На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 205
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Да,разбирам ,прочетох и разгледах и там разбира се,но по-скоро се интересувах от мнения на някой от тук,който го е посетил скоро. Може би не съм се изразила правилно,съжалявам. А просто ми стана интересно,че в сайта им няма резервационна форма.
Обаче може би ще ме спре цената,прекалено съмнително ниска ми се струва .
Допълвам:за Синева парк става въпрос.

# 361
Бяхме в Гърция, сега ще ходим на нашето море. Лично аз намирам огромна разлика по отношение на храната най-вече. Както и разбирането на понятието за aLL incLusive .

# 362
  • There I was on a July morning
.................
Другите два хотела, за които бих била благодарна за мнения, са Елпида в Златни пясъци (разнопосочни мнения за него,  май повечето лоши), както и хотел Лотос Ривиера.
 По снимките сме за Лотос- точно такъв тип място обичаме. Не откривам обаче почти никакви скорошни отзиви и това ме озадачава.
Та, ще ми е полезно ако знаете нещо да споделите
Х-л Лотос беше затворен по време на ковида и не е работил 4 - 5 години, затова и няма отзиви.
Наскоро потребителка от форума писа, че е била резервирала за него, но са я настанили в др. хотел, тъй като Лотос не е бил отворен. Не знам дали работи в момента или пренасочват резервациите към другите отворени хотели.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 23:41 от Скубиду

# 363
  • Beyond the stars

Другите два хотела, за които бих била благодарна за мнения, са Елпида в Златни пясъци (разнопосочни мнения за него,  май повечето лоши), както и хотел Лотос Ривиера.
 По снимките сме за Лотос- точно такъв тип място обичаме. Не откривам обаче почти никакви скорошни отзиви и това ме озадачава.
Та, ще ми е полезно ако знаете нещо да споделите

Лотос не мисля, че ще отвори този сезон, поне съдейки по скелетата в началото на месеца и невъзможността да се работи навън в активен сезон.
Имам подробен отзив, пренасочиха резервацията ни към Ривиера бийч (можеше да избираме от него и Нимфа) на същата цена и на база ultra all. За цената сме доста доволни.

# 364
  • София
На плажа пред хотел Лотос от 8 дни няма никакви хора, нито на свободната зона, нито на шезлонгите, работи ли или не, не си личи. Ако има значение, плажа е неподдържан и мръсен, а от 4-5 дни морето е ужасно бурно. Обаче на басейните и шезлонгите около тях има присъствие. Малко мистериозно изглежда всичко, все пак комплекса е бивша база на ДС .
Но на плажа пред Нимфа е гъч отвсякъде, а и там няма вълни, може би затова.

# 365
  • Велико Търново
Много благодаря!
Добре, защо още го предлагат, оферта ми шзпратиха от Визит, ако не е отворил за този сезон? 🙄
Занемарен плаж, скелета, какви неща пишете (не че не вярвам, да не ме разберете погрешно), а снимките от него са супер идилични 🫣😁
Вълшебство, прочетох отзива ти, благодаря! Още тотава съм го харесала, всичко изглежда супер особено като за парите за Лотос. А ти кога си направила резервация за Лотос и кога са ви казали за пренасочването?

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 00:00 от bubalesa

# 366
  • Beyond the stars
buty шезлонгите там наоколо са на Вива и Посейдон, поне такива табелки имаше.
Разхождахме се до самия Лотос, много далеч от готов за сезон беше.

bubalesa май месец резервирах, една седмица преди да отидем звъннах по друг повод. Но и тогава беше активна опцията за резервация на Лотос, нищо че очевадно не работеше. Не разбирам логиката аз, при условие, че цената е чувствително по-ниска. То е ясно, че никой няма да откаже Ривиера за същата сума, ама пак е странно.

# 367
Здравейте на всички. Търся пресни коментари за Арапя Резорт и по точно за храната  и плажа 😊

# 368
Здравейте на всички. Търся пресни коментари за Арапя Резорт и по точно за храната  и плажа 😊
Не са пресни, но са от миналото лято в края на август. Синът ми семейно беше в този хотел за 3 нощувки и изобщо не беше доволен нито от хотела, нито от плажът.

# 369
Благодаря Ви, защото отзивите са много смесени за там и бях в чуденка. Офертата  която ни дадоха беше и тя много добра но явно няма да е там. 😊
Не са пресни, но са от миналото лято в края на август. Синът ми семейно беше в този хотел за 3 нощувки и изобщо не беше доволен нито от хотела, нито от плажът.

# 370
Аз само съм минавала покрай хотела -изглеждаше занемарен , в някакъв прахоляк в полето, има малко ходене до плажа, а и мисля нямат осигурени чадъри и шезлонги.

Ние се завърнахме от Дриймс съни бийч и сме много доволни като цяло. Храната можеше да е една идея по-добре, но за парите, които платихме на ранни записвания, е топ попадение. Децата чак плакаха като си тръгваха.
Плажът беше страхотен, много басейни ( не успяхме да отидем на всички) , пързалки за децата, много ресторанти, прекрасна гледка, зеленина,  далеч от шумотевицата.
В действителност до шезлонгите на плажа се върви малко повечко, но има вариант и с ползване на свободна зона, която е на 1 мин от детския басейн. А там водата беше като езеро.
Много зависи кой каква почивка обича, защото в такива хотели си е леко лудница,  но при добра организация не се усеща толкова.
Трудно убедих мъжа ми и приятелите да заменим тази година Серенити бей, но никой не съжаляваше в крайна сметка.

# 371
А според Вас кой от Мирамар Обзор и Тиара бийч е по хубавия хотел?
Не сме привърженици на Ол инклузива, но  сме с мъник на година и 10 месеца и мисля, че това е по добрия вариант за почивка, от колкото да обикаляме и да търсим ресторанти за обяд и вечеря. 😊

# 372
За Тиара не мога да кажа, не сме били. 2023 година бяхме в Мирамар Обзор. Като храна сме доволни, но базата им е доста изхабена вече. Сега гледах,че са ремонтирали ресторанта, дано и други части на хотела ги оправят. Водата в басейните беше студена/ние сме били края на юни/. Вътрешния басейн няма част за деца и си е дълбок за бебе. Морето беше доста бурно и нашите деца не го харесаха, както и че бързо си ставаше дълбоко.

# 373
Благодаря! Аз като цяло никак не харесвам Обзор. Като малка винаги нашите ни водеха там на море и в една степен го бях намразила. 😅😅
Но офертата която ми дават и от двата хотела е прилична, на база това, че запазвам в последния момент за другата седмица.
Надявам се да се включи и още някой с мнение за двата хотела 😊😊
За Тиара не мога да кажа, не сме били. 2023 година бяхме в Мирамар Обзор. Като храна сме доволни, но базата им е доста изхабена вече. Сега гледах,че са ремонтирали ресторанта, дано и други части на хотела ги оправят. Водата в басейните беше студена/ние сме били края на юни/. Вътрешния басейн няма част за деца и си е дълбок за бебе. Морето беше доста бурно и нашите деца не го харесаха, както и че бързо си ставаше дълбоко.

# 374
  • Велико Търново
Аз все пак запазих пет нощувки за Лотос Ривиера края на август. Свързах се с хотела и ми обясниха, че настаняването ще е там, а изхранването в хотел Ривиера на база ултра ОИ. Лотос е отворил (според тел разговор с тях) началото на юли, но нямат кухня и затова тази година настаняването ще е така. Младежът от маркетинг отдела ми каза Ще останете доволни, сигурен съм.
Ще пиша после отзив ако ви е интересно.
Ще има леко неудобство от ходенето за храна, но просто ще трябва да си тръгнем 10мин по рано от плажа примерно, надявам се да не е голям проблем. Иначе пък услугата би трябвало да е качествена, а цената доста добра.

Общи условия

Активация на акаунт