На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и благодаря за полезната информация. Ние имаме резервация за този хотел за втората седмица на юли и съм малко разочарована за прочетеното относно плажа. Все пак отивамена море точно заради самото море  и плаж, басейни има навсякъде. А има ли наблизо свободна зона, където положението да е по добро и да няма толкова камъни. Питам, тъй като за пръв път ще посетим Царево и плаж Нестинарка, а бях чувала доста добри отзиви именно за плажа.
Пожелавма ви да си изкарате хубаво почивката, въпреки тези обстоятелства. Simple Smile)))
[/quote]
Да, наблизо има свободна зона има и платена. Вие може да си стоите на най-крайните чадъри на хотела и само да отивате до мястото без камъни, за къпане в морето. За мен това не е вариант, т.к. трудно ходя по пясъка.

# 181
Добро утро! Хелена парк Слънчев бряг. Времето е супер, плажа също. Първи впечатления - стаята не е тясна,  имах притеснения,  Хигиена - 5 от 6. Имам леки забележки,  държа на това. Храната е супер,  вкусна и с избор. Всичкият персонал почти е от Киргизстан. Руски и английски. Много се стараят. Не мога да кажа същото за нашето момиченце на рецепция. По неадекватно поведение не съм срещала досега. В Хелена Сендс са добре момчетата. Точни ясни
Ще пиша подробно за престоя по натам. . Платените чадъри при нас са по 9 лв *3 доколкото видях. Влакчето при нас по 8 лв в посока . Ще видя как е по центъра при Кубан.
Засега ви напускам , отиваме на разходка . Весело лято!
Много благодаря за отзива!
Точно там ми е чуденето дали да резервирам за средата на юли, стая парк/басейн. Но цената е 560 лв. за двамата на ден и се чудех струва ли си..
Бях чела в букинг, че стаите са доста амортизирани, че не стигат шезлонгите на плажа, че басейна е студен.

Ще следя за отзивите Ви.
Прекрасна почивка пожелавам!

# 182
  • Сф
bubkab, още сме само втори ден, в момента не е пълно. Но си говоря с един човек от персонала, местен вероятно и казва, че юли и август е пълно с народ навсякъде. Това в момента нищо не било, дори по крайбрежната улица като народ. Така че , не знам дали си струва,  а и юли винаги са различни цените навсякъде ( по- високи). На паркинга се усеща вече. Спряли сме и не смеем да мръднем с колата. А за мен е важно.(Ние после се местим в HVD Bor, днес наминах оттам. Отлично първо впечатление,  но там е по- скъпо като цена по принцип. )Маджестик видях, но отвън само. Хареса ми и тук са споделяли, че е хубаво, там също следях, но по- високо ми идваше като цена и реших тук. На нас ни се върза по около 150 на ден на човек.   Най- добре си набележи няколко класни хотела и виж/следи цена. Понякога , самите хотели ( през техния сайт пускат малко по- ниски цени от обичайните, )Но си е на късмет,  период и т.н. Дали ще има такива " дупки" не знам.

