Живот на кантар - тема 4

• 33 399
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Сега изгледах снощния епизод.
Виолета П. изключително много ме напряга, как крещеше и ревеше на въжетата, все едно само на нея й е тежко, много е трудно за гледане.

Не държаха и треньорите, доколкото разбрах, а само свалените килограми на противниковия отбор. Около 75, което разпределено на 4 човека, не е кой знае колко много.

От БТВ се изложиха как дадоха кадър с резултата на Тодор още.преди да се е качил на кантара. И за мен Поли е гладувала повече, за да е свалила чак толкова килограми. Тодор е редно да го дисквалифицират, не мога да разбера защо никой не му каза директно, че трябва да си яде храната, а не да гладува. 

Мартин е добродушен, но ме дразни. Нали е спортист, всеки път като някой съотборник не му харесва ли ще сменя отбора? Оправданието му беше, че червените са по-сериозни, а сините му се смеят на шегите. Това ли е обяснението на 26-годишен мъж защо не си харесва съотборниците. Несериозно е.

Жалко, че изгониха Симеон, симпатичен ми беше, но все пак е близо до желания ми резултат, дано продължи и извън предаването.

Ани като я гледах как тренира, докато си беше вкъщи - само тича или ходи, не я виждам да продължи сериозно навън. Компанията й също ми се струва като хора, които няма да я подкрепят и бързо ще се откаже навън.

# 451
Някой може ли да ми припомни коя седмица върви сега. Аз мислех, че са минали 8-9 седмици и остават още 4-5 седмици?

# 452
Не разбрах Ванко ,защо не е бил на тренировките със Сините?

# 453
Не разбрах Ванко ,защо не е бил на тренировките със Сините?

Защото сините загубиха играта, на която го държаха на платформата и това им беше наказанието - да тренират без треньор до кантара🙂

# 454
Сериозно ли Мартин си сменил отбора.
Ама и това ли можело Joy
Тоз е голям инфантил.
Колко станаха сега сините като хора?

# 455
Още не е. В анонса за другия епизод се видя, че ще има шанс да го смени, ако изяде 30 шоколадови бонбона или там колкото са определили от предаването, защото пред всеки имаше по 30бр.
Та, ще видим дали ще има смяна, но всичко сочи натам, Мартин просто не иска да е от червените и това е, заинатил се е като магаре на мост.

Ванко не тренира отбора си, защото отбора му изгуби битка и това беше наказанието им, не беше негов избор.

# 456
  • София
Не ми хареса как Ванко им казваше да го държат, защото ако пуснат ще останат без него, а без него няма да се справят. Що за мотивация? 🙄
Трябва да ги надъхва, че с него, без него, те ще се справят. Защото вътрешната мотивация е по-силна от външната, така мисля. 🤔

# 457
Влязох във фб на предаването и има коментари на доста от участниците под постовете.

Например, Деян за Виолета П.
Скрит текст:

Симеон:

Скрит текст:

По това, което виждам маково са срещу Виолета фотографката и Тошо. 🤣 Явно, че във всяко предаване, както и в живота невъзпитаните, безпардонни и злобни хора успяват да се котират.

# 458
Няма да е зле да има психолог, виждаме че и диетологът и треньорките не издържат на напрежението на моменти.
Психолог има. Марто го каза.

# 459
  • Пловдив
Е, как ще се котират в живота, пък повечето хора са срещу тях? Или едното, или другото.

# 460
Никой не ги харесва, но никой не им казва в лицето нещата. Дори Рори, или някой друг от участниците. Това, че аудиторията ги коментираме, не стига до тях и не им пречи да успяват и да се задържат в предаването. Във всяко предаване има такъм тип “дразнители”, които стоят до самия край. Аз не гледам много формати, но миналата година в “Един за друг” беше нещо подобно. Та и тук така. Хората отвън коментират, ядосват се и т.н, на тези вътре си къткат и отпадат един по един, докато Виолета има повече ефирно време от Нанси и всеки друг, раздава интервюта и се приема за “спасителя” на отбора. Тошо си прави каквото иска, печели си да е над чертата, обижда ги, смазва им самочувствието. Няма никакви проблеми за тях, те си помпат самочувствието и печелят по още една седмица сеир. Тома, че отвън никой не ги “тачи” - не им пречи да печелят наградата.

Поне моите впечатления са такива.

# 461
Е, Симеон пък се цупи, че той си тръгнал.. Много ясно, Симеоне, като ходиш всяка вечер да си гукаш с тоя Тошко, кой ще те търпи Grinning иначе аз пък не смятам, че е беше чаак пък толкова важен за отбора.

# 462
  • Някъде там
Нещо много взеха да ме натоварват всички до един, заедно с треньорите. Единствено Вили не ме дразни  с друго и ми харесва самоиронията й, само това, че и тя си мълчи ми е проблем.
Как може толкова хора да се кланят на един единствен и да го оставят да ги тъпче да им отнема щанса за победа.
Да им казва в очите "колко са жалки и безлични" и те да продължават да мълчат, за да не си навличат проблеми.
Ако аз съм там заставам и на кантара пред всички си казвам директно всичко и ще поискам или да има наказание или ще предприема правни действия.

# 463
Не ми хареса как Ванко им казваше да го държат, защото ако пуснат ще останат без него, а без него няма да се справят. Що за мотивация? 🙄
Трябва да ги надъхва, че с него, без него, те ще се справят. Защото вътрешната мотивация е по-силна от външната, така мисля. 🤔

Най-вероятно знае какви игри предстоят и че нямат шанс само със Славко.

# 464
Сеирът продава, затова Тошо им е ценен.

Общи условия

Активация на акаунт