На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 196
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Не е задължително тук да питате и четете.....това към тези които имат забележки към темата!
Даже ще е ок да се пренасочите....че в момента спамите и с нищо не обогатявате темата...
Весело лято желая...

# 481
  • Sofia
Официалната тема дълго време се казваше "На море в България" с автор Русалка и беше в пъти по-информативна и посещавана. За разлика от сегашната, която има за цел да начука канчето на всеки осмелил се да зададе въпрос, който не се хареса на авторката. Отливът на списващите също е осезаем, защо ли!?

# 482
  • Сф
Момичета, ще се радвам на референции за приличен хотел, с добри условия на първа линия или в близост до плаж. Приличен, а не превъзходен, защото бюджетът си има таван Simple Smile. Целта е настаняване на вече по-възрастна дама и порасналата й внучка в приятна обстановка, с пешеходен достъп до плаж и център на курорт. Без големи компромиси с хигиена и храна. Чета каквото сте писали от началото на сезона и разглеждам оферти, но от няколко години не посещаваме all incl и вашите препоръки ще са ми ценни.
Оглеждам Албените, мернах, че имат и 65+, но се колебая предвид последните ми спомени от преди 5-6 години. Същевременно Helena Sands без намаление ми е идея по-скъпичка, да не говорим за хотелите от Grifid веригата, които проверих преди малко Simple Smile
Ариана Китен е съвсем приличен хотел. Плажа,  Атлиман е на 2 крачки , центъра също не е далеч. Хигиена, храна са ок. Семейството, което го държи се стараят много. 3 пъти сме били. Аз винаги вземем нереновирана стая дори и нямам забележки. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-ariana-kiten-20158/
* не бих почивала в хотел на Албена ад, и аз гледах тяхна оферта за 60+ и добре че пропуснах . Не чувам добри неща, от човек на който ценя мнението .
П.п. Тета, чакам с нетърпение отзив ? Simple Smile

# 483
Хотел ММ Приморско.
Хотел ГрийнПарадайс Приморско.

Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

То това в ММ Приморско инклузив ли е? Да сравняваш Тиарата с ММ е оксиморон.

# 484
https://m.bg-mamma.com/?topic=1688817.450

Темата "На море в България" си я има още. И тя е 30 страници като тази. Отлив не забелазвам аз от тази за ОИ.
На мен ми е супер полезна с реалните отзиви на потребителите и със систематизираната информация на първите страници! Така си избрах и Тиарата миналото лято, и Маджестик бийч резорт тази - с четене на темата. Тази и на съответната за Слънчев бряг.
И темите ни са на никого. Няма авторство. Има човек който се е наел да я оформи и пусне. И е положил труд да събере на 1 стр.доста инфо за реални отзиви за доста хотели ОИ. Който иска отговаря.
Аз първо си избирам дестинация/курорт. После чета/търся отзиви..ако няма..питам за конкретен хотел дали някой е почивал в него. Бюджет си определям. Рейтингът също ми е важен. Гледам и на картата и с гугъл стрийт къде точно е хотела спрямо плаж и център.
Отзив ще оставя в понеделник...в темата за Сл.бряг и тук. Накратко - доволни сме. Simple Smile

# 485
Да "инклузив" е. Никой не прави сравнение. Питат за името. Преди това съм написала, че  е Бюджетен .
А пък на тези, които прехвалената Тиара им е фактор, мога да препоръчам хотели на светлинни години пред тази дупка, за същите небюджетни цени.
Хотел ММ Приморско.
Хотел ГрийнПарадайс Приморско.

Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

То това в ММ Приморско инклузив ли е? Да сравняваш Тиарата с ММ е оксиморон.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 08:01 от CandyMandy

# 486
Препоръчай на дамата която търси за баба и внуче.

ММ Приморско не предлагат пакети с изхранване обаче. Не е ОИ. Отворих им фейсбука.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 08:21 от teta75

# 487
Толкова Тиарата ми е фактор, че след отзиви тук и в една ФБ група ме обявиха за нежелан гост в хотела им.

Вашият тон обаче ме отказва да споделя ревю за хотела, който съм в момента.
Приятно неделно утро с една снимка от морето Ви желая!

