На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 153
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Пак аз, ама като съм разсеяна, вече не мога да си редактирам старите мнения. Алкохолът в Арабелата също беше зле. Първата вечер си взех едно мохито, не знам какъв е бил тоя ром вътре, но не ставаше за пиене. Помолих мъжа ми да го върне и да се извини, че не  е по мой вкус (в крайна сметка барманите работят, с каквото са им дали) и повече нищо не съм поръчвала до края на почивката. Перото храна и алкохол определено им беше много разочароващо спрямо цената.

# 601
Отзив за хотел „Аквамарин“ - Кранево.
Малък, тих и спокоен хотел, с големи и удобни стаи и бани. Много чист, с изключително любезен персонал, главно от български момчета и момичета, които бяха като пчелички – много бързи и чевръсти.
От тази година в стаите има и кафемашини с капсули Долче Густо, но са срещу допълнително заплащане.
Кафето от кафеавтоматите в ресторанта също не е лошо.
Храната е изобилна и вкусно приготвена, без забележки. Безплатният алкохол – български, „Савой“. Бирата е наливна и доста разредена, наливното вино обаче не е лошо.
Безплатни паркинг и чадъри на плажа.
Край басейна винаги имаше свободни шезлонги, което не може да се каже обаче за плажа. Румънците на тълпи се отправяха рано сутрин да запазват места, в резултат на което оставаха свободни само най-отзад. Периодично минаваше едно момче от персонала да обира намятаните хавлии, но това не ги спираше. Друго, което не ми хареса, е, че запазената зона се ползваше от два хотела – „Аквамарин“ и съседния „Съни касъл“. А тамошните гости бяха особено настървени в запазването на шезлонги.
Като цяло изводите ми са – много хубав хотел, но пълен главно с румънци. И изобщо в Кранево трудно се чува българска реч. Което е много жалко, защото и плажът, и хотелите са много хубави.

ПП Ние бяхме настанени във фамилен апартамент – 2 големи, самостоятелни стаи, голяма баня с вана и голямо преддверие с гардероб, където спокойно се събраха всички обувки, плажни принадлежности и т.н. Simple Smile

# 602
Здравейте, Моля за мнение за хотела Синема Приморско- как е храната,близо ли е до плажа?

# 603
  • Beyond the stars
Как' Сийка може ли мнение за самото Кранево ?
Спомените ми са за чудесен плаж и доста занемарено село. Дали има развитие в положителна посока ?

Апропо, много ми хареса Свети Констанстантин и Елена. Не бяхме ходили повече от 7 години. Рядко се вижда някъде да се застроява с обща мисъл. Всичко е в един стил и цвят, дори Азалия е пребоядисана бяла. Кръговото е озеленено и с фонтанче. Започнало е изграждане на паркови алеи срещу Приморски. Самият той е много хубава алея за разходка. Да, застроено е в сравнение с преди, но някак не е на парче.

Нашите хора са доволни от Топола скайс. Храната им е харесала повече от Берведере (Приморско) където бяха миналата година. Всеки ден е имало миди и е било разнообразно. От общата хигиена също нямат забележки. Не са имали проблеми с намиране на шезлонги и маса в ресторанта.
Като цяло единствено липсата на плаж, понеже не са с кола, е моментът заради, който вероятно няма да повторят.
Но са много доволни като съотношение цена/качество. Резервираха ноември с 40%, и за 4ма възрастни и дете на 6 в двуспален апартамент с морски изглед беше около 520лв на вечер.

# 604
Как' Сийка може ли мнение за самото Кранево ?
Спомените ми са за чудесен плаж и доста занемарено село. Дали има развитие в положителна посока ?

Не мога да ти помогна особено. Пресякохме селото два пъти – на отиване и на връщане. Село като село... морско село, с големи къщи. Simple Smile
Хотелът ни беше на първа линия, заобиколен от други хотели, къщи за гости, имаше и бунгала тук-там... Два пъти се разходихме набързо покрай сергиите на търговската улица и това беше. По заведения не сме сядали – в хотела си имахме всичко. Иначе имаше доста ресторанти, чуваше се и хубава музика от тях.
Има много супермаркети, даже пазарувахме някои неща. Има и аптека – Софармаси беше май. Имаше и някакъв лунапарк, но само минахме край него.
Като цяло по улиците вечер главно младежи се разхождаха, та може да се каже, че Кранево е тийнейджърски рай. Simple Smile

# 605
  • Beyond the stars
Не знам дали е уместно, затова в скит текст ще сложа два промо кода, които мернах из Инстаграм, ако на някого вършат работа

Скрит текст:
KOKINADI20 - за Argisht Partez – Златни пясъци (за резервации до края на септември)
TRIPCOUPLE5 - за Topola skies - Топола (за резервации, направени до 24.08)

Как' Сийка благодаря, моите спомени са от преди 15тина години, беше доста мръсно и нелицеприятно. Явно все пак има прогрес и мога да го включа в списъка за следващи почивки Bowtie

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:04 от Вълшебство

# 606
Как Сийка,за периода който искам ми предлагат само двойно стандартна стая.Имате ли идея на къде им е гледката.

# 607
Не. По-добре питай на рецепция, много са любезни.
Ние бяхме странично море, имахме хубава гледка към морето и плажа.
Миналата година синът ми беше резервирал в последната минута и им бяха дали стая с изглед море, при това на много изгодна цена.

# 608
Явно имат само това в наличност.Да , ще попитам тогава защото цената е добра и е до 13.08.

# 609
  • софия
Нашата почивка в Роял Град Каварна приключи. Относно морето и плажа е ясно, че са компромис, най-вече морето. От чадърите и шезлонгите нямам забележки. Басейнът е чист, но малък за капацитета на хотела. Гостите са основно румънци, които са нахални и невъзпитани. Чисто е в стаите и общите части. Храната е вкусна и разнообразна. Мил и любезен персонал.

# 610
Нахални и невъзпитани са също и българите. Аз с такова впечатление останах от тази година в Марина Сандс Обзор. Няма толкова прост народ като нас....И то в по-големият процент от хора

# 611
Нашата почивка в Роял Град Каварна приключи. Относно морето и плажа е ясно, че са компромис, най-вече морето. От чадърите и шезлонгите нямам забележки. Басейнът е чист, но малък за капацитета на хотела. Гостите са основно румънци, които са нахални и невъзпитани. Чисто е в стаите и общите части. Храната е вкусна и разнообразна. Мил и любезен персонал.
Къде ходихте на плаж ? Централния или Бабиния / ако сте останали в Каварна / ?

На мен румънците не ми пречат, от години ходим на север и съм си свикнала с тях / къде повече, къде по- малко/. Но от българите ,това лято ,в Сънрайз Обзор вдигнах ръце…

# 612
  • софия
Бяхме на плажа пред самия хотел, не знам кой е.

# 613
Нахални и невъзпитани са също и българите. Аз с такова впечатление останах от тази година в Марина Сандс Обзор. Няма толкова прост народ като нас....И то в по-големият процент от хора
В момента съм в Марина сандс. Всичко много ми харесва, няма изцепки на невъзпитани гости на хотела. И българи, и румънци са спокойни, без шумни компании, времето и морето са чудесни.

# 614
  • Beyond the stars
Другите гости винаги са на късмет. И в най-класни и скъпи места можеш да попаднеш на селяндури с достатъчно пари и претенции.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 13:02 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт