Живот на кантар - тема 4

• 32 661
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Тя говори, но от дистанцията на времето.
Спомена, че и в техния формат е имало драми и интриги.

Не разбрах, преди колко време е бил финала в Хърватия?
В уикито пише,че финала са го излъчвали декември 2024

# 706
  • На морето!
Еми да, идеята беше да се научат от опита й.

Ако някой от формата чете тук- моля, променете игрите, за да имат шанс и сините. Омръзна ни да слушаме Барби от Тему и созополския професор.
Не стига, че печели по-неприятния отбор, ами и злорадстват супер явно.
Вярвам, че ще дадат на всички писмата.

# 707
Всъщност фастенето не само, че не е вредно, но много изследвания казват, че е полезно - дори не толкова за отслабване, колкото при заболявания. При кето режима се спазва задължително някакъв вид фаст (ОМАД, 24ч, 16ч),защото е полезно за поддържането за по-дълго време на нормални (равни) нива на инсулина, без скокове.

Това, което е вредно, е дълги периоди рестриктивни диети тип под 1000ккал дневно - тогава метаболизмът се забавя трайно. Но 24ч фаст на седмица примерно - та това го правят йогисти, монаси и т.н. Има много изследвания, че дори помага при онкологични заболявания.

# 708
Страшна трансформация,какво ли се е случило с толкова висяща кожа обаче,предполагам операция.Тя е и доста млада,на 27 години.

# 709
  • На Изток от Рая
Интересно е, че тя е стартирала с килограмите на Вили, която определено изглежда доста по-едра от нея

# 710
Е, ако беше добре, нямаше да е с дълги ръкави ...

А за фаст-а, да, много е полезен, както и интервалното гладуване.
Аз го практикувам поне година и знам ползите.
Но не го правя, когато спортувам, защото не е здравословно Simple Smile

# 711
  • На морето!
Поли пък нямала търпение да си види писмото, тя преди седмица беше при тях!
Виолета кучетата искала да види.

Никаква емпатия към родителите.
Йорданка, Виолета и Поли спокойно могат да отстъпят на хората, които не са чували нищо за/от децата си.

# 712
От къде някаква емпатия в тези егоисти очаквате не знам.
Вили от Плевен ми е любимка,страхотна е 🥰.

# 713
  • Някъде там
Не знам всичките тези участници ли са били, но те са в пъти по дебели от нашите в момента. Финала с победител Алина.
https://www.rtl.hr/tv-emisije/zivot-na-vagi/foto-alina-ne-samo-d … vila-pobjedu.html

# 714
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ще ми бъде интересно да им сравнят снимки от влизането в предаването и сега, доста са се променили.

Ванко качва редовно видеа от хижата, участниците изглеждат по-слаби от това, което върви по телевизията в момента. Ето разликата при Вили и Ани:

https://www.tiktok.com/@pumprun/video/7490133089146948886

# 715
Сините са големи свежарки. Разхилиха ме с виртуалните им писма Joy

# 716
Тоя прякор на фотографката от куклата ли идва, или от Барбекю?

# 717
  • На морето!
Вили от Плевен е прекрасен човек! Марто също много по-различен в синия отбор.
Червеният терариум толкова да не го харесвам, толкова са фалшиви… ето Поли- чете писмото все едно децата й са на 5 години и не ги е виждала от месеци, а те са големи жени, едната е майка даже и миналата седмица беше при тях.
Виолета пак преигра, реве че баща й написал писмо, все едно е някакъв неграмотен и се научил на четмо и писмо заради нея. А писмото толкова трогателно “радваме се, че постигаш резултати към своята цел”, много лично.
Айде да идва кантарът и дано някой от змиярника да си ходи, че не се търпят всички.
Хахах!

Едит: Айде сега Поли и при мъжа й да я заведат, че се оплака, че не се били засекли миналата седмица. Не може така, той по принцип явно пътува и често го няма за известно време, ама точно сега в предаването не може да живее без него.

# 718
От варварското си отношение към нервите на публиката. Ако имаше смси за изгонване, минимум 100 щях да съм изпратила.

# 719
Личи си, че има висяща кожа. На ръцете си вижда.
Ами така е като бърза и за 6 месеца сваля и не дава време на тялото да възприеме промяната.
Ако беше по-бавно щеше да се събере кожата.

Общи условия

Активация на акаунт