На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 404
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Така е, за съжаление от година на година цените се вдигат, при равни други условия. Разбирай нищо не се е променило, да не кажа, че често качеството се е влошило в сравнение с предходни години. Липсват инвестиции, няма подобрения, но цените растат! Ето това ме дразни в родните хотелиери-бизнесмени, дали е защото са се взели много на сериозно, не знам, но грам не им пука за клиента. Третират го като банкомат или "куче-касичка", той права няма, има задължения - да бъде родолюбец, да милее за родното (разбирай да им пълни хотелите и да си трае, да харчи и да не се оплаква от имитиращата и преработена храна, неподдържаните басейни, занемарената и амортизирана материална база, намусените и сърдити служители и пр.). А като му писне - няма проблем, друг ще дойде да пълни гушата!
Колкото до потребителите, които държат сметка на чужди пари, не им обръщай внимание - толкова си могат! Simple Smile Затова и спрях да пиша в темата, все още чета с надеждата, че нещо може да се е променило в положителна посока, но не би! Като гледам положителните отзиви, освен че са малко, са за единици хотели, на които цените им са в небесата, ами не, благодаря съм!
Скрит текст:
Откакто  приключи Ковида, не сме почивали на нашето море.  Ние сме от хората, които нямат проблем да повтарят места и хотели, от които сме останали доволни. Често се е случвало в един сезон да повторим хотел в чужбина (харесваме да почиваме в началото и в края на сезона), така си удължавам лятото, което обажавам. Всеки път се изненадвам, че откривам нещо ново и подобрено в септември, в сравнение с май същата година. Дали ще е нова станция за храна, допълнителни шезлонги и чадъри, реновиран или разширен плажен бар, или нещо друго, но винаги надградено над предишното. И това при работещ хотел, как успяват не знам, но е факт. Развиват се хората, инвестират, не блеят в облаците и не лежат на стари лаври.

# 571
Включвам се в темата с едно питане...
Резервирах пет нощувки в уж х-л "Магнолия" в Албена, но се оказа, че е в х-л "Елица". Като разбрах, че е на първа линия се зарадвах много, реших че съм ударила джакпота. После влязох да чета отзиви и ми идеше да ревна. Та въпросът ми към някой, който се е върнал наскоро оттам: Толкова ли е зле, колкото го описват?
Понеже в Магнолия бяхме миналата година и съм доволна, ако този като него ще е добре.
Определено  в Албена не са най-добрите хотели, но не съм крайно претенциозна

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:23 от wiwala75

# 572
  • Beyond the stars
Melusine благодаря много за мнението, май ми реши дилемата за септември за Мирамар.
На Рейна не съм фен, нещо не ми беше уау.

# 573
Резервирах пет нощувки в уж х-л "Магнолия+ в Албена, но се оказа, че е в х-л "Елица". Като разбрах, че е на първа линия се зарадвах много, реших че съм ударила джакпота. После влязох да чета отзиви и ми идеше да ревна. Та въпросът ми към някой, който се е върнал наскоро оттам: Толкова ли е зле, колкото го описват?
Понеже в Магнолия бяхме миналата година и съм доволна, ако този като него ще е добре.
Определено  в Албена не са най-добрите хотели, но не съм крайно претенциозна
Има добри хотели в Албена- Гергана например, Боряна е реновирана, Фламинго гранд, Арабела, Амелия. Цените им обаче не са бюджетни. Както не веднъж сме коментирали тук-не става хем добър хотел, хем бюджетен. За Елица имаше доста лоши отзиви в темата за Албена. Приличен бюджетен хотел е Калиопа, но не е ол инклузив. Вижте също Сенди, Лагуна Гардън.

# 574
Melusine, благодаря за подробният отзив! Е, ако наистина реновират и стаите, и пуснат някоя изгодна оферта може и да се пробвам с един Мирамар за лято 2026. А чадърите и плажната зона на Мирамар и Рейна общи ли са, че нямам намерение да се бия за свободни места?

