На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 21 593
  • 270
  •   5
Отговори
# 225
Включвам се тук. Тази година половината от почивката ни ще е в Роял гранд Каварна, втората част в Приморско, но не е ол инклузив.
Ще споделя отзиви за хотела в Каварна, когато се прибера.
За Роял Гранд имайте предвид, че ще трябва да сте главно в басейна. Точно пред хотела плажа е с големи камъни. Въобще плажа на Каварна е малък, изкуствено насипан и морето е с доста камъни.
Затова не сме повтаряли там, бяхме през 2019 г. Е, разбира се, има някакъв шанс да са махнали камъните, но имайте едно наум.

# 226
  • софия
Кога сте в Роял Град Каварна? ние сме от 03.08, ако сте преди нас, да споделиш, ако е обратното, ще споделя аз. Smile

И ние. Майка ми е била миналото лято там и е доволна. Може на лични да се запознаем.

# 227
Камъните на плажа пред Роял гранд са там, поне там бяха март месец. Басейна не виждам как ще покрие капацитета на хотела ако той е пълен. Също и паркинга не може да побере всички коли на гостите. За чистота има още какво да се желае, персонала е любезен и отзивчив, храната има разнообразие и е вкусна.

# 228
  • Русе
Някой да е бил скоро в Златни пясъци и конкретно Dolce Vita? Запазихме там заради компанията, но не намирам мнения. За съжаление на голяма част Марина Сандс даде много високи цени и се наложи да сменим, а бяхме там последните 2 години. Обмислям късно море септември за някоя нощувка там
Вижте мненията в гугъл мапс. Не са лоши.

# 229
Здравейте. Някой скоро да е бил в Белла Виста Синеморец или в Магнолиите Приморско?

# 230
  • Beyond the stars
Излезе ми реклама на този в Златни, та информативно споделям, че цената за септември (пък и за сега) не е лоша https://argishtpartez.eu/

# 231
  • Gotham City
В  момента съм в Мелиа Съни бийч. Всичко е прекрасно - от времето, температурата на водата до условията в хотела - чистота, изхранване, хигиена, анимация.
Няма водорасли на плажа, поне в частта пред хотела. Днес във водата имаше тук-там нещо като морска трева, но в минимално количество.
Времето е чудесно - топло,но не горещо, днес беше 29 градуса, без вятър. Водата е топла, нямаше вълни.
Специално обърнах внимание - в тази част на плажа има дървени скари, които започват от началото на пясъка и стигат до последния ред чадъри.

# 232
  • Сф
Чадърите на Мелиа са от двете страни, нали? За отдясно ли говориш ? Защото вляво ги видях като че ли до тези на Бор, а пред тях свободна зона. Там отдясно стигат до морето чадърите на Мелиа, така ли? Приятна почивка!
* в другата тема пак питат за водораслите, Аман! Sunglasses

# 233
  • Gotham City
Благодаря!
Аз съм ходила само на тези вляво, пред плажния бар на хотела се намират. Пред тях е свободна зона, а пред нея има
няколко реда платени чадъри, които стигат до брега. Утре ще погледна тези вдясно, не съм сигурна дали са на Мелиа.
Днес ходих по плажа, стигнах до кея, от който тръгват корабчетата за Несебър и никъде нямаше водорасли.

# 234
  • София
Какво ще кажете за HBV Бор. Много ли е шумно? Видях, че се намира в близост до лунапарка и това ме притеснява.

Бяхме в Бор не миналото, а предишното лято. Хотелът е превъзходен. Нооооо терасата ни гледаше към басейна и лунапарка
 Шумът не беше от лунапарта, а от едно рок заведение до Бор. Мнооогооо шумно, до поне 1.30. На нас чак толкова не ни пречеше и децата, но си беше доста шумно. Може би в стаите с изглед към паркинга, ще е по-добре. Ако имате възможност, искайте стая, която не е с изглед басейн. Това за мен е хотелът с най-добра храна, чистота, обслужване. Стаите просторни. Ние бяхме в две двойни с врата между тях. Анимацията, ако ви интересува, за мен не беше много впечатляваща. Имаше я, колкото да кажат, че ема анимация.

# 235
  • Сф
Колко сме различни хората.. изобщо не ни е пречило заведението. Затварям и спим.
Стаята е доста тясна. Ние бяхме трима в една стая. Пуснах и снимки , но или тук или в " на море". Може да се види. Вие сте били друго настаняване , две стаи с врата. Храната беше компромисна без да сме с особени претенции. Писала съм. Може би, сега в топ сезона ще я подобрят  , забелязах леко подобрение последния ден ( 4 ти юли) , но може и да е илюзия. Анимацията беше ок, но ние всъщност ползваме анимацията за възрастни, защото детето ни е голямо. Grinning

# 236
  • София
Има ли сносен хотел с all inclusive, който да е до/около 150 на човек? В момента разглеждам хотелите в Албена, 3500 минимум за 7 нощувки за двама и то не за най-хубавите хотели.. Това ли са цените? Искаше ми се тази година да сме на българското черноморие, с две малки деца сме, но тезо цени ме разколебават..

# 237
Има ли сносен хотел с all inclusive, който да е до/около 150 на човек? В момента разглеждам хотелите в Албена, 3500 минимум за 7 нощувки за двама и то не за най-хубавите хотели.. Това ли са цените? Искаше ми се тази година да сме на българското черноморие, с две малки деца сме, но тезо цени ме разколебават..

Ние сме на златни пясъци хотел Долче вита 2 възрастни и едно дете на 3год 7 нощувки за 2100. Запазихме обаче преди доста време

# 238

Ние сме на златни пясъци хотел Долче вита 2 възрастни и едно дете на 3год 7 нощувки за 2100. Запазихме обаче преди доста време

Може ли мнение за хотела: как е храната, има ли достатъчно шезлонги на плажа? Колко често е шатъла до плажа?

# 239
Ами за активен сезон цените в повечето хотели са високи, особено като сте с две деца и резервацията я правите сега, когато вече малко хотели имат остъпки. Може да разгледате тези няколко хотела и си преценете дали ви устройват, като си прочетете мнения и отзиви за тях. Не ви ги препоръчвам, защото нямам лични впечатления, но просто горе-долу са във вашият ценови диапазон.

https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-24379/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-eskada-biych-ahtopol-20092/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-primorsko-del-sol-23514/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-oazis-del-mare-lozenec-20485/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-suneo-helios-biych-obzor-23478/

Общи условия

Активация на акаунт