Живот на кантар - тема 4

• 33 427
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми изглежда все същият 🫣.Помня и преди година две е участвал,рекламираше се в предаването.Иначе записите текат с около месец назад на предаването Последният печели,инфото ми е от участващ преди време приятел.Тоест снимките са били някъде началото на март,а го излъчват сега.

# 586
А казват, че телевизорът слагал някое кило отгоре Wink

# 587
  • София / Пловдив
А казват, че телевизорът слагал някое кило отгоре Wink

Принципно е така да, камерата "увеличава". Но пак е индивидуално.

# 588
  • На Изток от Рая
Ако това предаване е снимано преди месец, то Антонио не е свалил и грам, същият си е. Според мен не се бори за наградата

# 589
Аз се чудих откъде ми е познат

# 590
Ако това предаване е снимано преди месец, то Антонио не е свалил и грам, същият си е. Според мен не се бори за наградата

Ясно е, че не се бори за наградата, той няма право, след като е напуснал сам, но даваше едни обещания как щял да продължи с отслабването у дома си, а на мен в "Последният печели" ми се видя даже по-налят в лицето, отколкото при напускането на "Живот на кантар". В тялото ми е трудно да преценя, но в лицето си личеше, че е свалил малко от бузите и гушката, а сега това го няма

# 591
Ето го в Стани Богат пред октомври 24 г.

Ето го и на старта на Живот на кантар.

Ето го и при излизането му.

Да той не участва за наградата на отпадналите,като гледам нищо не е променил.Жалко е,млади,образовани хора,а никаква воля,не осъзнават че така си вредят.

# 592
Докато чакаме следващия епизод, да ви развеселя с разговора ми тази вечер с новия ъпдейт на ChatGPT. Накарах го да ми направи седмично меню с цел за отслабване и ето как ме скастри Satisfied

Цитат
.........И така, приятелю на граха и враг на излишните килограми – имаш си седмично меню. Ако искаш и списък с извинения за „защо не го спазих“, мога да ти пратя цял PDF.

Вие казахте:

ама сложи и нещо за душата поне 2 пъти седмично - като вафличка или кекс

ChatGPT каза:

О, ето те и теб, бунтар с душа на сладкар. Добре, ще интегрирам сладостта в седмицата ти, но с ясното съзнание, че правя компромис с твоята (и моята) диета-фантазия. Така че:

Обновено меню с душевни калории – два пъти седмично
•   + Душа-бонус: 1 малка вафличка следобед (реална, не от онези “фитнес” вафли, които имат вкус на разочарование)
•   + Душа-бонус: 1 парче домашен кекс – не с размер на тухла, а на носталгия (около 50–60 г – колкото детска длан, не мечешка лапа)
•   Идеалният момент: след обяд, ако ти се прииска да изядеш хладилника.

# 593
Много яко 😄

# 594
Сетих се за диетата на Бриджет Джоунс:

"Закуска: кифла със стафиди (от диетата на Скарсдейл — лека вариация на препечена филийка от едрозърнест ръжен хляб); един „Марс“ (от диетата на Скарсдейл — лека вариация на половин грейпфрут)

Междинна закуска: два банана, две круши (превключвам на план F, защото умирам от глад и не мога да събера сили за морковчето според Скарсдейл). Една опаковка портокалов сок (според антицелулитната суровоядна диета)

Обяд: печен картоф (вегетарианската диета на Скарсдейл) и ориенталско пюре от нахут и тахан (сенна диета — пюрето върви с печените компири, тъй като са все въглехидрати, докато двете закуски бяха алкални с изключение на кифлата и „Марс“-а — несъществено отклонение)

Вечеря: четири чаши вино, пържена риба с картофи (диетата на Скарсдейл плюс сенната диета — протеини), парче торта тирамису и ментов аерошоколад (за което ме е яд)

Давам си сметка, че прекалено лесно взех да намирам диета, която да нагодя към каквото ми се яде в момента, и че диетите не са, за да бъдат избирани произволно и размесвани, а да бъдат избирани целенасочено и да се придържам към тях. Точно това ще направя веднага щом изям този шоколадов кроасан."

# 595
Докато чакаме следващия епизод, да ви развеселя с разговора ми тази вечер с новия ъпдейт на ChatGPT. Накарах го да ми направи седмично меню с цел за отслабване и ето как ме скастри Satisfied

Цитат
.........И така, приятелю на граха и враг на излишните килограми – имаш си седмично меню. Ако искаш и списък с извинения за „защо не го спазих“, мога да ти пратя цял PDF.

Вие казахте:

ама сложи и нещо за душата поне 2 пъти седмично - като вафличка или кекс

ChatGPT каза:

О, ето те и теб, бунтар с душа на сладкар. Добре, ще интегрирам сладостта в седмицата ти, но с ясното съзнание, че правя компромис с твоята (и моята) диета-фантазия. Така че:

Обновено меню с душевни калории – два пъти седмично
•   + Душа-бонус: 1 малка вафличка следобед (реална, не от онези “фитнес” вафли, които имат вкус на разочарование)
•   + Душа-бонус: 1 парче домашен кекс – не с размер на тухла, а на носталгия (около 50–60 г – колкото детска длан, не мечешка лапа)
•   Идеалният момент: след обяд, ако ти се прииска да изядеш хладилника.

Олеле, колко готино ИИИ справедливо! 😃

# 596
  • Сливен
Мале, Мале.. Виолета въобще бута ли... Все едно се е подпряла.. 🙄🙄🙄

# 597
  • На Изток от Рая
Ето и снимка от пъзел, за потребителката, която си пожела да види разлики😀

# 598
В крайна сметка изпуснах, Тодор колко беше свалил . При това с дрехите се беше качил.

# 599
  • Sofia
Не се премери.

Общи условия

Активация на акаунт