Живот на кантар - тема 4

• 33 362
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
Обяснението за бучките захар в страницата.
Защо не го обясни така и на екрана се чудя? Нали трябва да я разберат и запомнят, за да знаят какво се случва.
Или им се обяснява допълнително зад камера, или подхода на Дери към всички, е все едно обяснява само на Марто. Да го сплаши  с простото обяснение в коя храна колко захар има.

# 556
Дори и видеото на сайта на бтв е със заглавие "Кои продукти колко захар съдържат?".

# 557

Снимки не знам дали ще има, но предполагам че на кантара преди финала ще покажат и паралелно първият им кантар. Те не случайно ги карат да се теглят с възможно най-малко дрехи, за да може да се види най-добре промяната с телата им.

Колко тежи една фланелка? При условие, че всички се теглят с фланелки, какво значение има?
 Всъщност значение има, защото няма такъв сеир да показваш на цяла България висящи тела...
Дай на народа хляб и зрелища Simple Smile

# 558
  • Пловдив
Около 200 грама е една фланелка. Идеята е да се вижда формата и изменението на тялото, не измерването да е по-точно без фланелката.
Иначе може и с дълга и широка черна роба, че да нямало било хляб и зрелища за народа, пак ще покаже вярно до под половин кило, ама наистина ли е нужно?

# 559
С това шоково смъкване на теглото, стрес и натоварване... почти всички след предаването ще са със здравословни подаръци и след време ще си върнат колограмите, ако не и отгоре...

# 560
Не виждам нищо лошо, че ги мерят без тениски. Неведнъж сме говорили, че обиколките са по-обективен измерител. Би ми било интересно да видя снимки в края на предаването от първия и последния кантар, защото с плавната промяна не виждам особена разлика при повечето.

# 561
  • Пловдив
С това шоково смъкване на теглото, стрес и натоварване... почти всички след предаването ще са със здравословни подаръци и след време ще си върнат колограмите, ако не и отгоре...
Действително ли е шоково свалянето на 2 кг за седмица от човек, който е над 100 кг?
Все си мисля, че екстрите съпътстващи наднорменото тегло и старите им навици на хранене ще са доста повече в сравнение с отслабване чрез балансирано хранене и спорт.

# 562
  • Наблизо
Действително ли е шоково свалянето на 2 кг за седмица от човек, който е над 100 кг?
Все си мисля, че екстрите съпътстващи наднорменото тегло и старите им навици на хранене ще са доста повече в сравнение с отслабване чрез балансирано хранене и спорт.
Честно казано 1-2 кила при някой,тежащ 130 ,го намирам за нормално.Все пак те само това правят-диетуват и тренират и си почиват.
Аз например се стремя към половин килограм на седмица,но тежа много по-малко,не тренирам толкова много и не се храня толкова рестриктивно.
Радвам се ,че работят с психолог.Това е най-важното,особено при хора като Ани,Мариана и Вили.

# 563
  • Пловдив
Според мен Мартин и Тодор имат най-много нужда от психолог.

# 564
  • Наблизо
Тодор всичко знае,за какво му е (с ирония).
А Мартин със сигурност не си осъзнава дефицитите и със сигурност не работи по същество.
Дамите имат много по-голяма полза според мен,защото мога да се погледнат отстрани.

# 565
Вили и Марияна със сигурност са се осъзнали и ще променят начина си на хранене.За Ани и Йорданка,обаче не съм убедена,някак незрели ми се виждат.Фотографката няма да я коментирам,тя си знае всичко,не вярвам да си задържи резултата обаче.От мъжете Славко доста неуверен и стреснат ми се вижда,дано се вземе в ръце и наистина си промени начина на хранене и да си смени професията,както каза че е готов и иска.

# 566
Бързото сваляне води до "овисване" на много кожа... а тя НЕ се прибира така, както килограмите...
Това ще им е следващият голям проблем...

# 567
  • Наблизо
По-едричките няма как,ще има увисване..особено при жените -  престилка.Мартин си личи вече как му увисва корема,Славко също.Колкото и бавно да свалят,те трябва да си свалят половината тегло,за да са в здравословни рамки..няма как.

Не мисля,че Йорданка и Ани няма да задържат резултата.Особено Йорданка.Тя не е и толкова едра.За Ани не знам.Тя има много емоционални травми и си личи,много плаха,неуверена..

# 568
Две неща ще ги спасят след като излязат Simple Smile
Воля и интелигентност...

# 569
Във фб валят неприятни коментари за Виолета П, а майка ѝ самоотвержено я защитава.
Много ми олеква с гръмките коментари, пък на кантара - тя винаги е под линията.

Общи условия

Активация на акаунт