На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 299
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • There I was on a July morning
Момичета, ще се радвам на референции за приличен хотел, с добри условия на първа линия или в близост до плаж. Приличен, а не превъзходен, защото бюджетът си има таван Simple Smile. Целта е настаняване на вече по-възрастна дама и порасналата й внучка в приятна обстановка, с пешеходен достъп до плаж и център на курорт. Без големи компромиси с хигиена и храна. Чета каквото сте писали от началото на сезона и разглеждам оферти, но от няколко години не посещаваме all incl и вашите препоръки ще са ми ценни.
Оглеждам Албените, мернах, че имат и 65+, но се колебая предвид последните ми спомени от преди 5-6 години. Същевременно Helena Sands без намаление ми е идея по-скъпичка, да не говорим за хотелите от Grifid веригата, които проверих преди малко Simple Smile
Не сте упоменали бюджет, но вижте дали Ви устройват като цена Гергана и Калиакра маре, те са по-хубавите хотели  4* на първа линия в Албена. Петзвездните не ги препоръчвам, защото бюджетът е още по-висок.
Друг, който ми харесва е х-л Нимфа, Ривиера, с уточнение, че съм го посещавала преди няколко години. Но отзивите в туристическите платформи към днешна дата са добри.

# 466
  • Sofia
Оз бих препоръчал Selena beach hotel
Има добър рейтинг и изглежда отлично, но ме притеснява, че е на Буджака. Може би ще го посетим, когато сме с кола.
Благодаря за идеите, ще проверя Нимфа и Гергана.
Fatalina, не съм фиксирала бюджет, затова се опитах да го разкажа по-описателно- кое е ок, кое на границата и кое твърде много. Може би се насочвам към 250-350 нощувка. Мога да дам и малко повече, но за възрастен и дете не ми се струва оправдано в този рейндж. А хотелите, които наистина си заслужават са още повече.

# 467
Търсите ол инклузив хотел  .така разбирам.
Детето не знам колко е годишно, но аз и синът ми на 14г си вземаме стая като за двама възрастни.
Кято за ОИ за двама възрастни 250 на стая ми е нереалистично ниско. Ако визирате на човек..тогава да.

# 468
  • Sofia
Търсите ол инклузив хотел...Ако визирате на човек..тогава да.

Намирам ОИ и на 250 за двама, но сте права, че това е за храбри хора Simple Smile
В същото време виждам варианти и под 250 на човек, които ми се струват прилични като предложения. Затова ми се струва, че не е добре да се обобщава на ангро, защото можем да откажем някои хора да разглеждат ОИ в разгара на сезона изобщо като вариант.
Направих много експресна извадка, все още не е в таблица с точни оферти и проверени реални отзиви- така че може да не е докрай коректна, но Аула и Арабела, които Fatalina препоръча са под 200 на човек. Също Astor Garden, Kaliakra Beach, Boryana, Laguna Garden, Primasol Sunrise (Златни пясъци), Виа Понтика и т.н. Предполагам, че някои от тях са компромисни, но много хора предпочитат повече и/или по-дълги почивки на по-скромни варианти като настаняване, или комбинират.
Ако получа добри оферти от агенциите, ще споделя, може да е полезно за някой.

# 469
Арабела Бийч на Албена от години е с много нисък рейтинг /7.2/ и лоши отзиви, изобщо не Ви го препоръчвам. Боряна също не е с много високи оценки.
Астор Гардън е отличен избор, но не е ОИ, а със закуска и вечеря. Ако не държите на ОИ, го препоръчвам.

# 470
Някой с отзиви за Алгара Бийч Кранево.

# 471
Търсите ол инклузив хотел...Ако визирате на човек..тогава да.

Намирам ОИ и на 250 за двама, но сте права, че това е за храбри хора Simple Smile
В същото време виждам варианти и под 250 на човек, които ми се струват прилични като предложения. Затова ми се струва, че не е добре да се обобщава на ангро, защото можем да откажем някои хора да разглеждат ОИ в разгара на сезона изобщо като вариант.
Направих много експресна извадка, все още не е в таблица с точни оферти и проверени реални отзиви- така че може да не е докрай коректна, но Аула и Арабела, които Fatalina препоръча са под 200 на човек. Също Astor Garden, Kaliakra Beach, Boryana, Laguna Garden, Primasol Sunrise (Златни пясъци), Виа Понтика и т.н. Предполагам, че някои от тях са компромисни, но много хора предпочитат повече и/или по-дълги почивки на по-скромни варианти като настаняване, или комбинират.
Ако получа добри оферти от агенциите, ще споделя, може да е полезно за някой.
Астор Гардън и Примасол ...Златни пасъци не са на ол инклузив. Тук обсъждаме и се интересуваме само от ОИ хотели. Този в Златните не знам къде го гледате, но е на маъ..та си и до плажа, и обратно по баири ще е мъчение за вашите близки. Наясно сме с цените и нямаме нужда от таблици. И да приличните и добрите хотели са с високи цени, особено в топ сезон. По-скоро вие си прецените кой хотел да изберете, така че хем да ви отговаря на търсенето, хем да ви влиза в бюжета. Посочих ви, прилични хотели с нормални цени. Наистина не стана ясно детето колко е голямо, но и малко да е при положение, че се настанява само с 1 възрастен няма да ползва отстъпка от цената, или в най-добрият случай ще платите цена като за единична стая.

Арабела в Албена от този сезон с много добри отзиви, а пък Боряна е напълно реновиран и също с прекрасни отиви от началото на лятото, от както е отворен след ремонта. Ами очивидно се търси бюджетен хотел, така че Бояна,  Калиакра и Лагуна не стават.

# 472
.............................
Арабела в Албена от този сезон с много добри отзиви.
Дори не ми се коментира. Надявам се, потребителката да е достатъчно благоразумна и да си провери отзивите в туристическите платформи, преди да резервира.

# 473
Дори не ми се коментира. Надявам се, потребителката да е достатъчно благоразумна и да си провери отзивите в туристическите платформи, преди да резервира.
В темата за Албена наистина имаше добри отзиви за Арабела и за Боряна от тази година.

# 474
Аз напоследък само следя темата и освен всички подробни отзиви на очи най-много ми се набиват коментарите на Fatalina. Наистина не разбирам защо сте създали темата като след почти всяко запитване вие режете с коментар "вижте си назад" и подобни. Разбира се, че винаги може да влезне някой нов потребител и да даде пресен отзив точно за там където пита предходния... и все едни такива са Ви хапливи. Четох, четох ама вече ми идва в повече.
И да добавя към коментара по-горе, че винаги има и по-скромни ОИ - факт. Единствения минус беше, че хотела не е на първа линия. И в двата случая. В два различни хотела. Миналата година платихме началото на юни по 83лв./човек, тази година 145лв. за студио с две отделни стаи с вкл. паркинг и ОИ. Да, не е супер хипер лукс, но беше чисто, уютно, с добра храна и басейн.

В темата за Албена наистина имаше добри отзиви за Арабела и за Боряна от тази година.

# 475
  • Sofia
Точно идвах със същия въпрос, защо аджеба  авторката е създала темата, като общуването и  емпатията не са силната й страна!?

# 476
Когато аз реших да почивам на ОИ..влязах в темата, попрочетох, питах и ми отговориха. Фаталина най-често.
Не са ме хапали..спокойно.

Жената която пита назад , е писала: първа линия, ОИ, цена около 100 на човек.
Това няма как да стане просто. И трите да са изпълнени....абсурд.
100 лв на легло или ще на 10та линия..или отзивите ще са кофти и/или храната компромисна.

Нека бъдем реалисти!

А, и на 1 стр.има отзиви от наши потребители за хотели ОИ. Супер полезно. Стига човек да не го мързи да чете!

За търсената цена бабата и внучето може да са в хотел без изхранване например. Или да е юнско море когато цените са по-ниски.
Миналото лято юни в Тиара бийч на СБ за 7 нощувки за двома платихме 1950 лв. Тоест около 140-150 на човек или около 280 за стая ОИ. Но не е на първа линия.

# 477
  • В.Търново
Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

# 478
О..през дюните е убийствен баир. Бабата ще се затрудни. Аз се скапах..веднъж само пробвах..мерси.
Покрай Бургас бийч е равно и асфалт..предпочитам този път.

Ок..първа линия да е...но пак е над 250 за стая Wink

Апропо..Бургас бийч е по-бюджетен и на 1 линия.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 20:42 от teta75

# 479
Хотел ММ Приморско.
Хотел ГрийнПарадайс Приморско.

Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

Общи условия

Активация на акаунт