На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 052
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
А, не, както писах преди, съвсем нормален хотел според мен. Банята беше широка и специално нашата беше с вана, имаше козметика.

# 721
  • There I was on a July morning
Bubalesa, пред хотел Лотос, дълбоко ли е морето?
Тортичка, какво представлява анимацията за възрастни и какви спортни активности има?

# 722
  • Велико Търново
Сравнитално бързо става дълбоко, да.
 Активностите в Ривиера (Поне на снимки, не знам реално дали ги провеждат)

# 723
  • България
Bubalesa е отговорила.
Да, това са активностите.
Децата най-много се забавляваха с водната топка и дартса.
Вечерта играеха и на уно.

Сега сме в Ноа за няколко дни, в крилото на бившето Моко. Всичко е много по-добре. Но и цената е по-висока.
Стаите са изцяло реновирани, включително и баните.
Има кафемашина Неспресо. Капсули и минибар се зареждат всеки ден.
Хигиената е перфектна навсякъде.
Храната - без забележки. Има много варианти през целия ден. Не е необходимо да се храниш само в основния ресторант.
Има бар на плажа и на басейна.
Има басейни и ресторанти само за възрастни.
Шезлонгите на плажа са дървени и са много удобни.
Само не ми харесва, че има такса за аквапарка на Болеро - 30 лева. Обявено е, че е безплатен за Болеро, Арабела и Вистамар. Но можеше поне да е по-ниска цената за гости на останалите хотели.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:40 от тортичка

# 724
  • Сф
Поздрави от Уейв. Като свърши престоя ни ще напиша отзив. Засега всичко е 6+ ! Само ще кажа, че на нас плажа ни харесва..

Към 8 30 сутринта.
Сега

# 725
  • Велико Търново
Разглеждам го сега и имам един леко странен въпрос ☺️ Колко време е необходимо от стаята/хотела, за да отидете на плажа? В тези големи комплекси имам чувството, че ще се иска доста време за придвижване насам натам. Или снимките лъжат, че е чак толкова голямо

# 726
  • В.Търново
Морето изглежда дълбоко там.

Bubalesa, като гледам няма да е за 1-2 мин. То зависи и от кой край на хотела се придвижвате. Сигурно ще има едни 5 мин поне. Като гледам може и 10мин.

# 727
Ние като бяхме в Уейв, в стая със собствен басейн, ни отнемаше по-малко от 10 мин. до плажа. Не си спомням точно, защото беше първата година като го откриха, но не ми се е виждало далече.

# 728
  • Сф
Разглеждам го сега и имам един леко странен въпрос ☺️ Колко време е необходимо от стаята/хотела, за да отидете на плажа? В тези големи комплекси имам чувството, че ще се иска доста време за придвижване насам натам. Или снимките лъжат, че е чак толкова голямо
Не е голямо. 150 метра най- много. До 5 мин си на плажа. На снимките изглежда като че ли по- голямо разстоянието.  Всичко е наблизо. Не е проблем като научиш кое къде е.

# 729
Има ли топъл басейн сега? Ние като бяхме нямаше отопляем по-топъл от 28 градуса.

# 730
Препоръчвам Ви хотел "Синя перла" в Слънчака. Плажът е буквално на една крачка разстояние...

Септември е подходящ за онези,които не понасят жеги. Тогава водата все още е топла,но въздухът е приятно хладен.

# 731
  • Сф
Има ли топъл басейн сега? Ние като бяхме нямаше отопляем по-топъл от 28 градуса.
Влязох само в джакузито. Добре беше. Детето - 18г.  ходи по басейните. Не се е оплакала. Знам,че някои са отопляеми, но какво , кои,  - нямам идея. Времето като цяло е добро за септември, пу пу, да не кажа,че се изпържихме от жега днес на плажа, може би и това да има значение.  Казах ли, че се разхожда по някоя лисица чат пат. Мм помисли,че е прекалил с коктейлите. Joy

Ако някой има още въпроси, на лично, да не обсебвам темата. Мерси. Така или иначе ще напиша отзив след почивката.

# 732
Здравейте!
Иска ми  се да резервирам септемврийско море около 19.09  в Слънчев бряг, че ми е по - близо.
Спрях се засега на Дриймс Резорт , но още съм в чуденка. Барсело Роял Бийч също разгледах, но там няма свободна стая с изглед море.Имате ли впечатления от двата хотела през този период - ол инклузива различава ли се много в сравнение с висок сезон , има ли вечерни забавления?Ние сме с тийнейджър  на 16 г. - притеснявам се да не му е много скучно.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 14:18 от Melani_M

# 733
Здравейте!
Иска ми  се да резервирам септемврийско море около 19.09  в Слънчев бряг, че ми е по - близо.
Ние резервирахме за това време в хотел Диамант резидънс и спа. И аз много се чудих за хотела. На някои, които звънях ми казаха, че нямат свободни места. На други ми даваха безумни цени за извън сезон. За този хотел имаше добри отзиви. Не мога да ти дам съвет за хотелите, които питаш, но дано ни се падне хубаво времето.

# 734
Дано...Именно, поради това ,търсих хотел с вътрешен басейн и някакво спа.
Като,че ли Барсело е по - добре в това
отношение,казаха ми,че поддържат водата във вътрешния около 25 градуса.
И е включен в ол инклузива,докато в Дриймс се плаща допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт