На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 221
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
  • Сф
Дриймса е с много лоша оценка-3,5 в tripadvisor, и потресаващи отзиви. и снимки. Бях пуснала запитване към визит, така и не върнаха отговор, а ние се пренасочихме междувременно.  Направо изтръпнах, а отзивите тук бяха ок. Винаги си гледам аз и там.

# 736
Здравейте! В момента сме в Рейна Дел Мар в Обзор. Нямам още много наблюдения, но пристигнахме след 16 часа и потърсих релакс басейните и басейните само за възрастни, защото те са ми приоритет и знаейки, че има такива (от сайта им) се реших да дойда. Обаче на adults only басейна имаше много деца,  и гърмеше музика от бара, а на релакс басейните отново много малки деца и бебета. Моля тези, които са ходили да ми кажат така ли е винаги и мога ли да намеря тих и спокоен басейн.Попитах на рецепцията-мъжът ми каза, че нищо не може да ми каже, да съм говорила утре с мениджър някой си. Има ли смисъл е въпроса?

# 737
  • София
Резервирахме второто море от 14/09 в Несебър Бийч в Слънчев Бряг, стая странично море.

Знаем да не очакваме нещо "уау", но ако някой е бил в хотела да сподели, има ли "капани", за които е хубаво да бъдем подготвени предварително ?

Имаме и опция до 5 дни за анулация, ако е супер неприемлив хотела .

# 738
Здравейте! В момента сме в Рейна Дел Мар в Обзор. Нямам още много наблюдения, но пристигнахме след 16 часа и потърсих релакс басейните и басейните само за възрастни, защото те са ми приоритет и знаейки, че има такива (от сайта им) се реших да дойда. Обаче на adults only басейна имаше много деца,  и гърмеше музика от бара, а на релакс басейните отново много малки деца и бебета. Моля тези, които са ходили да ми кажат така ли е винаги и мога ли да намеря тих и спокоен басейн.Попитах на рецепцията-мъжът ми каза, че нищо не може да ми каже, да съм говорила утре с мениджър някой си. Има ли смисъл е въпроса?

Бих ви посъветвала да драснете имейл на хотела и агенцията / ако през ТА сте резервирали./ Пак си говорете днес..но веднага им и пишете писмено.
Така процедирам винаги и резултат има.
Само с разговор не винаги става.

# 739
Дриймса е с много лоша оценка-3,5 в tripadvisor, и потресаващи отзиви. и снимки. Бях пуснала запитване към визит, така и не върнаха отговор, а ние се пренасочихме междувременно.  Направо изтръпнах, а отзивите тук бяха ок. Винаги си гледам аз и там.
Хм..странно. На нас цялостно в Дриймс много ни хареса, а бяхме компания от 4 семейства , едните от които американци. После ходихме в Сол Несебър Маре и мъжът ми не спря да мрънка колко е зле , постоянно сравняваше с Дриймс.
 С нетърпение чакам да видя цените за следващата година, за да резервирам пак.

# 740
От днес сме в Ефект Алгара Бийч Кранево.Първите ми впечатление са страхотни.Голяма територия, много добре поддържана, сякаш си в парк.Когато резервирах имах само опция стандартна стая парк.В резервацията помолих все пак ако има възможност за помещение с някакъв изход море и по моя преценка настаняване в основната сграда.Пристигнагме по обяд,на рецепция супер усмихнати млади хора.Изненадаха ме с усмивка че получаваме вила и всички екстри които използват вилите.Изпратиха ни на обяд ,да разгледаме и в 14 ч бяхме настанени.Мноого ми харесва вилата.Две бани,две тоалетни минибара с бира, безалкохолно и натурален сок, кафемашина Лаваца.Храната която пробвахме беше добре приготвена.Десертите не ми харесаха.Тази която пробвах в лобито беше добре.Храна и напитки през целия ден.з Зоната която е само за къщичките.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 17:50 от mimi0585

# 741
  • Велико Търново
Много благодаря за отзива. Гледах този хотел отдавна и ми е полезно. Ще съм благодарна и ако имате време след почивка да напишете за храна, анимация ако има, изобщо други впечатления ако имате.

