Живот на кантар - тема 4

• 33 386
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Тя ми е колежка и сред приятелите, въпреки, че прави каквото си знае, още когато беше в Истанбул и казах, че прави грешка...
Под всички нейни публикации има само адмирации и похвали.
Преди месец бях написал някои мои опасения и повечето ми опонираха...
Не съм видял до сега във ФБ да се говори против нея, може би фийда не ми показва групи и хора, които коментират това...

# 571
  • На морето!
Тя ми е колежка и сред приятелите, въпреки, че прави каквото си знае, още когато беше в Истанбул и казах, че прави грешка...
Под всички нейни публикации има само адмирации и похвали.
Преди месец бях написал някои мои опасения и повечето ми опонираха...
Не съм видял до сега във ФБ да се говори против нея, може би фийда не ми показва групи и хора, които коментират това...
Защото негативните се трият. Имаше период, в който тя снимаше саркастични видеа и осмиваше претенциите на клиентите си, обсъждаше невъзпитани деца, хора които критикуват високите й цени и изобщо все похвати, които противоречат на бизнес етиката. Още тогава много хора я критикувахме публично, но всичко прилежно се изтри.

# 572
Под публикации в нейния профил може да налага цензура, аз говоря за коментари под официалната страница на предаването.

# 573
Може ли линк? За това предаване чета единствено тази тема...

# 574
Обяснението за бучките захар в страницата.
Защо не го обясни така и на екрана се чудя? Нали трябва да я разберат и запомнят, за да знаят какво се случва.
Или им се обяснява допълнително зад камера, или подхода на Дери към всички, е все едно обяснява само на Марто. Да го сплаши  с простото обяснение в коя храна колко захар има.

Белия ориз е бая бърз въглехидрат, там няма много витамини, фибри и минерали, които да забавят усвоявенето на В.
Виж кафяв и пълнозърнест е друга бира.

# 575
Хе, хе, ами да... в тоя бял ориз освен това... там няма почти НИЩО друго...
... освен "арсен", разбира се... ама много малко хора знаят за това Simple Smile

# 576
Аз това пък не знаех Grinning

# 577
От време на време пускам едно око, но малко ме хваща яд, като видя да тормозят едри хора с такива физически упражнения. Направо не искам да знам какво се случва с коленете и ставите им. Има толкова по-щадящи начини за раздвижване.
Няма как и да се оправят и с увисването освен оперативно. Кожата просто не може да се свие и 500 коремни преси да направиш и 20 км да избягаш.
Малко ми е странно, когато започнат да се жалват за вкуса на храната, не съм забелязвала да им дават някакви гадости. Не е нормално зрели хора да мрънкат за това, още повече за пушена сьомга Grin и аз не обичам магданоз, ама нали ям го, като знам, че е полезен и ще ми спести други проблеми. Напоследък ме дразни Мартин, никой не е там да се харесва с другите, стягаш се и продължаваш. Освен това е тренировка за волята.

# 578
Антонио в Последният печели по БНТ

# 579
  • Пловдив
Днес ли, или старо предаване?

# 580
В момента е

# 581
  • Пловдив
Мерси, значи специално ще го гледам.

# 582

И даже води в резултата май, браво.

Не помня колко беше пълен в началото на Живот на кантар и не мога да преценя дали е свалил много или не.

# 583
  • София / Пловдив

И даже води в резултата май, браво.

Не помня колко беше пълен в началото на Живот на кантар и не мога да преценя дали е свалил много или не.

Аз даже изобщо бях изключила, че е участвал. Само се зачудих леко откъде ми е познат... добре, че прочетох тук.

# 584
Вижда ми се по-втален.

Общи условия

Активация на акаунт