# 488
Никой никого не е спрял да чете и пише в която си иска тема. Темата вече втора година умишлено съм създала САМО за ОИ хотели, за да може в другата На море в България спокойно да се обсъждат всякакъв вид почивки без на някои да им боде в очите гадният ОИ на високи цени.

Сторм, благодаря за прекрасният морски изглед! Пренесе ме на мястото, което скоро ще посетя. Благодаря и за подкрепата на останалите форумки в темата, с които обменяме полезна информация!

# 489
  • Сф
Аз съм споделяла накак хаотично тая година . Ту в тая, ту в оная тема общата "на море". Но просто темата за Слънчев бряг като че ли не беше много активна. Оплетох се. Simple Smile
Тази е конкретно за инклузив. Евтини инклузиви  малко са под въпрос. Не че няма. Но какво ще получиш...На север не ходя. Но отдолу като почнеш - Ескада бийч Ахтопол, Бела виста Синеморец, Куин Нелитата, Каменец Китен, Приморско дел сол и тн. Горе долу ми служат за ориентир за годишните цени на инклузив. От тях нагоре щото са зле 😄. Сега да се търси в топ сезона,  не на ранни- до 250 за двама , при покачващите се непрекъснато цени...е компромис някакъв. А такива изхранвяния наречени инклузив - фамилия фантастико, мм, гривни лайф с лагерите и подобни,  не мисля че изобщо участват някъде тук по писанията и темите. По скоро в темите по курорти. И ние сме били в подобни - Сърф Приморско примерно , ,HB, за без пари направо. Та да продължа,
За да не е компромис от качество и другите изисквания на госпожата, която търси , предложих по горе Ариана Китен. Спомена се Грифит , това е несериозно. Да ,в Хелената ми се върза двама възрастни по 143 на човек, но на ранни! Ето тази агенция пуска също актуални оферти , коментирани е тук,  може да погледне госпожата как се движат цените на що годе нормалните инклузиви , да си смята. Има калкулатор. https://allinclusive.bg/
Новотон са това. Хвалеха ги тук, не правя реклама,  аз пътувам с друга агенция.  Но понеже са варненска агенция + може да си изчислиш без запитване ,цените били винаги малко по - ниски от на другите,  ето ако ви върши работа.  Четете по темите да не се сърдим тук ,нека се спазва добрия тон.
Фаталина виждам,че се включи, сега ще прочета, и тя пише от години, особено за Обзор, и там имаше по- евтино . Всеки предлага каквото знае. Пак призовавам да се чете, да няма неприятни изненади.

# 490
Това са им апартаментите. Хотелът им предлага.

Препоръчай на дамата която търси за баба и внуче.

ММ Приморско не предлагат пакети с изхранване обаче. Не е ОИ. Отворих им фейсбука.

# 491
Може..не споря. Потърсих но не намерих инфо за ОИ..то и хотелът трудно намерих. Като не е изписано цялото име и няма линк....не излиза само с ММ Приморско много.
https://www.google.com/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB+% … e-mobile&ie=UTF-8
Излиза все комплекс.
Кой е сайта точно на хотела всъщност?
Линк ако има..ще е полезно за търсещите.

За този ли става дума https://hotelm.bg/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/?

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 10:31 от teta75

# 492
Може..не споря. Потърсих но не намерих инфо за ОИ..то и хотелът трудно намерих. Като не е изписано цялото име и няма линк....не излиза само с ММ Приморско много.
https://www.google.com/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB+% … e-mobile&ie=UTF-8
Излиза все комплекс.
Кой е сайта точно на хотела всъщност?
Линк ако има..ще е полезно за търсещите.

За този ли става дума https://hotelm.bg/%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/?

# 493
Тя щото списващата много ги знае нещата - АИ са хотели М1 и М2. Комплекс ММ е мисля на същите собственици, но без изхранване.

Ако ще е бюджеген вариант в Приморско на АИ - хотел Синема.

# 494
В Приморско сме отсядали в хотел до южния плаж..с бистро към него в което може да закусваш, обядваш и вечеряш на преференциални цени спрямо негости на хотела. Ние само нощувки имахме 14 дни..чат пат влизахме да хапваме и в бистрото. Не е ОИ. Но е с изхранване. Забравих му името...пак го избрах от мнения в темата за Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт