Живот на кантар - тема 4

• 33 358
  • 759
  •   1
Отговори
# 525

А сега- сериозно. Ужасен, лицемерен и подмолен човек е. Не съм сигурна, че точно фаст е правила, но със сигурност, защото има самочувствието, че уж знае много, импровизира с менюто и не е стриктна.

Може и да е пила някое стабилно разхлабително Joy

# 526
Във всяко едно има хляб и зрелища. Никога не гледам, не коментирам и не се интересувам от нещо, което не харесвам.
Както и не бих следила и писала в тема за предаване, ако не ми е интересно като цяло, само заради хляба и зрелището.
Гледала съм само кяколко епизода от 1 сезон на Фермата например и до там.
Това все още ми харесва макар, че масово започват хората вътре да ме дразнят.
Ако ми писне то и в темата няма да пиша.
Чакам да чуя за краставиците сега.

На мен са ми забавни коментарите тук, за това и следя темата, има интересни мнения.

Предаването ми е ясно... все пак моята професия припокрива някои аспекти от предаването и знам какво е зад кулисите Simple Smile

# 527
Мартин е голям инфантил.
Какво е това преместване, какво иска от червените?
Целувчици за лека нощ, да  го щипкат за бузките ли?
Не е до фаста, но ще го използва и като причина.
Нито са му майки, нито сестри. Те са там с цел. Не си там да създаваш най-добри приятели.

Значи Тошко имал сайтче за козметика.
Аха, и не може да си наеме диетолог ли?
Влязъл е за реклама.
И знае, че няма лоша реклама, няма.

# 528
  • На морето!
Нито веднъж не съм чула Тодор да говори за бранда си.
Виж Барби с такава гордост и радост се похвали, че снимала кръщенето на едното дете на Месечкови, той пък изобщо не я позна даже.

Дери обяснява как имала индивидуални консултации, но накрая всички ядат “пица” или салата с пиле. Честно казано аз също не обичам пилешко и с радост бих го заменила поне с пуешко, ако толкова не иска риба.

Кой продуцира това предаване? Наистина много лош избор (с изкл. на Ванко), правилата са за баламите, режимът доказва мита, че диетичната храна е отвратителна, треньорите правят тренировки като за 50кг атлети и стави, сухожилия заминаха, кардио правят в прах и мръсотия, за да изглежда съвсем неприятно. Изобщо ако целта е да покажат на пълните хора, че отслабването е тежко и неприятно, постигат го.
Синхроните на Барби от списание Лада и шмекера от Созопол съвсем довършват картинката.
С удоволствие ще чета коментарите на участниците.

# 529
Той може да не говори, но му е ясно, че ще се разбере Grinning

# 530
....
Кой продуцира това предаване? Наистина много лош избор (с изкл. на Ванко), правилата са за баламите, режимът доказва мита, че диетичната храна е отвратителна, треньорите правят тренировки като за 50кг атлети и стави, сухожилия заминаха, кардио правят в прах и мръсотия, за да изглежда съвсем неприятно. Изобщо ако целта е да покажат на пълните хора, че отслабването е тежко и неприятно, постигат го.
Синхроните на Барби от списание Лада и шмекера от Созопол съвсем довършват картинката.
С удоволствие ще чета коментарите на участниците.

Ей заради такива готини и забавни коментари чета тази тема Simple Smile !
Ми така си е ...

# 531
Още в първия епизод се изненадах, че ги закараха в някаква кариера и заради сезона тогава всичко беше толкова сиво и грозно... След това с малки изключения игрите ги провеждат на много мрачни и грозни места. Наистина постигат усещането, че ако някой реши да започне да отслабва, животът му става като отчаян черно-бял филм Smiley

# 532
  • Варна
Ами идва една потребителка и казва бранда. Ама вярно ли било....явно е.

# 533
В Кюстендил говорят като Мартин, но няма нищо грешно в род и лице. Не знам какво конкретно се има предвид.
На мен ми е забавно като каже "них", "нихни".

# 534
Така се говори да, под них, нихни има предвид техни, казва и они, т.е - те. Аз го разбирам, от македонския край сэм, но ние не говорим на че, както Марто, ама и ние имаме диалект и то македонски Joy. А те какви смешни думи имат Joy
Преди време трябваше да отида на обучение в Разлог, а там в чудо се видях Joy
Аз се притеснявам от диалекта си и се опитвам да говоря правилно, а там си говореха на друг език.
Нема мешка да мине Joy докато разбера, че е няма място да мине Joy
Или аз му руках, руках, а он ме гледа Joy
Демек викала му е, а той я гледа Joy
Втрещих се там, ама никой не се притеснява, че говори на диалект. А в Банско са още по - неразбираеми Joy
Ако някой е гледал Един за друг, когато участваха Сани и Иван, то и тоя говореше диалектно като Марто, даже май още по - цветно. И те бяха от Кюстендил.

# 535
  • Пловдив
Да, това са местоименията в диалекта там - них и нихни, също яз ходим (даже одим си е оригинално), яз че ходим, но това не е мн.ч., а съвсем правилна, но диалектна форма на единствено. И лицата на глагола са си ОК. Аз се кефя на диалектите по принцип, а на тоя - специално, защото частично и моят произход е оттам, обаче впечатленията ми от говора са от вече починали хора, родени близо сто години преди Мартин, и ми е много кеф да го слушам него днес.
Ама си е инфантилен, де. И донякъде простоват може би, което косвено личи и от това, че няма 30, а говори диалектно. Образованите му връстници като правило, с всички изключения, говорят книжовно - като избягалия в първия епизод Антонио, който иначе също е от малък град в югозапада.
Дано девойчето, което харесва извън шоуто, да е също толкова наивничко и добродушно, че да си паснат.

А, одеве, понеже стана дума за Глазне, офтопик, само реката се казва така, не окото на банския диалект, доколкото знам, то си е око. Може иначе да има такава версия за произхода на името (и на руски е глаз).

Разлог и Банско са генерално към т.нар. рупски говори, от същата група като в Родопите, 'начи смятай.
Аз и тях ги харесвам.

# 536
  • Някъде там
Уауу много отслабнали. Браво.
Да ги задържат завинаги пожелавам.

# 537
  • На Изток от Рая
Ако и 3-та мъже са от участниците, би трябвало да са Мартин, Тодор и Славко, това са мъжете останали в предаването, други няма вече.

# 538
Моето мнение е че и Поли и Ани са фаствали,защото и двете не са сваляли толкова много досега. Ако е така и двете са го направили заради отбора си и напрежението,което им се стовари и това да са отговорни за съотборниците си.И Мартин и тук в темата обвиненията са само към Поли,защото е близка с неприятния Тодор,а Ани е симпатичната.
Ако Поли е яла само краставици,както Мартин твърди в промото,това вече е друго нещо.Все пак ще изчакам,защото Мартин ми е толкова инфантилен и дори неприятен.
Голям мъж,а позволява един Тошо да го срива,излизането на Рая също го разклати,че няма кой да го дундурка. Да заминава при сините,че не се трае.Никой не му е длъжен да му осигурява комфорт,в риалити е естествено е да има неприятници,във всички формати е така и в живота е така и на работното място доста често също.Той въобще работи ли нещо или само е заобиколен от обгрижващи го хора,сякаш е второто.

# 539
  • Пловдив
В момента сигурно никой от тях не работи по трудов договор, но Мартин беше споменавал, когато редиха тухли или някаква друга такава измислена задача имаха, че веднъж на работа му се наложило не знам какво си да прави.

Общи условия

Активация на акаунт