 675
И на мен ми е жал за Мартина...доста пренебрежително отношение от страна на Мартин, което тя ще изгледа и ще я заболи. Мартин като цяло изобщо не е емпатичен..Държанието му с Ферай..ще кажеш, че човек е убила.
Относно Косара...за какво ѝ трябваше да се активира. Загуби много в очите на зрителите, въпрос на време е и ергените да я открият каква е.

# 1 676
Мартин е хлътнал по Даниела и се усеща. Май само на мен са ми супер симпатични като двойка.
Виктор не знае какво иска, засега е Любомира, обаче ако Бранимира му намигне и пак е изгорял.
Косара и Любомира малко ме разочароваха в този епизод. Струва ми се че си набелязват някой и започват “случайно” да правят интриги от нищото. Стана ми жал за Роси.

# 1 677
Ферай яде не само от стрес… Тъпче се когато ѝ е скучно, весело, тъжно, никакво, когато изпитва любов, носталгия или просто ако е ден между 1-во и 31-во число на месеца. 😁 Дано озапти този глад, че след някоя и друга година като се забави метаболизмът, ще стане лошо.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 02:18 от Lilly_85

# 1 678
Върху един въпрос разсъждавам, възможно ли е Мартин и Даниела да играят театър...
Играят убедително,  толкова добри актьори ли са?
Какво ме навежда на мисълта за постановка:
Твърде много се рекламират книгите, НН едва ли го прави без полза. Хепимен може да купи цялата продукция, ако реши, дали не е поръчал главна роля за Даниела...
И хич не ми се вярва, че Мартин би харесал Майкъл Джексън от Чепеларе, ако не са го помолили...
Не ми се вярва, че Даниела и Мартин не се познават от преди формата, и двамата са столични бръмчалки.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 05:34 от dany_nik

# 1 679
Ако играят театър, Мартин със сигурност е по-добър. На моменти ме кара да му вярвам...Даниела по-скоро ми изглежда, че се преструва.
Някой правилно отбеляза...направи ми и на мен впечатление, Виктор и Любомира се видяха и нямаше никаква целувка между тях,...не беше като да са си липсвали много..И Любомира как можа така кошмарно да се гримира...
Интересно ми е новият ерген на коя ще се спре...Дано не е Косара.
Замислих се как така при толкова шпионаж, информацията, че Даниела нарече Мартин играч, не успя да стигне до него.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 03:22 от friends

Общи условия

Активация на акаунт