Живот на кантар - тема 4

• 33 426
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
И аз искам да знам кой отпада, но само като спойлер, че някой може да не иска да узнава.

# 121
Има го в темата за спойлерите.

Тези от БТВ за пореден път го правят този гаф. Миналата година финала на Ергена публикуваха по-рано.

# 122
Видях. Амии, каквото такова, регламента е такъв, един по един ще отпадат.

# 123
От телефона и мобилната версия не мога да се ориентирам как да пусна скрит текст.
Но явно го има в друга тема.

# 124
Който проявява интерес, днес отпада:
Скрит текст:
Рая

# 125
МianaNia, от телефон/мобилна версия скрития текст се изписва на ръка:
[spoiler ] текст [/spoiler ]
Без интервал в скобите.

# 126
Просто не мога без музика, а често бягам и на подкаст за тичане, а там трябва да слушаш интервалите на бягане и бързо вървене и така...
Може ли пример за такова чудо? Личи си, че не бягам, нали? 🤨

# 127
  • Благоевград
Не очаквах точно този човек да си тръгне, надявах се да остане още малко.

# 128
  • Някъде там
Ееее.Жалко.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 21:01 от daviz

# 129
Тоя Тодор голям измекярин.
На това състезание прави фастове се оказа. То даже не  е фаст. Бил на фаст и ял зеленчуци. Оксиморон.
Няма фаст на зеленчуци. Чукча голям е.
Явно има огромен зор да спечели.
И се питам защо още не са го санкционирали.
Маймуна рошава проклета.

daviz името е в скрит текст, би трябвало и твоя коментар.

# 130
За да има някаква интрига. Ако всички са хрисими и добри, съвсем приспивно ще стане.

# 131
Ок, интрига искат, но това не е честно.
Всички трябва да са с еднакъв старт, това значи и режима да им е еднакъв.
Какво ще стане ако и другите почнат да фастват.
Правила трябва в тази игра. Но няма.
Ако спечели, няма да е честно спечелена награда.

# 132
  • Някъде там
Тоя Тодор голям измекярин.
На това състезание прави фастове се оказа. То даже не  е фаст. Бил на фаст и ял зеленчуци. Оксиморон.
Няма фаст на зеленчуци. Чукча голям е.
Явно има огромен зор да спечели.
И се питам защо още не са го санкционирали.
Маймуна рошава проклета.

daviz името е в скрит текст, би трябвало и твоя коментар.
Извинявам се не е нарочно.
Махнах го.

# 133
И с тия очила в закрито помещение, аба на какъв се прави този Тодор.
Смешен е.
И разликата е 13 км. Много бе, браво обаче.

# 134
Жалко наистина, надявах се другия отбор да загуби кантара, но както и да е. Радвам се, че излезе спойлера, че сигурно чак след 3-4 дни ще изгледам съботния епизод. А и аз съм от хората, които на един роман доста често изчитат края преди да са стигнали средата на книгата, ама после не я оставям и пак си я дочитам. Laughing

А това с водата честно казано хич не ми се видя толкова драматично. Даже ми се стори, че Ванко не беше истински ядосан, а преиграваше, за да постигне някакъв ефект на "разтърсване" у отбора му. Асоциацията между тази сцена и домашното насилие ми е доста развинтена фантазия. Иначе това, че е карал Ганка да бяга, дори когато не се е чувствала добре веднъж и мен малко ме издразни, но тя го разказа с насмешка, тоест тя самата е ОК с неговия характер и професионално изкривяване. В крайна сметка "всеки е башка луд", ако те си се приемат един друг със своите особености, не бих ги съдила.

Отделно от това съм познавала отблизо хора склонни към насилие и споделям мнението на Джаста, че пред всички, които не са от най-близкото им обкръжение (представям си пък ако ги снимаха с камери) са били изключително харизматични, мили, склонни да правят услуги на почти непознати дори, така че насилниците, ако са поне средно интелигентни изобщо няма да се издадат така лесно извън дома и родата си.

Общи условия

Активация на акаунт