Като си тръгвахме от Лотос мъжът ми каза Други такива хотели ще извадиш ли😁? Аз му казах, че имам още един предвид за догодина, а именно Алгара. Като цяло ние сме фенове на зеленото, гора, дървета, ненагъчкан плаж, спокойствие. Намерихме ги и в Марина, и в Лотос. За други такива хотели сещате ли се?
Разглеждам и Аквамарин също в Кранево, но той не е така уединен сякаш. Това вече за сезон 26, живот и здраве

# 742
От три дни съм в Биляна Бийч в Несебър. За сега всичко ми е ок с изключение на малко колострофобичното простраство на хотела. Сякаш няма въздух и сградата ти е върху главата. Средно голам хотел, но разположен на много малко пространство. Предвидени са 4 асансьора, с които се стига до всички нива на сградата, както и до нивото на плажа. Аз съм свикнала на малко повечко пространство и зеленина, а тук тя е малко и неподдържана. Хубавото е, че хотелът е в града и респективно с възможност за разходки, на който това му е приоритет. Анимацията, ако на някой това му е важно е много слабо звено. До тук през деня една девойка раздвижва бабите в басейна с водна аеробика, а вечер има изпълнение на популярна музика на живо в лоби бара. Хотелът е за много тиха почивка, като контингентът гости е предимно доста възрастни немци, поляци и малко британци. Плажът е прекрасен с достатъчно чадъри и шезлонги. Морето е бурно и флагът е червен, но морската вода е приятно топла. На влизане в морето има ивица от натрошени миди. Ползвам външният басейн, но там водата ми е леко хладна. Храната и напитките са прилични. Хигиената е на ниво в целия хотел. Обслужването също, като персоналът е основно от българи. Паркингът се заплаща отделно от ОИ и е 15 лв. на ден. Като цяло съм доволна от изборът си и напълно отговаря на това, което аз търся като условия.

# 743
На Сол луна бей в Обзор сме и тук както и сол несебър палас на нас доста ни харесва. Базата е стара но всичко е чисто и поддържано. Храната е супер изобилна и разнообразна. Хотела е пълен, но в ресторанта има достатъчно за всички и няма кой знае какво чакане.
Морето е супер бурно, но край басейна е добре. Анимацията е супер, има активности за деца, тинейджъри и възрастни. Много добро съотношение цена качество. За втора година сме тук септември и си заслужава.

# 744
  • Beyond the stars
Отзив двоен, по стечение на обстоятелствата. Бяхме в HVD Miramar Обзор, който затвори кухня/анимация от 06.09 и вчера бяха изцяло релокализирани тези дейности в HVD Reina del Mar. От днес затваря и лоби бара, та предполагам всички бъдещи резервации ще настаняват в Reina.
На нас определено като цена/качество/комплексна услуга Мирамар ни хареса. Компактна територия, прекрасна кухня и анимация. Понички, пуканки и сладолед постоянно за децата. Добро качество на предлаганите напитки. Включен в цената минибар (в това число кафе машина с капсули лаваца) и охраняем паркинг.
Плаж - на ръка разстояние.
Леко амортизирана база, но всичко е чисто и здраво.
Reina del Mar доволна съм, че не инвестирах сумата, която искат, за да установя, че .. ами и тук не e Voya Bowtie
По отношение на храни и напитки. Превъзхожда с плаж и големина на общите пространства (последното не знам дали е точно предимство).
В общи линии храната е на същото ниво като Miramar само, че повече. Нищо уау. Анимацията - също.
Общите части са им без забележки, което е очевидно. Озеленяването - силно компромисно. Дори сега не беше хич приятен пътя от плажа до основната сграда на слънцето. Детският клуб също е в частта към плажа.
Разкошни площадки от Walltopia пред основната сграда.
В заключение Miramar определено ни се нарежда в списъка, Reina не бихме повторили, предпочитам да дам тези пари във Voya примерно.

Снимките са изцяло от Мирамар.

# 745
Много благодаря за отзива. Гледах този хотел отдавна и ми е полезно. Ще съм благодарна и ако имате време след почивка да напишете за храна, анимация ако има, изобщо други впечатления ако имате.

Като си тръгвахме от Лотос мъжът ми каза Други такива хотели ще извадиш ли😁? Аз му казах, че имам още един предвид за догодина, а именно Алгара. Като цяло ние сме фенове на зеленото, гора, дървета, ненагъчкан плаж, спокойствие. Намерихме ги и в Марина, и в Лотос. За други такива хотели сещате ли се?
Разглеждам и Аквамарин също в Кранево, но той не е така уединен сякаш. Това вече за сезон 26, живот и здраве
Уединение и спокойствие има например  в Палас-Слънчев ден. Но, както вече писах, храната е на приливи и отливи, чашите често не добре измити. Стаите без климатик и комарник, в стая парк се чува асансьора. Иначе много любезен персонал българи, чисто и поддържано навсякъде, след 22 часа е тихо, плаж отпред и гора отзад.

