На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 240
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • В.Търново
Всички морски теми замряха.

# 661
  • Там където съм обичана
Здравейте, щях да давам отзив за Грифид Арабела ,но пътувайки към морето ни се обадиха по телефона с молба да ни преместят в друг хотел.
Отзивът ми ще бъде за Грифид Сентидо Мареа. На рецепцията ни посрещнаха много учтиво въпреки навалицата.Сложиха ни гривните и веднага ни поканиха на обяд.Казаха ,че ще звъннат като е готова стаята.Човека от охраната ни запази мястото за колата  пред входа на хотела с голям кеф ,като разбра че сме българи.Настанихме се на 6 етаж изглед море.Отиваме на плажа и едно момче ,като ни видя се втурна към нас ,учудих се ,то било да ни настани на чадър .Общо взето почти всеки ден виждах момчетата да настаняват гости .Храната беше вкусна ,а коктейлите супер .Тези от вътре ,които се правеха бяха в стъклени чаши със съответната форма подходяща за типа коктейл.Тези от плажа бяха в пластмасови чаша ,по простата причина ,че се носеха по шезлонгите.Чадърите бяха с вградени масички и пепелници.Нямаше масичка без питие ,но и това си е позволено от хотела .Толкова персонал и чистене между чадърите и шезлонгите не бях виждала.
За запазването на чадърите на плажа какво да кажа ...Ние също ходихме ,но в 8 ч .Мъжът ми отиваше да запази и там си лежеше до 9 ч докато с детето се оправим за закуска.Все пак не се е налагало да ставаме в 6.30 ч Също така около обяд се  освобождаваха доста чадъри - без кърпи.Следобед винаги можеш да си намериш ,докато на други места свободните чадъри са с кърпи.Тук не беше така.
Да кажа за местоположението, намира се в тихата част на Златни пясъци между Ноа и Енканто .Бяхме си резервирали 3 а- ла- карт ресторанта ,като единият беше в Ноа ,другия беше в Енканто а българската вечер ни беше в нашия.Отварям една скоба в Ноато а ла карта ни беше срещу 10 евро на човек- но като видях ресторанта ,на плажа ....,викам ще плащаме ,що да не .Заслужаваше си.
За почистването да кажа две думи- всичко беше на ниво.Почистване на огледало ,прахусмукачка, легла с пеперуди и цветя и най - важното за мен олизана тераса.Всички чаши изнесени ,чист пепелник ,парапета чист- първия ден го минах с мокра кърпичка ,която си остана бяла.
На рецепция ,охрана на баровете всички бяха българи ,само в ресторанта отсервиращия персонал беше смесен .В ресторанта няма шанс да влезеш и да не те настани човек от персонала на маса.Стараят се хората ,нивото на обслужване е много високо.
Също искам да спомена изрично ,че ние бяхме изглед море ,което беше чудесно ,всяка вечер заспивахме с шума на вълните ,но стаите парк са на гърба на хотела и не знам дали чувството би било същото както отпред.Да се има в предвид, ако някой резервира.
Друго за споменаване - морето отпред е дълбоко ,точно като на Мирамар ,но без вятъра.
За малки деца има много хубав басейн с гъбка пързалка ,на плажа ,до бара с питиетата и сладоледа.Ние не сме го ползвали и дали се намират лесно места не зная.
Препоръчвам хотела ,за хора които искат почивка ,истинска .Лежане ,хапване ,коктейлче ,книжка в ръката и усмивка.
Може би е добре да благодаря и тук на Vizit и Грифит ,че ни преместиха ,поради технически проблем от Арабелата ,защото би било много неприятно дългоочакваната ни почивка да бъде възпрепятсвана от проблеми.

Хотелите които сме посещавали и са ми база за сравнение са Мирамар- Обзор ( 3 пъти ) ,Хелена Сендс и Парк - Слънчев бряг, Риу Хелиос- Обзор (2010 г), Алгара - Кранево.
P.s. последната снимка е в ресторанта ,тези хора стоят там заради нас да ни настанят и да ни поздравят.
Крушата е десерт от а- ла карта Ноа.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:07 от t-e-a

# 662
  • В.Търново
Като ви преместиха в последния момент имахте ли право да ползвате аквапарка на Болеро, защото Арабела го ползват??

# 663
  • Там където съм обичана
Като ви преместиха в последния момент имахте ли право да ползвате аквапарка на Болеро, защото Арабела го ползват??
О,да .Като влезнахме на рецепцията, викам - Ние сме с ваучер на Арабела ,дали присъстваме в системата ви.И момичето ,провери в компютъра и каза - Да ,тук сте в системата с безплатен аквапарк и изглед море.Както си ви е резервацията  от Арабелата . Смятахме да ходим до аквапарка ,но забравихме за него.Сетихме се чак последния ден ,но пък може да е било за хубаво.🙂

# 664
Предстои другата седмица и нашето море в хотел Палас на комплекс Слънчев ден. Ще споделя отзиви. Не е от най-коментираните хотели тук в темата, може да е полезно мнението на някой.

# 665
  • София
Предстои другата седмица и нашето море в хотел Палас на комплекс Слънчев ден. Ще споделя отзиви. Не е от най-коментираните хотели тук в темата, може да е полезно мнението на някой.

Ще бъде полезно. Приятна почивка и най-вече хубаво време желая.

