На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 252
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, за Маджестик и перода ни няма места. Евентуално в апартаментните сектори, те пък са само нощувки без вкл.храна. може би е малко кофти, нямам идея дали може да се закупи допълнително пакет за храна и напитки и при какви условия. Ще се радвам ако някой има опит случайно да сподели Simple Smile
Не знам кои са ви датите, но от сайта на Съни турс се вижда, че само за тази седмица няма места, както и за 25 и 28.08. Може да проверите и да си пуснете запитване за оферта. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-madjestik-sl … chev-briag-19792/

# 631
Днес се настанихме в Сол Несебър Маре. Честно казано, бих си тръгнала още утре, нямам идея как ще издържа 6 дни. Има голям шанс да се класира за най-ужасната ни почивка ever Sad

# 632
Току-що се завърнахме от Албена. Бях резервирала в х-л "Елица" и питах за мнения в темата, че рейтингът й и е доста лош. Не знам за други посетили това лято на хотела, но ние сме много доволни. Вярно морето беше бурно, но пък басейнът върши добра работа. Лично на мен всичко ми хареса. Догодина, живот и здраве, пак ще отидем там. Вдигнали са таксата за паркоместата от 10 на 20 лева, но го очаквахме. Дано само да не ги качват всяка година...

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 18:29 от wiwala75

# 633
Днес се настанихме в Сол Несебър Маре. Честно казано, бих си тръгнала още утре, нямам идея как ще издържа 6 дни. Има голям шанс да се класира за най-ужасната ни почивка ever Sad
Защо?

# 634
Защо?

Може би е рано още за толкова краен отзив, все пак сме от няколко часа тук, но сравняваме с почивката ни през юли в Дриймс  и…просто няма нищо общо Simple Smile Нито басейните стават, нито морето, нито храната. Нямаше нито един свободен шезлонг, басейните са студени , храната за обяд беше пълна с полуфабрикати, плажът е отврат. Хотелът е много соц, шумно е, няма бутилирана вода и кафе в стаите, телевизорът не работеше. Ние си постояхме  няколко часа на една пейка и се прибрахме в стаята. Така или иначе нямаме избор, ще стоим и все ще намерим какво да правим, обаче определено не ни е на сърце засега. Не мога да се начудя на високия рейтинг в букинг…

# 635
  • Beyond the stars
Благодаря за този отзив, че се чудех за него за септември, но някак вътрешното ми усещане беше, че е точно като описаното от вас.

# 636
  • В.Търново
За Сол Несебър чак не ми се вярва....

wiwala75, то в Албена от няколко години е 20лв. Не мога също да повярвам, че всичко е наред с хотел Елица. Може ли да, разкажете повече? Храната, какво предлагат, снимки от стаите, хигиена?

# 637
  • София
Ние сме в хотел Рена. Не знам как съм успяла да запазя тази година два хотела към Александрия и никой не е успял да забележи и да ме спре. Предимно чехи и поляци, които са в състояние посред лято да ме докарат до депресия. Не знам как са оцелели през вековете, те са като полуумрели. Не говорят, не вдигат шум никакъв... Анимацията от Белведере и Рена е едно към едно, с тази разлика, че тук и храната е зле. Предпочитам англичани, германци, дори румънци... 🙄😄 Чувстваме се като в санаториум... 🙄 И естествено, допълнителни разходи. Като се сетя, че избрахме този хотел пред Дриймс заради едната пързалка, която работи до 5 и която на мен може да ми причини счупен крак, какво остава на по-висок човек, толкова е плитко, много ме е яд, ама каквото такова. Добре, че тийнът има някаква компания, за сестра му все още всичко е ок, ама ние се чудим за какво сме си дали парите.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 00:30 от Maidenly

# 638
  • В.Търново
Ние като бяхме в Белведере чехите бяха много шумни, чак досадни. Такъв ви е късмета сега.

# 639
  • София
А, не, вашият късмет е бил такъв, направо положителен 😀. Втори чешки хотел за сезона ни е. Никога повече Александрия и Чехия. Плуване с косатка (надуваема риба) и давай, давай, хайде, хайде. Едни и същи реплики, не мога просто. Някакви мрежи и кошчета като за детската градина, ги сложили като за водна спортна активност за възрастни, през ден, два при това, нямам думи. Аниматорите не са виновни, просто всичко е много сбъркано, извинявам се ако обиждам някого.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 00:25 от Maidenly

# 640
Ние сме в хотел Рена. Не знам как съм успяла да запазя тази година два хотела към Александрия и никой не е успял да забележи и да ме спре. Предимно чехи и поляци, които са в състояние посред лято да ме докарат до депресия. Не знам как са оцелели през вековете, те са като полуумрели. Не говорят, не вдигат шум никакъв... Анимацията от Белведере и Рена е едно към едно, с тази разлика, че тук и храната е зле. Предпочитам англичани, германци, дори румънци... 🙄😄 Чувстваме се като в санаториум... 🙄 И естествено, допълнителни разходи. Като се сетя, че избрахме този хотел пред Дриймс заради едната пързалка, която работи до 5 и която на мен може да ми причини счупен крак, какво остава на по-висок човек, толкова е плитко, много ме е яд, ама каквото такова. Добре, че тийнът има някаква компания, за сестра му все още всичко е ок, ама ние се чудим за какво сме си дали парите.
Доста години съм почивала с Александрия в техни хотели - като започнеш още от старото Белведере. Шумните чехи тип селска чест , които почиват през юни до средата на юли, рязко се сменят с по-тихи алкохолно зависими техни сънародници през края на юли и август.
Александрия с годините почнаха много да се дънат точно с храната.
Иначе за пързалката в Рена - ми към 1.65  съм висока, преди няколко години като почивахме там (първата година, в която Александрия го взе) се  пързалях без проблем.

# 641
За Сол Несебър чак не ми се вярва....

wiwala75, то в Албена от няколко години е 20лв. Не мога също да повярвам, че всичко е наред с хотел Елица. Може ли да, разкажете повече? Храната, какво предлагат, снимки от стаите, хигиена?
Миналата година бяхме отседнали в хотел "Магнолия" и цената за паркинг престой беше 10 лева. Дали защото не в хотел на първа линия не мога да кажа, но беше толкова. Тази година ни взеха 20 лева в "Елица". За храната какво да кажа... Беше доволно количество, имаше разнообразни неща, освен готовите ястия имаше и скара за обед и вечеря свинско или пилешко, приготвени по различен начин. Лично ние бяхме доволни, като гледах и другите туристи, които бяха предимно румънци, руснаци и българи също си хапваха с охота.
Чистеха всеки ден с метлата, но аз честно не държах да ми минават. То нямаше и какво толкова да се чисти. Подовете са плочки и преди да влезем си почиствахме добре краката, така че нямаше пясък. За пет дена какво да искам. Морето под носа ми, басейна също... стаите са от соца, но са прилични. Струваше ми 1580 лв + 100 за паркинг, за трима души. Хотела допуска и домашни любимци до 5 кг. Какво да искам друго? На нас ни хареса!
Някаква отблъскваща мизерия не видях. Ако за тези пари намеря нещо по-добро ще пробвам и на други места. Но аз го резервирах от днес за утре, така че и това ме устройва. Естествено, вече няма да искам да съм в Магнолия, че е много далеч от морето, въпреки че и там ми хареса.

# 642
  • There I was on a July morning
Да, цената на паркиране в Албена е в зависимост от зоната. За хотелите на 1-ва линия е 20 лв. от няколко години. Добре, че не са го вдигнали още.

# 643
Ние бяхме в сол несебър палас и съм влизала в ресторанта на Маре, една идея по ниско качество беше храната ама чак само полуфабрикати... Ужас
Чудим се ние къде да отидем за 2 нощувки покрай почивните дни на 22 септември....

# 644
Закуската и вечерята  в Сол Несебър Маре бяха по-добре. Нямаше и голяма навалица в ресторанта. Обаче в 8 сутринта имаше максимум 10 -ина свободни шезлонга, всичко беше ‘запазено’ с кърпи, пояси, плажни очила и каквото се сетите, само да се хвърли нещо. Беше много шумно до късно вечерта, добре, че имам тапи с уши. Аква паркът е голям плюс, реално аз и затова го избрах. Организацията е много добра и спасителите са напълно адекватни , за разлика от Дриймс, където не знаеха къде се намират Simple Smile
От трите хотела тук обаче ми се струва, че Маре е най-зле.

Общи условия

Активация на акаунт