На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 424
  • 779
  •   2
Отговори
# 645
Закуската и вечерята  в Сол Несебър Маре бяха по-добре. Нямаше и голяма навалица в ресторанта. Обаче в 8 сутринта имаше максимум 10 -ина свободни шезлонга, всичко беше ‘запазено’ с кърпи, пояси, плажни очила и каквото се сетите, само да се хвърли нещо. Беше много шумно до късно вечерта, добре, че имам тапи с уши. Аква паркът е голям плюс, реално аз и затова го избрах. Организацията е много добра и спасителите са напълно адекватни , за разлика от Дриймс, където не знаеха къде се намират Simple Smile
От трите хотела тук обаче ми се струва, че Маре е най-зле.

И аз мисля, че Маре е най зле. Можете да ползвате басейна и на палас и на бей.  А когато резервирате вие ли избрахте Маре? Защото виждам че маре и бей са заедно и се чудя как става разпределянето.

# 646
Днес се настанихме в Сол Несебър Маре. Честно казано, бих си тръгнала още утре, нямам идея как ще издържа 6 дни. Има голям шанс да се класира за най-ужасната ни почивка ever Sad
Препоръчвам ви да се разходите до плаж Несебър, в района на The white bar, има и паркинг  , ако ви се струва далече пеша.

# 647
  • Сф
Аз от Александрия се бях оплаквала преди няколко години , в последния момент ми отмениха резервация потвърдена от тях в техен хотел. Като цяло винаги са били компромисни за мен и откъм цена на хотелите и откъм предлагането. Бяха взели сума ти хотели и къщи под тяхната шапка, сега ровнах от интерес, малко хотели управляват вече. За първа година чета толкова отрицателни отзиви по темите за море в България.  Спомням си aiwa похвали Соловете  в началото на сезона,  може Палас да е бил конкретно. Чудна работа.  Минах покрай тях ,вярно позападнали на пръв поглед,  овехтели. Аз ги помня в блясъка им преди години. И днес този инцидент. Не знам как е възможно . Направо ми идва да кажа нещо в тая тема, което се недолюбва- да палнем към Гърция. Close

# 648
Закуската и вечерята  в Сол Несебър Маре бяха по-добре. Нямаше и голяма навалица в ресторанта. Обаче в 8 сутринта имаше максимум 10 -ина свободни шезлонга, всичко беше ‘запазено’ с кърпи, пояси, плажни очила и каквото се сетите, само да се хвърли нещо. Беше много шумно до късно вечерта, добре, че имам тапи с уши. Аква паркът е голям плюс, реално аз и затова го избрах. Организацията е много добра и спасителите са напълно адекватни , за разлика от Дриймс, където не знаеха къде се намират Simple Smile
От трите хотела тук обаче ми се струва, че Маре е най-зле.

И аз мисля, че Маре е най зле. Можете да ползвате басейна и на палас и на бей.  А когато резервирате вие ли избрахте Маре? Защото виждам че маре и бей са заедно и се чудя как става разпределянето.

Аз изрично казах на агенцията, след като резервирах. Иначе май е на случаен принцип. Само че исках да сме близо до аква парка и не знаех, че реално разстоянието никак не са големи тук Simple Smile започнахме да се настройваме положително, но храната си е зле наистина. И тези сухи пасти …:)) вече ми е смешно, уж все 4 и 5 -звездни хотели, а  само с оцветените сметанови пастички за десерт. Но вярно, че не са от ранга на Воя, Уейв, Рейна. В Серенити бей имаше поне по някоя скаличка, другаде се лъжеха по някоя баклавичка , тук -нищооо:)