# 183
  • В.Търново
Аз искам да чуя отзив за Биляна бийч от това лято. Grinning

# 184
Приключи ни почивката в Серенити Бей - плаж Нестинарка до Царево. Като цяло сме доволни и си починахме добре. Храната е с намалено разнообразие и след като 2 - 3 години беше с обичаен за българите вкус, тази година отново бе почти изцяло насочена към чужденците. От рибите се предлагаха само три вида - скумрия, херинга и бяла, приготвени по различен начин. На плоча имаше по един вид месо и риба, а другити бяха в разни сосове и на сготвени манджи. Нямаха пицари и респективно ги намаше вкусните им пици, както на снек бара, така и вечер в ресторанта. Ордьоврите/апетайзърите/стартерите също бяха с драстично намалено разнообразие. Нямаше ги деликатесните мезета, морските дарове и маринованите риби. Само по нещо ню-ню върху хапки от франзела, 2 вида сирена, кашкавал, пастети, тарама хайвер и други. На закуска имаше доста неща, но всеки ден бе почти едно и също. Нямаше печени сандвичи и пържени филийки, както предходни години. За палачинките досто се чакаше, защото плочите, на които ги пекат очевидно са доста слаби. Вероятно заради много високите цени на някои плодове не предложиха ягоди и череши, както предходни години. От плодовете редуваха: диня, пъпеш, кайсии, нектарини, праскови, ананас, банани, грейпфрути, портокали, ябълки и круши. От вината само бялото ставаше за пиене. Другите напитки са стандартни за ОИ. Имаха хубаво еспресо. Очивидно завишените цени на хранителните продукти се е отразило върху иначе голямото разнообразие. Най-голямото ни разочарование обаче беше иначе прекрасният плаж. На входа на морето и вътре във водата пред чадърите на хотела имаше тъмен  и широк слой натрошени скали/камъни. За да се влезе нормално в морето хрябваше да се ходи поне едни 50 м по-към центъра или в моят случай да се ползва само басейн. И тук както очевидно вече на много места по българските плажове концесионерите и наемателити изобщо не си правят труда да изпълняват изискванията за достъпна среда за трудноподвижни хора и за майки с бебешки колички, т.е. да поставят дървени пътеки до чадърите и по възможност по-близо до входа на морето, за което ще сигнализирам отговорните институции. Всичко друго за пореден път беше на ниво.

# 185
  • София
Може ли мнение за Тарсис? Редовен ли е транспорта до плажа и обратно? Ако може да препоръчате и други хотели с аквапарк в Слънчев бряг.

# 186
Може ли мнение за Тарсис? Редовен ли е транспорта до плажа и обратно? Ако може да препоръчате и други хотели с аквапарк в Слънчев бряг.
На първа страница на темата има отзиви за Тарсис, както и списък с всички хотели с аквапарк или с пързалки. Може да си избереш, този който те устройва.

# 187
Здравейте !!!! Ще започна от там, че никога не сме били на олинклузив. Винаги сме предпочитали хотели само със закуска, понеже обичаме да обикаляме ресторантчета, кръчмета и капанчета, НО тази година ще сме за пръв път с дете(16месеца) на море и смятам, че е по-удачно да се спрем на олинклузив вариант.
Смятате ли, че мога да намеря нещо в/около Несебър ? Това на което държа е: чистота, прясна храна и по възможност първа линия с вкл чадъри. Ще се радвам , ако ми предложите нещо 💐

# 188
Ходили сме в Сол веригата (Палас и Маре), хареса ни, но беше преди много време.

# 189
  • Велико Търново
Здравейте!
В момента сме в Марина Сандс в Обзор. Бях ви питала за мнения преди да резервирам. Оказа се наистина много добро попадение. Ние не сме почивали много на ОИ, но вече с дете е по-различно и мога да кажа, че хотелът е страхотен избор. Храната е вкусна и разнообразна (макар че февруари в Грандхотел Свети Влас мисля, че беше по богата). Закуската е като цяло типична, но си има различни видове баници, мекици, пържени филии, зеленчуци, сирена, млека и прочие. Обяд и вечеря също има избор, има поне по 2 вида месо, може би дори 3. Рибата не е особено застъпена, една вечер имаше суши. Има анимация и малък детски кът за децата, а плажът е отсреща буквално. Много сме доволни. Ако имате конкретни въпроси, насреща съм

# 190
Здравейте !!!! Ще започна от там, че никога не сме били на олинклузив. Винаги сме предпочитали хотели само със закуска, понеже обичаме да обикаляме ресторантчета, кръчмета и капанчета, НО тази година ще сме за пръв път с дете(16месеца) на море и смятам, че е по-удачно да се спрем на олинклузив вариант.
Смятате ли, че мога да намеря нещо в/около Несебър ? Това на което държа е: чистота, прясна храна и по възможност първа линия с вкл чадъри. Ще се радвам , ако ми предложите нещо 💐
Може да разгледате този дали ви устройства. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-arsena-nesebar-20287/

# 191
  • В.Търново
В Несебър няма кой знае какви хотели на ол инклузив. Двата хотела Сол Несебър Маре и Сол Несебър Бийч са хубави хотели, големи, шумни, като че ли за по-голеви деца, но и за малки ще е ок. Аз много искам да го посетим някой ден. За друг подходящ хотел близо до плажа на ол инклузив няма. Има и Хотел Сол Марина Палас, обаче ми се струва, че по-добрия вариант са другите два.
Арсената и той е добре, баш на плажа, но мисля че са по-добри горните два. Зависи и точно какво търсите.

# 192
  • Beyond the stars
Финализираме престоя в Riviera beach hotel. Ultra all inclusive.
Бяхме резервирали хотел Лотос в комплекса (Riviera holiday club), който не отворен и няма да отвори. Странното е, че още без проблем може да се резервира през сайта, а цената е доста по-ниска от тази в Riviera beach.
Преместиха ни съответно, като предложиха опция и в Нимфа, но избрахме тук заради басейните и детския клуб.
Комплексът е затворен и е много спокойно и зелено. Има достатъчно шезлонги на плажа и на басейните, никой не запазва с кърпа в ранни зори. Разполагат с три басейни навън (единият детски с пързалка ) и един вътрешен с топла минерална вода.
От тази година е под бранда HVD, предполагам предстои обновяване. Въпреки, че общите части са една идея по-ретро всичко е много чисто без видима амортизация.
Всички стаи са с гледка море. Апартаментът ни е просторен и с невероятна гледка.
Детската площадка е много поддържана и на плътна сянка. Има анимационна програма и за деца, и за възрастни, има външни програми за вечерните мероприятия. Младежите аниматори са българи 90% + една девойка кубинка и са много симпатични.
Храната е достатъчно разнообразна, без да е уау, добро качество продукти, десертите са супер.  За моя вкус липсваха добри салати. Алкохолът е добър. Кафето е от машини Лаваца. Соковете - Cappy. Минералната вода е бутилирана. Имат два а-ла-карт ресторанта и плажно бистро.
Ако трябва да търся забележки - ежедневното зареждане на мини бара беше като се сетят (не че ни е пречело). И някои киргизстанци бяха отегчени вече от живота Bowtie
До алеята на Златни са 10 мин.
Паркингът не се заплаща допълнително и има достатъчно места (което си е уау за Златни пясъци).
Много сме доволни за цената, която платихме.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 08:35 от Вълшебство

# 193
  • моята мила родна страна
Бихте ли споделили и мнение за плажа и морето!
Много ми се чудех на комплекса преди началото на сезона, но не се реших да резервирам там тъй като нямаше мнения след обновяването ми.
Но след Вашия отзив сериозно ще се замисля за догодина.

# 194
  • Beyond the stars
Бихте ли споделили и мнение за плажа и морето!
Много ми се чудех на комплекса преди началото на сезона, но не се реших да резервирам там тъй като нямаше мнения след обновяването ми.
Но след Вашия отзив сериозно ще се замисля за догодина.

Плажът е чист, широк, с хубав пясък. Морето на Златни по-принцип става дълбоко по-бързо. Пред някои от другите хотели има по-плитки места, но честно казано не остана време да тестваме.
Длъжна съм да подчертая, че платихме 310лв на вечер, като за хотел Лотос с майска отстъпка. За 500+ сигурно щях да намеря повече кусури Bowtie

Според мен ще става по-добре с времето и управлението на HVD. Ясно е, че останалите гости са на късмет, но изкарахме много спокойна почивка.
И един облачен July morning от мен:

Общи условия

Активация на акаунт