На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Няколко мнения по назад те питах за кафемашина в стаята

На Nespresso е кафе машината в стаята. Не съм пила кафе от нея и не мога да дам мнение за кафето.

# 391

На Nespresso е кафе машината в стаята. Не съм пила кафе от нея и не мога да дам мнение за кафето.
[/quote]
Зареждат ли безкофеинови капсули или само кофеиново кафе и всеки ден ли е зарежденето, или само в деня на настаняване?

# 392
  • моята мила родна страна
Има ли някой, който е отсядал в Грифид хотелите и Дюни. В момента съм на Дюни и изживявам най-голямото си разочарование. За съжаление е останала една стара слава и нищо друго..10 годни идвахме.....казваме си СТОП!
Иска ми се подобна концепция и за сега Гифид хотелите май са най-близо. Моля за сравнение.....като цени ми идват еднакви.
Може ли да споделите причините за разочарованието Ви? Ние ще сме там в средата на август за поредна година, но след поредния негативен отзив май ще трябва да търси алтернатива за догодина.

# 393
  • Велико Търново

Зареждат ли безкофеинови капсули или само кофеиново кафе и всеки ден ли е зарежденето, или само в деня на настаняване?
[/quote]

Тъй като при нас капсулите не са ползвани, не мога да кажа дали и кога зареждат.

# 394
Има ли някой, който е отсядал в Грифид хотелите и Дюни. В момента съм на Дюни и изживявам най-голямото си разочарование. За съжаление е останала една стара слава и нищо друго..10 годни идвахме.....казваме си СТОП!
Иска ми се подобна концепция и за сега Гифид хотелите май са най-близо. Моля за сравнение.....като цени ми идват еднакви.
В последните години сме били в Грифид Енканто и НОА, като и двата много ни харесват, особено НОА. Като по- близка до Дюни концепция, но по-качествена по-скоро погледни Рейна дел мар /любимият хотел на моето дете/ или Wave - хубави храни и напитки + повече забавления. ВОЯ също,  на по-малка площ е обаче,  но за всичко е помислено - пързалки, басейни, паркинг, отлична храна и напитки.
Грифид- ите имат шезлонги и чадъри на плажа, както и басейни, но нямат обособена собствена територия.
Ние лично едва ли ще се върнем в Дюни някога

# 395
  • София
Отсега ще събирам мнения за догодина за хотели, подходящи за тийнейджъри. Нашият умира от скука, където сме. Ще пиша повече като се върнем, но според него, Гугъл и chat gpt само в Турция имало подходящи. 🙂 В България тийновете се чувствали между два свята на почивка - този на децата и този на възрастните.🙂 Вторият път сме с приятелско семейство, но и там очаквам да слушам скучно ми е. Има ли нещо с повече организирани спортни активности като волейбол, тенис, баскетбол, водна топка, зали за игри или игри за подрастващи.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 13:03 от Maidenly

# 396
  • Beyond the stars
Отсега ще събирам мнения за догодина за хотели, подходящи за тийнейджъри. Нашият умира от скука, където сме. Ще пиша повече като се върнем, но според него, Гугъл и chat gpt само в Турция имало подходящи. 🙂 В България тийновете се чувствали между два свята на почивка - този на децата и този на възрастните.🙂 Вторият път сме с приятелско семейство, но и там очаквам да слушам скучно ми е. Има ли нещо с повече организирани спортни активности като волейбол, тенис, баскетбол, водна топка, зали за игри или игри за подрастващи.

Той какво друго очаква да има ? Понеже и в Турция анимацията за тийн си е като за възрастни, освен посочените от вас, може да има някои бели денс клас и понякога стрелба с лък, ама не е нещо драстично по-яко.

# 397
Преди в Марина Сандс организираха плажен волейбол и водна топка в басейна. Има и тенис маса. Има и разни дартс и други игри, в които се включват големи и малки. Ние обаче от анимация не се интересуваме и не мога да изкажа мнение. Дали и това лято ги има може да сподели Мимка75. Вечерната анимация е разни групи за модерен балет, участаващи певици и певци на живо, народни танци, бинго и т.н.

