Живот на кантар - тема 4

• 32 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • ПАЗАРДЖИК
Харесах повече писмата на сините. Вили е фантастична, успя да им създаде настроение, да не са тъжни като пораженци.

Продукцията не може да помисли, че не са равностойни в повечето игри( не им пука) и не иска да контролира спазването на правилата, а ги накара да се хранят заедно, само за да се контролират един- друг и да се дразнят и карат.

Айде Поли като рожденичка, днес за награда да си ходи

# 721
  • Бургас
И аз мисля, че не са равностойни изобщо. И защо дават само непрекъснато Виолета да говори, ако засека време сигурно говори повече от другите участници взети заедно като време.
Стана ми тъжно за Славко. Като имаха разговор по телефона, той не успя да се чуе със сина си. И сега и писмо не можа да прочете, той си знаеше си, че няма да са първи. 😕

# 722
  • Наблизо
Личи си, че има висяща кожа. На ръцете си вижда.
Ами така е като бърза и за 6 месеца сваля и не дава време на тялото да възприеме промяната.
Ако беше по-бавно щеше да се събере кожата.
При такива килограми ще има висене,колкото и бавно да сваля.На ръцете пък изобщо няма събиране..Може да се пооформят нещата с мускули,но кожата ще висне отдолу като крилца.
Най-се събират краката.
Корема обикновено,особено при жените,е голяма щета.Аз имам и диастаза.Никакъв шанс за плосък корем нямам без операция.

# 723
Поредната нагласена игра,нарочно ли го правят не знам.

# 724
  • На морето!
Докога ще мъчат Славко и сините с такива игри?
Червените чак пеят, за да покажат колко им е леко.

# 725
  • На Изток от Рая
Марто ме впечатли как тича със 150 кг

# 726
  • ПАЗАРДЖИК
Да не вземе да си тръгне Марияна- на системи, без тренировки…

# 727
Не вярвам на конспирации, но вече сериозно намирисва фаворизирането на червените. Виолета пак да се изтъкне. 🤬

# 728
  • Пловдив
Виолета ко-водещ ли е?

# 729
Според мен ще си ходи Йорданка или Поли. От сините със сигурност няма да е.
А за Виолета сэм без коментар. То самочувствие, то чудо.. вече били отбор, сплотени.. Да бе. Затова Марто грейна при сините. То при червените са само токсични хора.

# 730
Личи си, че има висяща кожа. На ръцете си вижда.
Ами така е като бърза и за 6 месеца сваля и не дава време на тялото да възприеме промяната.
Ако беше по-бавно щеше да се събере кожата.
При такива килограми ще има висене,колкото и бавно да сваля.На ръцете пък изобщо няма събиране..Може да се пооформят нещата с мускули,но кожата ще висне отдолу като крилца.
Най-се събират краката.
Корема обикновено,особено при жените,е голяма щета.Аз имам и диастаза.Никакъв шанс за плосък корем нямам без операция.
Познавам хора, които са свалила почти същите кила, огромни хора са били и нямат висяща кожа.
Но го направиха бавно.
Е, не съм им гледала коремите лично Grinning, но казват, че имат стрии, набръчкване, но да виси така кожа няма, то и през дрехите не си личи. Ръцете също са хубави, стегнати. Имат стрии и там, много леко сбръчкване.
Ох, знам ли, може би е някаква индивидуалност на кожата и са се оправили.

# 731
  • Благоевград
Вярно Мартин е супер различен при сините. На играта с писмата колко беше отдаден, как си чакаше жените, помагаше на Славчо, личи, че е привързан към тях и определено се чувства много добре. Те също много добре са го приобщили, Вили си каза, че той е добродушен като тях. Сега съм сигурна, че той ще дръпне много с Ванко, има респект и се чувства спокоен с него. Чакам с нетърпение кантара да видя дали съм права.

# 732
Тая Поли не знам как стана, но ми стана много, ама много противна. Направо не мога да я понасям и гледам. Можеше да преотстъпи наградата си на Славко, той да прочете писмото си, изглежда тъжен и самотен, но не, тая неприятница си задържа тъпото писмо, че и мъжа и поканиха да я радва на рождения и ден.
Тошо пък орева орталъка. Лигльо.
Барба и тя. Изобщо бяха ми силно неприятни червените гледайки ги как четат писмата си.
Сините пък много ме зарадваха с импровизираните си писма. На техните се радвах, на червените ми беше досадно и скучно. Вили е страхотна, с хубаво и леко чувство за хумор. Прекрасно се справи и ги развесели и разплака. Браво Вили.
В червения отбор останаха най неприятните и как само се отсяха сами не е истина, докато в синия всички са ми приятни и се радвам, че и Марто се присъедини към тях. Щастлив изглежда, весел и с желание прави всичко. Не е истина как лошата енергия на дадени хора влияе на други хора, добре, че Марто се разкара от змиярника.

# 733
  • На морето!
Марто е друг човек.
Не знам защо Вили сваля толкова малко. Сигурна съм, че тя е много стриктна и спазва всичко. Не е честно.
Дано си ходи червен.

# 734
  • Благоевград
Казах ли ви аз за Мартин, че ще свали много 😁😁😁 Ще пусна тото утре 😁

Общи условия

Активация на акаунт