# 746
  • Велико Търново
Да, двата хотела в Слънчев ден гледам отдавна, но точно лошите отзиви, които дадохте, ме отказват. Нещо точно такъв тип търсим иначе

# 747
  • Русе
В момента сме в Марина Слънчев ден,доволни сме, стаите чисти и приятни,леко старо обзавеждане,морето е топло,мин.басеин не,студен е.Храната е доста добра,може и повече,но правя сравнение с Елица в Албена, е разликата е много голяма,там никога повече.Паркинга е безплатен,анимация няма,почти няма млади хора, но пък е тихо,зелено,спокойно.Доволна съм. 5 нощувки 1260 лв Олинклузив.

# 748
  • Beyond the stars
Апропо, да вметна към отзива за Мирамар, докато съм на тази вълна - педантично зареждане на минибар-а. Дори когато нещо е само отворено, като голямата бутилка вода. Наличието като цяло на големи бутилки вода, също броя за плюс. Соковете и безалкохолните са си истински, не степчета.

И в двата хотела (Мирамар и Рейна дел Мар) във външните части на зоните за хранене е забранено тютюнопушенето, което ми направи приятно впечатление.

# 749
  • Сф
Приключи и нашата почивка в Уейв Ризорт Поморие/Ахелой. 6 нощувки, 3 ма възрастни 3980 лв. Любезно посрещане и насочване още от бариерата. Имахме осигурено место,   от което можехме да влизаме и излизаме. Настаниха ни по- рано и  в по - отдалечена странично море  стая , явно имаше недоразумение, защото изрично исках близка до асансьорите стая . След разговор с рецепция ,провериха наличността и ме преместиха до асансьора. Този път с гледка към езерото и морето. Но аз така или иначе не държа на гледка, а на удобства за мен с количката, чиято гума беше спаднала и мм хукна към Поморие да търси майстор- намери. Отново ни съдействаха от хотела къде да идем -мисля, че беше мачото от Биг брадър ол фемили  🤣- поморийския пич- работи там.
Хотела ни се видя огромен първоначално,  после свикнахме. Та след перипетиите всичко тръгна на 6. Чистотата е на ниво. Храната също. Не съм снимала много храна ,защото имаше всичко направо. Минибар - кока кола,  Загорка, вода, киндер десертчета, зареждане всеки ден, кафе - лаваца, иначе Коста мисля навсякъде. По баровете фрапета,  коктейли, ликьори. Почти не пия и не мога да кажа всичко, но премиум марки, не отбиване на номера. Място по шезлонги имаше до 10 винаги. И на плажа мисля , въпреки че някои запазваха, не беше масов спорт. Има 2 чадъра за хора в колички до пътеката на плажа. Аз ползвах единия. До водата няма пътека, но ивицата е тясна и не е проблем да се стигне водата. Говорих по тоя въпрос с една от менеджьрките. Да се надяваме.че ще подобрят още достъпа за хора в неравностойно положение и до водата. Самият пясък е черен и лечебен , не.ми е бил проблем да стигна до водата и боса. Морето първите 3 дни беше тепсия. После стана бурно,  но даваха да се влиза в началото. Изобщо на нас плажа ни хареса. Боса и вътре влизах ,а са ми чувствителни стъпалата - никакъв проблем. Бях чула много отзиви ,че плажа е много зле- не ги споделям изобщо. Калта и лугата са наблизо , мажат се хората .  Две в едно - и море и лечение.
При басейните запазват шатри , но като се оплаках посъбраха кърпи. Слагат ги настрани с любезна бележка,  че който не се е появил до час- премахват. После видях друг ден да събират и от басейните кърпи, не разбрах точно кое как, но явно си следят доколкото е възможно. Има отопляем басейн , другите не, но на нас не ни е било студено. Вътрешни има също . Тоя в който влизах беше доста топъл. Анимацията е ок. А юли и август има и тийн клуб доколкото разбрах. В ресторанта и навън има.и зони за пушачи. В ресторанта  е най- накрая в едно полуотворено помещение ,често ходихме там за повече спокойствие.
Минуси - не се сещам, честно. Може би някои оставени да дивеят деца , но то пък как да не дивеят- то е рай за тях там Simple Smile. В отворените пространства не се усеща лудницата. В ресторанта малко. Но пък ние често пропускахме обяда в ресторанта и ходехме на food corner- а до амфитеатъра да набиваме вредна храна - бургери, скара,.дюнер, понички и тн. ( работи до 15 ти септември доколкото разбрах)  . В градините има лисици няколко. Като любимци на хотела. Вечер излизат,  много сладки. 3 видяхме със сигурност .
Малко снимки
Скрит текст:

От алакарта - патешко магре

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:21 от PureLove

Общи условия

Активация на акаунт