На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 427
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Аз за другото лято гледам. Искам да харесам нещо сега и да го дебна на ранни записвания. Не съм била никога на ол инклузив, затова и ми е трудно да реша, че  много условия имам и в същото време искам да ми е максимално изгодно като цена. От друга страна пък да не съжалявам за 200-300 лв спестени.

# 316
Еврика е с хубав плаж и много забавления за деца. Отзивите са ми стари и затова не давам за храна и т.н., но плажът си е същият, аквапаркът също. Има смисъл от много ранните записвания. Дриймс Съни Бийч го запазихме за 2500 - 6 нощувки, силен сезон, при това с Preferred опцията им.

# 317
Колебая се между няколко хотела - Мелия, Еврика,  Сентидо Белвю, Хелена парк, Хай Империал резорт в Слънчев бряг и Сол Несебър. Изискванията ми са да са близо до плажа, самият плаж да е подходящ за малки деца, плавно да става дълбоко, с хубав пясък, с включени чадъри и шезлонги на плажа и басейна, включен паркинг е плюс, аквапарк или хубави пързалки за 8 годишно диваци,  хубава храна, огромен плюс е плажен снекбар или ресторант.
Четох 100 пъти темите и селектирах тези хотели, но  не мога да разбера кой включва всичко това.
Всичките посочени от вас хотели в Слънчев бряг са на един и същи плаж, който е прекрасен, с фин пясък и плавно стващо дълбоко море. Само Мелия( тя е на доста шумно място) и Еврика имат малък аквапак. От Империала се ходи доста до плажа, т.к. там има дюни. Само Империала няма включени чадъри и шезлонги в ОИ-пакета. В Мелия, Еврика и Хелена парк има безпатен паркинг, НО до изчерпване на местата, после се плаща, където се намерят свободни паркоместа. За храната може да си прочетете мнения и отзиви и да си прецените. Соловете в Несебър поне за моите разбирания имат малък и тесен плаж. Хотелите са горе високо от плажната ивица. Плажът е с фин пясък. Тези хотели обаче са с аквапарк и гостите им основно заради това ги харесват. Скоро в темата имаше отзив за някой от Соловете. Видях, че търсите за следващото лято, така че имате време за избор. Ето тук като отворите първият списък съм отбелязала кои ОИ хотели имат аквапрак или пързалки. Информацията за условията по безплатно настаняване на деца до определена възраст може да не е актуална, т.к. е към ноември 2024 г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138.msg48829504#msg48829504

Когато решите да резервирате ще си проверите даденият хотел какви отстъпки има за настаняване на деца.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 14:53 от Fatalina

# 318
  • на тавана в кошницата
За Еврика никога не съм плащала паркинг, като съм ходила в различни месеци. Тази година нивото на чистота е с една идея по ниско. Храна има много, ако нещо не ви харесва в основния ресторант, то на другите места все се намира. Плодове изобилстват много винаги има. Супи една без месо и една с месо в основния ресторант риба и др. видове месо и без месо ястия.  Правят разни храни на момента, като омлети. В снек бара има пържени картофи, бургер, скара, пици, кекс, сладки, сладолед и др. На плажа има бар, който има газирано, сок, бира и диспенсър за вода. На плажа веднъж отидохме и нямаше места, казах на човека който отговаря и веднага ми намери.
Ако някой има въпроси да пита ще отговоря.
Само да уточня, че сме в премиум стаи и се храним в премиум ресторанта.

Приятна почивка на всички желая.

# 319
  • Сф
Според мен също сте за Еврика.
Тета, не е назад Мелиа. Бъркаш се нещо. Съвсем до плажа е.

# 320
Благодаря. И аз към Еврика клоня. Ще следя за още отзиви и оферти . Всички агенции ли го пускат или конкретни?

# 321
А..не се бъркам мисля. Ясно помня че имаше тук отзив точно за това...Сентидо е на плажа...само пресичаш уличката. Мелиа е назад

Еврика и Маджестик са към един собственик...

# 322
  • Beyond the stars
Мелиа е на една дървена пътека разстояние от плажа. Втора линия е, ама не бих го определила чак като ходене до плажа. Тиара бийч примерно е доста по-далеч от плажа, нищо че практически няма нищо пред нея.

Лицето на Мелиа е срещу малката "уличка" както излиза на картата, която е пътеката за плажа реално.

# 323
  • Сф
А..не се бъркам мисля. Ясно помня че имаше тук отзив точно за това...

Еврика и Маджестик са към един собственик...
Да, те са DIT.
Виж картата, аз бях в Бор, дори той е по - назад метри. И пак е 5 мин. До нас, но по- напред е Мелиата. Пресичат и са на плажа. Съвсем първа линия е това според мен.

# 324
  • В.Търново
Има ли някой който е бил в Тиара Бийч на слънчев бряг това лято? Букнах набързо 3 нощувки за началото на август на доста прилична цена но бе намирам отзиви за този хотел.
Хотела е хубав!
От къде е тази прилична цена? В момента няма отстъпка за август.

# 325
Аз да напиша за HI imperial resort. Той се води първа линия, но пред него има дюни и се минава през тях за да се отиде до плажа. На плажа имаше бар,но последните няколко години го сменихме с хотел по към центъра и не ми е актуална информацията за бара. Паркинг по-рано имаше включен в цената, но сега не знам. Трябва да се пита. Но от към храна и забавления е на доста високо ниво. Може да погледнете в страницата им във фейсбук. Доста често имат пусната храната в ресторанта и съм впечатлена и от морските дарове и от десертите.  Намира се в най-южната част на курорта, не е в центъра. За някои е предимство, защото е тихо и спокойно. За децата има сплаш зона.

# 326
Някой има ли скорошни реални отзиви от Бела Виста в Синеморец? Мненията май не са особено добри
В момента сме в Бела Виста. Ако дойдете преди 14.30ч., може да се регистрирате и да чакате да се обадят като е готова стаята - това не се случи, наложи се сами да попитаме и се оказа готова стаята. Пускат да се настаниш, може да ползваш басейна, но до храната само с гривните след 14.30ч.
Стаята е прилична, спалня с разтегнат мини диван за детето. Сутрин ставаш и изненада - мравки в банята, в стаята, навсякъде - на 5 етаж. Предполагам се появяват от храната, която хората носят по стаите.
Басейнът е мръсен, пълно е с мравки, шезлонгите са захабени и мръсни.
Храната е еднотипна - домати, краставици за салата, супи от остатъците от предишния ден, кроасанчета с масло и на другия ден поляти с шоколад. Единствено сладоледът става, напомня на този от младостта на прах, но се слага само на обяд и вечеря. Всичко е полуфабрикат. На третия ден вече спряхме да се храним там, бяла риба пане, калмари, пържени картофки-всичко е от фризера. На плажа има страхотни заведения за обяд, вечер по улицата към Центъра. Обаче макарони и спагети всеки ден, спасение за хората с деца - с малко кетчуп са топ.
В стаята има пликче за жената дето чисти, името е изписано и се предполага, че се слагат пари в него. Еми веднага сложих пари, но така и не почисти терасара...
Базата е захабена, таваните от влагата се люпят навсякъде, в стаята се носи миризма на мухъл...
Обаче искам да кажа, че за 6 нощувки за 2+1 дете на 10г., 1500 лева с храната, нямам право на мрънкане...нямам право и да имам претенции...

# 327
Не, Kriss2014. Не разсъждавай така.. Имаш право да мрънкаш и да имаш претенции за описаното... дано поне си изкарате добра почивка въпреки условията.

Скрит текст:
Не ме нападайте, но за мен тези места са дупки. И съжалявам, че хората си дават парите и се налага да се примиряват с лоши условия.

# 328
Не, Kriss2014. Не разсъждавай така.. Имаш право да мрънкаш и да имаш претенции за описаното... дано поне си изкарате добра почивка въпреки условията.

Скрит текст:
Не ме нападайте, но за мен тези места са дупки. И съжалявам, че хората си дават парите и се налага да се примиряват с лоши условия.
Извинявай, но много хора търсят нещо евтинко, а очакват услуга като 5* хотел с цена от 250 - 300 лв. на възрастен за нощувка. Ами за да докара хотелът 125 лв. цена на човек на ден е напълно естествено да ползва полуфабрикати и храната да е еднообразна. Очевидно от това се пести. Иначе благодаря на Kriss, че споделя актуално мнение за хотела! За него често се пита т.к. е бюджетен хотел и назад в годините, беше един от предпочитаните по Южното Черноморие, основно заради анимацията. Хора всякакви, вкусове различни и всеки търси различни неща в една морска почивка. В този смисъл на един може да му хареса този ОИ, а на друг не. За амортизираната база от години се пише, за течащи тавани при дъжд, за влага и т.н. Разбира се нищо не оправдава хотелиерът, че предлага такава лоша услуга и то вече от няколко години и не прави нищо за подобряването й. За да няма негативни изненади и да може да се вземе що годе информирано решение при избор на място за почивика е добре преди да се направи резревация за избраният хотел да се прочетат максимално много актуални мнения от различни източници. Често се среща някой вече да е резервирал хотел, дори да е платил почивката си и изведнъж се сеща да търси мнения за него, за курорта в който отива, за плажът, морето и ред други.

# 329
Има ли някой който е бил в Тиара Бийч на слънчев бряг това лято? Букнах набързо 3 нощувки за началото на август на доста прилична цена но бе намирам отзиви за този хотел.
Хотела е хубав!
От къде е тази прилична цена? В момента няма отстъпка за август.

Резервирах през агенция allinclusive.bg, ьа двама възрастни с две деца на 12 и 7 ми излезе 400 лв на вечер което от днес за утре ми се струва доста прилична цена

Общи условия

Активация на акаунт