Живот на кантар - тема 4

• 33 415
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Тодор ми се струва човек с възможности. До толкова, че да може да си позволи личен треньор и хранителен режим. Защо му е липсвала воля и мотивация ми е много интересно.

# 496
Ееей, всичките ни тв формати нагласени, значи. Няма един с "обикновени" хора, всичките човек на човека. То вярно, че България не е толкоз голяма, ама все пак.

# 497
Това някаква известна марка продукти ли е?

# 498
Чак известна не е. Една съфорумка направи група във фб за продукти за коса и много усилено рекламира разни марки. Преди почти 2 години рекламираше въпросната Тошова марка и подлъгани от хвалебствията на "специалистката по коса" много хора си накупихме комплекти с голяма отстъпка.
Шампоанът не измива добре и прави косата като тел, балсамът не подобрява състоянието, маската е лигава и мазна. И това е доста разпространено мнение във въпросната група. Доволните са шепа фенки на админката на групата.

# 499
Ясно. Аз по групи не членувам и явно затова такива реклами не ме ловят.

# 500
Малко ми става неудобно за Дериа, вече с всяко влизане в кадър ми олеква като специалист.

# 501
Наистина много олеква. Да обесняваш на възрастни за въглехидрати, полизахариди и фруктоза редейки кубчета със захар е много много нередно. Влезли са там за да се научат да се хранят правилно, да изградят полезни навици и т.н., ако не ги научи кой елемент кой е, и на какво се превръща в тялото ни, направо незнам какво прави там. Да не са деца на 5?
Всъщност, защо трябваше са да кубчета захар?

# 502
  • Някъде там
Наистина много олеква. Да обесняваш на възрастни за въглехидрати, полизахариди и фруктоза редейки кубчета със захар е много много нередно. Влезли са там за да се научат да се хранят правилно, да изградят полезни навици и т.н., ако не ги научи кой елемент кой е, и на какво се превръща в тялото ни, направо незнам какво прави там. Да не са деца на 5?
Всъщност, защо трябваше са да кубчета захар?
Като за Мартин стават обясненията й. Той и без това не се впряга много много.
За другите е малко обидно да.

# 503
  • софия
Te oбясненията й трябва да стават не само за тях,а и за нас. Би трябвало да се замисли, че ще я гледат по телевизията хора, които ще се доверят на казаното от нея като специалист по темата. Затова е редно информацията, която дава да е както вярна така и поднесена ясно и разбираемо.

# 504
Ами така де, те изобщо обясниха ли им за тези неща или само им раздадоха по едно меню и им казаха гответе.
Като илязат тези хора от там и почнат да четат етикети на продукти, дали ще са наясно кое всъщност е полезно и ок да консумират или ще ядат по менюто от предаването доживот?

# 505
Вчера Дерия каза,че винаги има индивидуални и групови разговори с участниците и им обеснява,нещо от сорта ако 20 минути са ми предвидени за него,аз седя час и обеснявам.Според мен си ги консултира,но явно не искат да споделят с цел да я потърсим.Не че бих се доверила на човек като нея,но това е друг въпрос.

# 506
  • Наблизо
Малко встрани,но в Кюстендил наистина ли говорят като Мартин?
Той говори като моето дете,то не говори правилно все още.Това род,лице..
Хубаво каза Барби,че показват,че с хранене се случват нещата,а не с глад..И между това,Тошо и Поли.
Аз,като много рано почнала с диетите и съм се информирала много..вече 20 години,ми е направо странно да се налага да обясняваш коя е полезна храна и коя не на възрастни хора. С изключение на Мартин,но той е супер инфантилен.

# 507
  • София
Така си говорят.
Забелязах и дъщерята на Поли как сменя ударенията, докато говори с майка си (като ѝ казваше, че иска да си отпочине на пейка в парка) и как на синхроните си е с книжовен български.

А хората от Банско да чуете... Цял нов език е това! 😂

Тодор ако не го санкционират като нищо ще спечели. Ще яде наполовина от предписаните калории и ще продължи да сваля. Много дразнещо и нечестно. То е нечестно и понеже някои хора имат и други заболявания, които им пречат да отслабват бързо като другите. Например Ани и Марияна.

Изобщо не е добра концепцията да победи най-отслабналият, защото насърчават гладуването.
Може би щеше да е по-честно да изготвят на всеки индивидуален план за сваляне (според пол, възраст, ръст, начални килограми, придружаващи заболявания и тн) и да си гонят някакви лични цели. Но вероятно нямаше да е разбираемо за публиката.

# 508
  • Благоевград
По този край се говори така, вместо "ще", казват "че". "Отивам да се къпем", а множествено число е "къпеме". Моят мъж е от дупнишкия район, свекърите говорят така. За щастие племенниците говорят правилен книжовен български език, а не диалект.
Мартин наистина е инфантилен. Моят свекър има израз за такива хора "природно прост". Може ли в национален ефир да се хвалиш, че си прочел книга 150 страници, голяма работа, няма що.
За мен и Ани, и Поли са фаствали. Тодор да го махат. Симеон ми беше поносим, сините имаха нужда от него. Дано Мартин се премести при тях, за да се чувства по-добре.

# 509
  • Наблизо
Оо за банскалии знам,то не се разбира.Какъв цвят са ви глазнетата,а?

Не вярвам да продължи да сваля Тошко африкански.Той почти си стигна теглото за неговата структура,той е и висок.
Интересно е защо Мартин сваля толкова малко, а е млад и много дебел.

Общи условия

Активация на акаунт