# 398
  • София

Той какво друго очаква да има ? Понеже и в Турция анимацията за тийн си е като за възрастни, освен посочените от вас, може да има някои бели денс клас и понякога стрелба с лък, ама не е нещо драстично по-яко.

Момчета и момичета на неговата възраст, да се запознаят, да играят волейбол примерно ако има къде, такива неща. Тук в Белведере са предимно малки деца от Чехия и Полша. За сестра му, която е на почти 10, е добре, не й виждаме очите почти, но за него не. Дори и вечерната анимация е като за малките повече. И някакви детски песнички на чешки, и мен дори ме дразнят. 🤣 Спортното игрище изобщо не се ползва по предназначение. А и не е като да няма българи. Иначе има 2-3 момчета и момичета, които говорят на български. Поне на английски да се случваха нещата. Храна и напитки са екстра. Много сгъчкано на басейните, никакво пространство.

# 399
  • Beyond the stars
Другите гости на каква възраст ще бъдат трудно може да се предвиди.
Последно в Ривиера аниматорите организираха всеки ден дарц, тенис на маса, петанг, волейбол според зависи.
Но дали ще има други тийнове е Божа работа Bowtie

# 400
  • Сф
Тинейджъри за компания трудно ще намерите. Та те даже не искат с родителите на море! Аз затова сега я взех в центъра на Слънчака да се види с приятелка, която е по това време на море, да се разхожда,  да ходи вечер до луна парка ( с баща си). Тя се запозна с аниматорите Wink играеше с тях волейбол и тн , говореха си. Но това вероятно зависи и колко общително е детето. Сега пак иска на море с нас септември ( отвори ни се свободно време) ,но вече не мога да и предложа хотел с анимация вероятно. По- скромно ще идем, ако изобщо идем . Та вика, само басейн хубав да имало. Трябва и в град да е, поне за разходки да ставало. Пак ще почне едно търсене..защото и аз и мм имаме някакви необходими критерии. Мани, мани. Simple Smile
На тях по принцип все им и скучно. Лукса ги влече,  примерно Воя,Уейв, там знам че няма да и е скучно ,ама няма как да изсипя една шапка пари Simple Smile

# 401
  • Велико Търново
В Марина Сендс има анимация, но нас не ни интересува и не мога да кажа колко е добра. Сутрин на плажа има волейбол. През деня на басейна също има различни игри. Вечер има детска дискотека, а след това игри за възрастни - бинго, мистър. Онзи ден пя Искрен Пецов. Миналата година бяхме в Серенити и там ми хареса повече. Забавленията за възрастни бяха доста повече.

# 402
Аз накрая избрах Мирамар Обзор и запазих за там от 01.08. надявам се да е бил по правилния ми избор между него и Тиара бийч Слънчев бряг 😁😁

Момичета, по време на престоя ни дъщеря ни ще бъде рожденичка, става на 12 г. Дайте ми идеи как можем да я изненадаме в хотела. Досега винаги си е правила рождения ден в града ни, но тази година се случи да сме на море. И не мога да измисля нищо 🤔🤔🤔

# 403
  • Сф
Обърнете се към рецепция по отрано.  Предполагам ще съдействат и знаят как да я изненадат .

# 404
  • Велико Търново
За Марина сандс и анимацията- имаше плажен волейбол на плажа, както и други игри- дърпане на въже и разни подобни. В басейна водна топка, вечер при нас имаше бинго, куиз, разни други активности, накрая дискотека. Също и при нас Искрен Пецов пя едната вечер. Кафемашината и в нашата стая беше неспресо, не сме ползвали капсули и не мога кажа за зареждане.
За Лотос и Ривиера и обезсмислянето на ОИ при хранене в съседен хотел. Със сигурност ще има неудобство, но от др страна ще компенсираме с озеленен комплекс и качествена храна-нещо, което с малко дете ми е важно. Напитки доколкото разбрах ще си има и в нашия хотел, просто нямат кухня
 Няма да е удобно като в Марината, но пък и такава цена за резервация в сезон трудно може да се намери за добро качество на услугата (Поне така си мисля)

Общи условия

Активация на акаунт