Живот на кантар - тема 4

• 33 196
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Действително и Ани свали повече от обичайното. Обаче тя има за сваляне доста повече от Поли. Аз даже на всеки кантар се изненадвам неприятно колко малко сваля, някак очаквам повече заради теглото ѝ. (За Мартин важи същото, някак повече очаквам всеки път.) Според мен или не ѝ е добра диетата, или наистина има здравословен проблем, който ѝ пречи. Все пак тя стартира с много над Поли.

Може пък сега да "отпуши" като сменят менюто.
Защото мисля, че и двете тренират, не е като да скатават от тренировки.

# 541
Последните две важни сентенции, които се явяват и малко противоречиви са на двама добри холистици с дългогодишна практика...

Едната сентенция е, че човек не трябва да има за цел на всяка цена да слабее, а да поеме курс към оздравяване, и след това ще отслабне. Т.е. от здраве към нормално тяло...

Другата сентенция е свързана с болестно състояние - хормонално. То реално много трудно ще се излекува, ако човек не отслабне. Тук целта е да се отслабне и хормоните ще си дойдат на местата...

И сега стоя по средата и се чудя, кой е прав и кой крив Simple Smile

# 542
  • Наблизо
И двете са верни,затова трябва бавно и внимателно.Затова съм се спряла и на зоната.Всичко е бавно и умерено.

# 543
Много ми е странно - само на мен ли Виолета ми харесва? Забелязвам, че има доста хейт срещу нея и съм много, ама много изненадана, понеже много често моите възприятия и симпатии се припокриват с на хората тук. Например аз също симпатизирам на Ана и Вили най-много. Но Виолета ми е много сладка, забавна, винаги има много точни коментари и като цяло ми е супер симпатяга.
Аз продължавам да симпатизирам на всички участници, никой не ме дразни. И предаването си ми харесва и не ме напряга.

# 544
Мартин е безработен. Няколко пъти вече се споменава от него, даже и майка му го каза. Искат да отслабне, за да си намери работа.

# 545
Е, ами браво, Cherry, щом в предаването никой не те дразни и не те напряга, това е чудесно, защото имаш възможност да се насладиш максимално на формата без негативни емоции. Grinning

# 546
Много ми е странно - само на мен ли Виолета ми харесва? Забелязвам, че има доста хейт срещу нея и съм много, ама много изненадана, понеже много често моите възприятия и симпатии се припокриват с на хората тук. Например аз също симпатизирам на Ана и Вили най-много. Но Виолета ми е много сладка, забавна, винаги има много точни коментари и като цяло ми е супер симпатяга.
Аз продължавам да симпатизирам на всички участници, никой не ме дразни. И предаването си ми харесва и не ме напряга.

Русото Барби ли?
И мен не ме напряга. Досадна философка е, но чак толкова не ме дразни.
На моменти.
Тодор най-много. Вече  и Мартин.

# 547
  • Някъде там
Единствено Тодор ме напряга с всичко.
Останалите само с някои неща ме дразнят, най вече с мълчаанието си. Като цяло липсата на конторл и наказания ми е основен дразнител.

# 548
Мен пък Тодор не ме напряга особено, защото е типичният представител на разни смешни многознайковци със самочувствие, с които ще- не ща се срещам почти ежедневно в реала. А към тях и поведението им съм си изградила защитна стена, която колкото и да искат не могат да пробият, само се излагат още повече, чак сеир става.

След Барбито най- много ме дразнят може би Поли и Йорданка.
Като го написах, си аддох сметка, че всички са от червения отбор.

# 549
  • Наблизо
Червеният отбор още като го създадоха,ми беше ясно че ще има проблеми там.
Най ме дразни Тошо,след това вече Полина,Вили П и Мартин ме губи.
Много инфантилен.

# 550
Те май зодиите им, все рогати са ги събрали при червените, сеир да има.

# 551
Вили П ми харесва, енергична и бъбрива е. Simple Smile
Славко също ми допада, но ми се иска да се поотпусне малко. За него ще стискам палци да спечели.

На мен пък ми се струва, че Мартин не е толкова добродушен. Виждам го като разглезено дете с огромно самочувствие, което би обиждало хората около него. Кой знае какъв е като иде на дискотека в Кюстендил... с "неговите" танци и музика.

Ще ми бъде интересно да им сравнят снимки от влизането в предаването и сега, доста са се променили.

# 552
  • Sofia
Всички изглеждат много подмладени.

# 553
  • Наблизо
Вили П ми харесва, енергична и бъбрива е. Simple Smile
Славко също ми допада, но ми се иска да се поотпусне малко. За него ще стискам палци да спечели.

На мен пък ми се струва, че Мартин не е толкова добродушен. Виждам го като разглезено дете с огромно самочувствие, което би обиждало хората около него. Кой знае какъв е като иде на дискотека в Кюстендил... с "неговите" танци и музика.

Ще ми бъде интересно да им сравнят снимки от влизането в предаването и сега, доста са се променили.

Според мен добродушността като впечатление идва от автентичната му простоватост (без да искам да обиждам).Не го знаем наистина как е в живия живот.

# 554
  • На Изток от Рая

Снимки не знам дали ще има, но предполагам че на кантара преди финала ще покажат и паралелно първият им кантар. Те не случайно ги карат да се теглят с възможно най-малко дрехи, за да може да се види най-добре промяната с телата им.

Общи условия

Активация на акаунт