# 666
  • Beyond the stars

Любим плаж ми е там. Писах вече, че съм очарована от промяната в самият курорт Св. Константин и Елена, въпреки застрояването.
Та ще се радвам на отзив.

t-e-a може ли едно сравнение Мирамар/Сентидо и къде ви хареса повече ?
Че още мисля едно кратко море началото на септември и накъде да е.

# 667

[/quote]
Вълшебство, приятели, с които обичайно почиваме заедно на море в момента са в Енканто. Почивали са и в Моко Бийч(бивш Морско око). Изключитилно са впечатлени от абсолютно всичко в хотела. Не им допада само морето, което е много дълбоко почи до самият бряг. Споделиха ми, че след 25.08 в Грифид хотелите ще имат нови отстъпки за края на лятото.

# 668
  • Beyond the stars

Вълшебство, приятели, с които обичайно почиваме заедно на море в момента са в Енканто. Почивали са и в Моко Бийч(бивш Морско око). Изключитилно са впечатлени от абсолютно всичко в хотела. Не им допада само морето, което е много дълбоко почи до самият бряг. Споделиха ми, че след 25.08 в Грифид хотелите ще имат нови отстъпки за края на лятото.
[/quote]

Били сме в Грифид - Сентидо и Моко. За това ми е интересно сравнението с Мирамар, понеже него обмислям, а не сме ходили.

# 669
  • Там където съм обичана
Да ,разбира се . В Мирамар бяхме 2022 г и както знаем нивото на хотелите постоянно се променя .Басейните ,които са в Мирамар са несравними с други хотели ,но пък и морето и вятъра пред хотел хотела също.Там си е доста ветровито и дълбоко.В Сентидо такива басейни няма.В Обзор почти не сме излизали извън хотел ,защото за центъра палиш колата и на центъра почти няма какво да се прави .А на Златните три вечери бяхме на разходка ,защото мястото позволява да излизаш пеша.И на двата хотела имаше дискотека на плажа върху пясъка .Базата на хотела на Сентидо е по- нова в  сравнение с Мирамар.Шезлонги можеш да си намериш и в двата хотела лесно.В Мирама има кафе в стаите ,Лаваца, в  Сентидо няма.За малки деца по - подходящ е Мирамар ,за големи като нас Сентидо ,защото бяхме всеки ден в морето.Нас не ни вълнува анимацията ,за това няма да сравнявам.В Златните бяхме и на червен флаг в морето ,до където позволяваше спасителя ,но в Мирама на червен флаг само на басейните.В Сентидо има спа и вътрешен басейн, който спокойно може да се ползва септември при лошо време .То и в Мирамар май има ама не съм го виждала.
Хареса ни и на двете места по различен начин.След като сме били 3 пъти на Мирамар и знаех на изуст цялата база ,искахме нещо да разнообразим. Затова останахме доволни ,защото не падна летвата на сравнение.Удобствата са еднакви, но напълно различни места.В Сетидо ако сте на разходка евентуално ,не е нужно да бързате да се прибирате защото един от баровете работи 24/7 и можете спокойно да завършите вечерта с едно питие ,в Мирамар май беше до 23 ч .
Не се сещам още какво да сравня ,но това е в общи линии.
На нас и на двете места ни хареса .
В общи линии на Златните по има какво да се прави вечер ,отколкото на Обзор ( ако не ползвате услуги на аниматори ). А при бурно море ,на Мирамар заради басейните .Ще пусна малко снимки от басейните на Мирамар
P.S. едната снимка е изглед от А- ла - карта ресторанта им.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 12:09 от t-e-a

# 670
  • Beyond the stars
t-e-a много благодаря Heart
Много се радвам, когато хотелите освен да поддържат нивото също го надграждат.

# 671

Ще бъде полезно. Приятна почивка и най-вече хубаво време желая.
[/quote)

Buty, благодаря и на вас така, ако ви предстои морето. Гледам прогнозите, засега са оптимистични, не като миналия август в края.

# 672
  • София
Здравейте, моля за съвет. Набелязах си (по отзивите тук и в друга тема)  два хотела Маджестик Сл.бряг и Биляна Несебър. Искам след 6 ти да направим едно късно море. Офертата за Маджестик идва по-добра(по евтина), а има паркинг. Обаче половинката каза, че е много голям.
Но прочетох много суперлативен отзив за Биляна, там няма паркинг, по скоро платен някакъв. Но изглежда доста добре. Кой бихте избрали от двата?

# 673
Здравейте, моля за съвет. Набелязах си (по отзивите тук и в друга тема)  два хотела Маджестик Сл.бряг и Биляна Несебър. Искам след 6 ти да направим едно късно море. Офертата за Маджестик идва по-добра(по евтина), а има паркинг. Обаче половинката каза, че е много голям.
Но прочетох много суперлативен отзив за Биляна, там няма паркинг, по скоро платен някакъв. Но изглежда доста добре. Кой бихте избрали от двата?
В Биляна няма места поне до края на септември, така че изборът ви се улеснява. Няма как в Биляна цената да е по-висока, т.к. Маджестик работи на ултра ол инклузив, докато Биляна е на ол инклузив.

# 674
  • София
Благодаря. Може би се подведоха от цените в един сайт и уж на потвърждение (за Биляна).И да, цената е по висока в момента за Биляна (поне според този сайт) Маджестик има някакви намаления.
Може да се върна към първоначалните ми планове за настаняване на Каваците. Ще обсъдя с половинката този Маджестик. (Бяхме фенове на станцията на МС) Но отдавна не е опция за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт