На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
Оставям отзив от нашия престой в Дриймс Съни Бийч. Почивката ни е към края си. С много добри впечатления сме.
Към хотела има зона със чадъри и шезлонги, които са достатъчни за капацитета на хотела. Има запазване от сутринта, но реално на нас това не ни пречи. Покрай басейните също спокойно се намират места. Има шезлонги и под естествена сянка от дървета и е много приятно.
Относно стаите- почистват се много добре, камериерките са българки, поне тези, които срещнахме. Стараят се. При настаняване има еднократно безплатно зареждане на минибара от бира и безалкохолно. Водата е бутилирана на Банкя. Дават при поискване от рецепция, неограничено е.
Има ресторант на плажа, на обяд спокойно може да се хапва и там. Но има само леки салати, пица, тортили и плодове.
В основния ресторант алкохолът е само бира и вино, останалото се взима от бара, който е едно ниво над ресторанта. За някои туристи това може да е неудобство. В ресторанта също няма някаква драма с местата. Стараят се да разчистват масите навреме. Има няколко приятни тераси за хапване и места вътре.
Сладолед има само на храненията. Храната на всички ни много ни харесва. Има винаги пилешко, риба, свинско, на вечеря телешко. Няколко вечери имаше различно приготвени миди. Салати също различни видове. Плодовете са пъпеш, диня, ябълки, портокал, грейпфрут, праскови, кайсии.
Сутрин има изцедени фрешове от 2-3 вида плодове, няколко вида яйца, палачинки, пържени филийки, понички, кроасани и т.н. Кафето е от машини Лаваца.
Паркингът е огромен. Заплаща се по 20 лв на ден.
Ако имате конкретни въпроси, съм насреща. Сега не се сещам за друго.
Весело лято на всички!

# 196
Мнения за Сентидо Белвю Слънчев бряг?
Видях, че бил с нов собственик от скоро, та нямало актуални мнения, но все пак си питам.

Хелена парк е отзад зад Хелена Сандс ли? Кое е ОИ - Парк, а Сандс не е, така ли...?

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 13:51 от teta75

# 197
  • Сф
Видях, че бил с нов собственик от скоро, та нямало актуални мнения, но все пак си питам.

Хелена парк е отзад зад Хелена Сандс ли? Кое е ОИ - Парк, а Сандс не е, така ли...?
Да.
Реално са с,всем близо един от друг. Също не си мешат басейните. Не може. На Сендс е по- хубав. Поне според мен и по свободен. Сендс са HB. Доколкото четох изхранването (  на новотон) влизат напитки на вечеря- вода, бира, сок, вино)  Обаче там една жена вика, платих ме си снощи сок и бира по време на вечеря. Пратих я да пита пак. Викам и, аа четох друго, та това трябва да се изясни. Като знам колко неориентиран персонал имаше там, нищо чудно да са ги заблудили..

# 198
Да, помня аз от миналата година че не се мешат там басейми масейни...отпада ми.
Сандс ми харесва повече като местоположение ,  обаче е пансион,  не ОИ ...отпада .

Благодаряяя...

ти плацикаш ли се..има ли водорасли?

# 199
Bubalesa, със сигурност ще имате специална рибна вечер, мисля че беше в петък. Тогава прицпинно се сервират над 10 вида риба, морски дарове и морски деликатеси.

Вълшебство[/b,] би ли споделила в хотела, в който сте има ли външна тераса на основния ресторант, както и дали стаите, и баните реновирани? В коя от двете сгради е ресторанта? Плажното заведение включено ли е в ОИ и какво предлага? Рязко ли става дълбоко още със самото влизане във водата и има ли пропадане в пясъка още на самия вход на морето? Плаща ли се вход за влазане в комплекса като сте негови гости?

Teta, мисля, че Белвю от есента на 2024 г. е под веригата Сентидо, но може да попиташ в хотеля ако ти е важно.

# 200
  • Сф
Тета, вчера имаше водорасли, но не фрапантно, май и оня ден. Не ми пречат. Не и каквото показват по фейса, върти се някакъв фейк. Днес не стигнах на плажа, много жега останахме на басейна под дърветата а и щерката се занимава с анимацията. Тук съм се скрила Wink

# 201
  • Пловдив

Teta75, бяхме в Сентидо Белвю от 22 до 27 юни. За първи път го посещаваме - и хотела, и Слънчев бряг.  Като цяло сме доволни, но няма да го повторим. Бяхме настанени на 11 етаж- стая комфорт с изглед море.  Стаята ни хареса с едно изключение- разтегателния фотьойл, който въобще не ставаше за спане. Иначе камериерка чистиха ежедневно- макар че си оправяме леглата , винаги всичко беше преоправено и подредено безупречно. Персоналът на хотела е основно българи , имаше и рускоговорящи. Гостите 90% чужденци. Ресторантът има вътрешна и външна част, малко на гъсто бяха разположени масите, но бързо се разчистваха и не сме чакали за маса. Храната не беше много разнообразна- ММ и детето караха основно на пържени картофи , пици и спагети, а аз щом има месо и салата - това е достатъчно. Басейнът не го ползвахме, но знам, че се ползва и от гостите на съседен хотел. На плажа шезлонгите на първа линия се запазват по изгрев слънце. Излизат , мятат се хавлиите и се връщат в хотела.За мен това не е проблем, защото аз обичам да ставам рано- отивам на плажа, правя разходка, после до 7 часа се наслаждавам на морето и спокойствието и след това отивам на закуска. Така че виждах как в 5.30 идват да запазват шезлонгите. Писах и преди, че водораслите бяха много, не бях виждала толкова водорасли през юни. Учудих се, когато Pure love писа , че морето е кристално чисто, за това се разходих до плажа на Хелена. Наистина там водорасли нямаше. Пред Белвю обаче гледката беше тази:

Имам една по- впечатляваща снимка но не мога да я кача. Към днешна дата обаче може морето да се е изчистило, не знам. Ако нещо конкретно те интересува , питай !

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 22:36 от meg_n

# 202
Много ти благодаря за отзива!
Това с морето е гадно ....хммм.
Все пак към 8-9 намират ли се свободни шезлонги макар и по -назад?
Също шумна ли е анимацията?

Иначе фотьойлите никога не са удобни за спане. Не знам защо в хотел 2 звезди има три нормални легла или спалня с друга единично - били сме в такива. А в скъп хотел има диванче...което е компромис от всякъде. И в Тиарата беше така.

# 203
  • Пловдив
Много ти благодаря за отзива!
Това с морето е гадно ....хммм.
Все пак към 8-9 намират ли се свободни шезлонги макар и по -назад?
Също шумна ли е анимацията?

Иначе фотьойлите никога не са удобни за спане. Не знам защо в хотел 2 звезди има три нормални легла или спалня с друга единично - били сме в такива. А в скъп хотел има диванче...което е компромис от всякъде. И в Тиарата беше така.
Шезлонги на задните редове имаше, но когато си тръгвахме от плажа към 12.30 всичко беше пълно. Анимация не съм чула, аниматори обаче щъкаха из хотела🙂. Шумът идваше вечер от някакво заведение пред хотела след Белвю.но към 23.30 май всичко утихваше , а може и да съм заспивала😄 .
И в други хотели сме имали разтегателен фотьойл за допълнително легло, но на такова  "чудо " не сме попадали. След Белвю имахме 5 нощувки в Топола скайс- там допълнителното легло е цял диван и е много удобно за спане.
Успех с избора и слънчево лято!🌞

# 204
Някой ако е там може ли да каже как е морето в момента?

# 205
Морето днес е тъй, утре-инак.... Какво значение има, за Бога....Ако ви пречат толкова водораслите,ползвате басейн. ..

# 206
Някой ако е там може ли да каже как е морето в момента?
Ние сме в Дриймс, близо е до Хелена, както беше писала потребителка по- нагоре, такива водорасли като на снимката нямаше през нито един ден от престоя ни. Само в един от дните следобяд се раздуха много сило и беше донесло малко водорасли, но на сутринта ги нямаше.

# 207
  • Сф
Ако стигна до плажа преди да тръгнем ще снимам. Събирайте ми за късно напускане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Пюрче..недей. До края на юли има време...не съм избрала още.
Барсело гледам.
Планета...заради пързалките.
Еврика...
Каша ми е...

# 209
Пюрче..недей. До края на юли има време...не съм избрала още.
Барсело гледам.
Планета...заради пързалките.
Еврика...
Каша ми е...
Не се притеснявай за водораслите, както ги е донесло морето, така ще си ги прибере. Планета поне преди години беше най-най чалга хотела с гости чалагаджийки и от там гърмеше яко музика. Изобщо опитай се да избегнеш хотел в централната част на СБ. Може на разгледаш Бургас Бийч https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-burgas-biych … chev-briag-19634/  Несебър Бийч  https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-nesebar-biych-slanchev-briag-19640/ или Тиара Бийч https://visit.bg/hoteli/tiara-biych-slanchev-briag-553/ Вянд https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-viand-slanchev-briag-23262/ или пък нещо в северната част като Еврика или Хелена

Нищо, че на някой назад в темата не му беше харесало обзавеждането в Серенити Бей, но там 3-то и 4-то легло са си нормални, широки легла с 30 см изключително удобен матрак, а не разтегателни диванчета и фотьойли. Мисля, че и в Марина Сандс тройните стаи с изглед море или студиата, също са с трето нормално легло.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 10:12 от Fatalina

Общи условия

Активация на акаунт