Живот на кантар - тема 4

• 33 362
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • софия

Интересно е защо Мартин сваля толкова малко, а е млад и много дебел.

Кой го знае и той какво спазва и яде, виж че всеки може да си прави каквото иска там.

# 511
  • Някъде там
Може би ключът е в това, че той е сумо боец. Тялото му години наред е свикнало да е на такива килограми и сега иска много повече време за пренастройка. Реално той и преди е тренирал, но за да се поддържа във форма за сумо. Аз съм чела, че спазват специални режими, за да си поддържат килограмите и си мисля, че сега това е причината да е по-бавно при него.

# 512
Аз също се чудя защо Марто сваля толкова малко. Едва ли яде повече. Но пък от друга страна се ядосва на Поли и Тошко, че не ядът достатъчно. Той въпреки кг обаче е доста пъргав и бърз, когато иска. На танците се отпусна, ама нормално млад човек е.

# 513
  • Sofia
Той отказва ли се от сумото?

# 514
  • Пловдив
В Кюстендил говорят като Мартин, но няма нищо грешно в род и лице. Не знам какво конкретно се има предвид.

# 515
А според мен точно Барбито има шанс за победа,защото Тошо си е почти на килата и дори и с гладуване,няма да може да продължи още месец и половина да сваля с тия темпове.Докато Барбита има още 30 кила за махане и май досега не е гладувала.Сигурно си пази този коз за накрая.

Добре е да си проверявате малко данните, преди да казвате, че Тошо си е почти на килата...
Знаете ли колко кг е влязъл Тодор? 130,00 кг. А на последния кантар знаете ли колко беше? 103,70 кг. Оставям сами да си сметнете разликата и да прецените дали си е "почти на килата".

Всички участници са свалили доста сериозни килограми, за няма и два месеца досега, за което могат само да бъдат поздравявани.

# 516
  • Пловдив
Имат предвид, че си е на правилните кила, за да не е дебел, не че си е останал на старите.
_____

Глазне е реката в Банско.

# 517
  • Някъде там
Той отказва ли се от сумото?
Не. Треньора му е казал, че трябва да стане 130 кг за да започне пак да се състезава.

# 518
Аз разбрах, че потребителката с израза "Тошо си е почти на килата" иска да каже, че Тодор е достигнал вече оптималното/ пожелателно тегло за него и повече няма накъде да сваля.
Отслабнал е много, видно е за всички.

# 519
  • Наблизо
Да,исках да кажа,че е излязал от свръхтегло,сега явно е наднормен ,но макс още 15-18 кг за да влезе в нормално тегло.
Казвали са ми ,че глазне значи око и оттам името на реката,но може и да са ме подвели.

За Мартин имах предвид,че говори дори за себе си във второ и трето лице множествено число и това ми е странно.

# 520
...
Хубаво каза Барби,че показват,че с хранене се случват нещата,а не с глад..
...

Ами Барби още е много далеко до правилната теория и няма как да е права, ако нещата се изваждат от контекста.

Може да се отслабва И с глад, И с хранене, но такова, което е комбинирано с правилна тренировка... с цел подобряване на метаболизма и т.н.
Хайде да хванат едно хубаво КЕТО и да го изпълняват правилно, съобразно медицинските си изследвания и да видим дали няма да се отслабва добре Simple Smile

Ако нещата бяха толкова прости... само Аполон-и и Афродити щяхме да гледаме по улиците Wink

Но тук всеки вижда някоя пукнатина или нещо фрапантно и го коментира. Те за това са и форумите. Реално нищо ГЕНЕРАЛНО не можем да кажем за цялото предаване...
Лично на мен НЕ ми харесва като цяло, но все пак масовката иска хляб и зрелища Simple Smile

# 521
  • Някъде там
Във всяко едно има хляб и зрелища. Никога не гледам, не коментирам и не се интересувам от нещо, което не харесвам.
Както и не бих следила и писала в тема за предаване, ако не ми е интересно като цяло, само заради хляба и зрелището.
Гледала съм само кяколко епизода от 1 сезон на Фермата например и до там.
Това все още ми харесва макар, че масово започват хората вътре да ме дразнят.
Ако ми писне то и в темата няма да пиша.
Чакам да чуя за краставиците сега.

# 522
  • София
На мен не ми се струва, че Тодор е в оптималните си килограми, 103 килограма не са никак малко. Той не е много висок и едър мъж, така че за неговия ръст 85  кг да кажем ще са добре. Има си още поне 15 кг за сваляне.

# 523
  • Наблизо
На мен не ми се струва, че Тодор е в оптималните си килограми, 103 килограма не са никак малко. Той не е много висок и едър мъж, така че за неговия ръст 85  кг да кажем ще са добре. Има си още поне 15 кг за сваляне.
Спрямо другите двама останали мъже си е направо фиданка.
При жените е по-сложно,но с изключение на Полина,която слуша Тошо,другите дами имат поне по 20 кг още за сваляне и всичко знаем каква е разликата жена да има да сваля 20 кила и мъж.

# 524
Ами, ако е около 1.85см., (поне така ми се струва), то към 95кг. ще са му добре, което значи, че има да сваля още около 8-10кг. Пп Ей, затуй беше хубаво освен кила да бяха обявили и ръст, защото едно е жена 1.75см. да тежи 90кг., съвсем друго е на ръст 1.55см. да е същите кила, с мъжете пак така.  Тодор е строен, с дълги тънки крака и малък таз, изглежда ми и да е около 1.80-1.85см., основно на корем е расъл, тъй, че, амен амен е достигнал оптималното си тегло, още малко му требе.

Общи условия

Активация на акаунт