# 649
И днес този инцидент. Не знам как е възможно . Направо ми идва да кажа нещо в тая тема, което се недолюбва- да палнем към Гърция. Close
Ако става въпрос за случая със загиналото 8 годишно дете на южния плаж в Несебър, мога да кажа, че там на водните атракциони работят малоумници. Почивах в Биляна бийч, който е съседен на Афродита, коридорът на водните атракциони е до 3 пост на спасителите.  Що народ видях да обръщат във водата на онова надуваемо кръгло нещо заради ненормално каране на джета. Правеха атракциони и при разбонтувало се море (час преди да се сложи червен флаг в морето).
Отделно за спасителите: първите два дена на 3 пост имаше едно хлапе не повече от 25 годишно. Всички, които знаем български разбрахме за някакви любовни негови драми. Баш на Илинден до 9 и кусур часа сутринта нямаше човек на поста, а се появи мъртво вълнение - флагът беше оставен от предишната вечер зелен. Понеже от нашия хотел са повече чужденци с гугъл преводач обяснявах, че има мъртво вълнение. Даже една баба рускиня (около 70 , едно джезве кокали, която бая се беше засилила навътре й помогнах да излезе от водата). На финала ми писна и отидох пред спасителя на втори пост и питам "Извинете, ама на мен ми се струва , че има мъртво вълнение и морето е опасно". Отговор: "Не само ви се струва, така е", на което попитах "Е що там флагът е зелен и няма никой". Човекът се разкрещя по станцията, веднага осигуриха спасител, обаче докато отреагират можеше да стане някой сакатлък.
Та толкова за атракционите и водното спасяване на южния плаж в Несебър. Не е въпроса да се палне към Гърция, а въпросът е да се съблюдават правила, независимо къде - у нас или в чужбина.

# 650
Аз не бих чакала на спасителя да ме спасява.... Хората преди всичко трябва да проявяват лична отговорност, където и да се намират. Ядат и пият на обяд в най-голямата жега, после влизат във водата и спасителите са им виновни... (Нямам предвид дамата в предния пост, а по принцип). Стигнеш ли там да разчиташ на спасител да те варди и вади, значи по начало обичаш риска, най-меко казано. Както казва известният учител Теодосий Теподосиев, смъртно опасно е да си прост.

# 651
И аз съм потресена от случая с осемгодишното детенце.
Горката майчица. А ние бяхме там предния ден и ги гледахме тези атракциони! Слава Богу, не сме се качвали.
Много хора казват, че фирмата която поддържа атракциона не е сменяла ремъците. Неглижирали са протоколите за безопасност. Не са поддържали съоръженията. Било е въпрос на време нещо да се случи. И това вечно замитане под килима на властите.
Тази фирма трябва да преустанови дейност и да ги съдят,  а другите да ги спукат от проверки и регулации.
Такава кощунствена безотговорност.
Да не говорим за младежа с АТВ-то, който помете шестима и е с обвинение за средна телесна повреда. Sad
 Нашето Черноморие е като джунгла.

# 652
Според мен трябва да има някакво възрастово ограничение за този вид атракции. Деца под 14-16 години не трябва да ги пускат. Сега искали само декларация от родител и толкова, ако щеш и бебе качвай.

# 653
  • Beyond the stars
То със скъсано въже на 14 годишно няма да е по-различен резултатът от 50 метра. Просто контролът е 0, всъщност се оказа, че тази част от съораженията ремъци/парашут май никой не контролира пряко.

# 654
От както гледах в един репортаж миналата година, че виенските колелета и подобните атракциони по панаирите, едни сигани ги били взели бракувани от Гърция, направо били някъде изхвърлени и тия решили нали пари да правят, та ги прибрали и разпънали у нас......дума не давам да се издума да се качиме на виенско колело или подобно съоръжение!! Колкото иска да се сърди синко, по-добре той да плаче сега, а не аз после!
Нищо против ромите, но обичайно те държат тия съоръжения. Не им вярвам грам че поддържат, че мислят за безопасността на хората, че правят нещо по-различно от това да прибират едни пари!

# 655
Инцидентът наистина е станал на две крачки от нас -не че има значение за самата трагедия Sad Мъжът ми искаше да се качваме и ние като подарък за рождения ми ден, но на мен ми досвидяха парите. По-голям ужас от това не мога да си представя дори, за един миг животът на  едно цяло семейство буквално приключва …от нищото.

# 656
  • Сф
storm76, то да не палнем към Гърция,  ама сега това което разказваш за безхаберието на спасителите и по - точно сигнализацията не е също ок. Не мисля, че всеки може да разпознае вълнението. Нали затова гледаме флага!
О, наплашихте ме още повече. Тета и ти с тези атракциони..То ясно ,че не са нови , ама наистина нищо не се поддържа и никой не отговаря като слушам напоследък и особено за последните случаи. Сами си отговаряме, да пази Господ!

# 657
Във бей има уникални сурови шоколадови торти слагат ги в една малка хладилна витрина в дясно от останалите десерти, ние ходехме всеки ден за обяд там само заради тях, а във палас са най яките пици със тесто с квас.
Пробвайте италианския ресторант на нас ни хареса доста там.

# 658
Кое и къде е Бей и Палас🤔?

# 659
Кое и къде е Бей и Палас🤔?
Соловете в Несебър.

Общи условия

Активация на акаунт