# 575
Резервирах пет нощувки в уж х-л "Магнолия+ в Албена, но се оказа, че е в х-л "Елица". Като разбрах, че е на първа линия се зарадвах много, реших че съм ударила джакпота. После влязох да чета отзиви и ми идеше да ревна. Та въпросът ми към някой, който се е върнал наскоро оттам: Толкова ли е зле, колкото го описват?
Има добри хотели в Албена- Гергана например, Боряна е реновирана, Фламинго гранд, Арабела, Амелия. Цените им обаче не са бюджетни. Както не веднъж сме коментирали тук-не става хем добър хотел, хем бюджетен. За Елица имаше доста лоши отзиви в темата за Албена. Приличен бюджетен хотел е Калиопа, но не е ол инклузив. Вижте също Сенди, Лагуна Гардън.
Благодаря за отговора! За съжаление вече платихме половината сума. Миналото лято бяхме в Магнолия и останах доволна, явно това, че е на първа линия е единственото му предимство

# 576
  • Варна
Здравейте!
И аз  с един въпрос ..
Разглеждам Booking ,специално Тиара Бийч .
Тук една стая с 3 оферти ,с различни цени при абсолютно еднакви условия?
Има ли значение коя ще избера ?
Извинявайте,ако въпроса ми  ще ви се струва глупав,имам малък опит с тази платформа Rolling Eyes
Скрит текст:
,,

# 577
Здравейте!
И аз  с един въпрос ..
Разглеждам Booking ,специално Тиара Бийч .
Тук една стая с 3 оферти ,с различни цени при абсолютно еднакви условия?
Има ли значение коя ще избера ?
Извинявайте,ако въпроса ми  ще ви се струва глупав,имам малък опит с тази платформа Rolling Eyes
Скрит текст:
,,
Може на пробвате през тази тур. агенция, а не през Букинг. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-tiara-biych-slanchev-briag-23276/
Ако имате желание, то може да се върнате малко назад в темата и да прочетене последните отзиви от хотел Тиара Бийч, които не са особено ласкави.

# 578
Няма ли опция да проверите резервация през техния сайт или тур оператор ? В букинг цените на ОИ хотелите са доста завишени

# 579
  • Варна
Няма ли опция да проверите резервация през техния сайт или тур оператор ? В букинг цените на ОИ хотелите са доста завишени
Пробвах и през сайта на хотела ,но излиза това:
Скрит текст:
Visit.bg нямат налични стаи за този период ,на нас ни трябва само за една нощувка,като през повечето време ще сме извън хотела ,затова и гледам да е нещо бюджетно.
В Allinclusive.bg същите стаи с изглед море са от 670 лв нагоре за 3-ма възрастни с дете до 11 години.
Скрит текст:
Иначе четох мненията относно хотела ,но за една нощувка аз нямам претенции.
Благодаря ви !

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 10:10 от Velina_p

# 580
И аз опитах да вляза в сайта на хотела, но не работи. Аз от там резервирах миналото лято.
Бих звъннала направо в хотела. Въпреки че не знам за еднса нощувка..има вероятност да ви кажат че няма свободни стаи. На мен и в букинг ми е излизало така за една нощувка - че няма свободно, но като цъкна три или повече - излизаха офертите.

# 581
  • Русе
Благодаря за отговора! За съжаление вече платихме половината сума. Миналото лято бяхме в Магнолия и останах доволна, явно това, че е на първа линия е единственото му предимство
Искате да кажете, че Ви преместват в Елица ли?

# 582
  • В.Търново

Ако имате желание, то може да се върнате малко назад в темата и да прочетене последните отзиви от хотел Тиара Бийч, които не са особено ласкави.
Аз не вярвам много на последния коментар за Тиара Бийч.
Винаги като чета отзивите си имам едно на ум.

Velina_p, колко човека сте, че ви дава тази висока цена?

wiwala75, как уж сте резервирала в Магнолия, пък се оказва, че сте в Елица. От Албена АД ли ви местят? сигурно Магнолия не работят. Елица определено е лош избор.  Не може ли за си поискате друг хотел?

# 583
  • Варна

2 -ма възрастни с деца на 14 и 10 години.
Нощувката ,която ни трябва е 14-15 август.

# 584
  • Русе

wiwala75, как уж сте резервирала в Магнолия, пък се оказва, че сте в Елица. От Албена АД ли ви местят? сигурно Магнолия не работят. Елица определено е лош избор.  Не може ли за си поискате друг хотел?
Магнолия работи, но се хранят в Орхидея.

Общи условия

Активация на акаунт