Живот на кантар - тема 4

• 32 664
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Последно за прословутата "шванта": швам на немски е гъба, тух - кърпа, гъбокърпа тоест. Също както в анцуг няма второ "н", така и в швамтух няма.

# 691
  • Пловдив
150 калории (килокалории), ама на час, не на измита паница.

# 692
Гледайки вчера, че миенето на паници Joy изразходвало 150 калории, то аз трябваше да съм манекенка с моето висене на мивката, кой какво прави аз все съм на чешмата, ама това не ме е вталило, хем съм и на диета. Joy Та сега да вярвам ли, да не вярвам ли?!
Сигурно трябва да вземаш от това веро, което може да измие чиниите на всички съседи в блока и да измиеш сама чиниите на всички съседи в блока за тия калории.

Това с чистенето и тия неергономични движения, уж спортувайки, беше много идиотско. Ще загуби някой 3 пъти повече време от нормалното за чистене, за да направи някаква куца "тренировка". Ни риба, ни рак, вместо  да си направи нормална тренировка и да чисти експедитивно. И без това ежедневното/периодичното чистене не включва всичко от прозорци до фурна, така че доста ограничени по вид упражнения могат да правят.

# 693
150 калории (килокалории), ама на час, не на измита паница.

Де да беше на паница, дебел човек нямаше да има Joy

Сигурно са направили това с чистенето за да разнообразят малко. Ама беше някак глупаво. Но са прави. И от чистенето се отслабва.
Сигурно са решили да спестят от заплати на чистачките.

# 694
Някой беше казал, че най-ефективният фитнес, защото работи с доста окситоцин... е секса Simple Smile
Да ги предразположат там малко... хем ще вдигнат рейтинга до небесата!

# 695
  • Сливен
Качиха във Фейсбук, преди да са го показали по ТВ.

# 696
  • Пловдив
Адмирации за идеята!

Много мотивираща и зареждаща среща!

# 697
  • някъде другаде
Това момиче е добър нагледен пример.Дано ги мотивира.

# 698
Браво на това момиче.
Още изглежда пълничка де, но кой знае със 71 как е изглеждала.

# 699
  • Благоевград
Аз се чудя колко ли му е била на Мартин кръвната захар след тези 30 бонбона и на колко банки глюкоза се равняват? Как може лекар да позволи някой да изяде наведнъж такова количество захар. Оправдано е, ако шоколадът е бил без захар и с някакъв пълнеж от чисти плодове отново без захар. Ако е обикновен шоколадов бонбон, ми на мен от един червен Линдор ми става зле, ако трябва да опукам 30, сигурно ще се гътна.

# 700
  • На Изток от Рая
В тяло изглежда много добре, просто лицето ѝ е по-пухкаво, според мен колкото и да свали в лице пак ще изглежда пълна. Иначе казаха, че за 6 месеца ги е свалила, значи тяхното предаване продължава по-дълго
Сега като се замисля в американският формат след 3-те месеца в предаването май имаха и 3 месеца на вън и накрая финал,но не съм сигурна, нещо такова ми се върти

# 701
Голяма трансформация е направила браво,гугъл веднага показа преди.Важното е че е запазила килограмите,да се надяваме и здравословният начин на живот.При тях е било 6 месеца предаването.

# 702
  • ПАЗАРДЖИК
Хахаха Мартин как се премята из дунапрена😂🤣. Търкалям се! От смях

# 703
  • На морето!
Това момиче говори, че трябва да се мотивират един друг, да са си близки и да разчитат един на друг, а не да гледат като съперници един на друг и след цялата тази вдъхновяваща лекция, Виолета пита “и сега за кой отбор ще си- сини или червени?”

Сините в този състав са обречени на такъв тип игри, не знам още колко трябва да изгубят, за да стане ясно, че не са при равни условия с червените. Там само Тодор е над 100 кила, Виолета ходи на фитнес от години, Йорданка е доста по-млада, само Поли не е особено активна, но пък е 80кг вече.

# 704
  • Пловдив
Тя говори, но от дистанцията на времето.
Спомена, че и в техния формат е имало драми и интриги.

Не разбрах, преди колко време е бил финала в Хърватия?

Общи условия

Активация на акаунт