На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 121
  • 779
  •   1
Отговори
# 765
  • Велико Търново
Гранд хотел Свети Влас е моето предложение.

Ние от вчера сме в Аркутино фемили резорт. Били сме тук по същото време преди две години и знаех какво да очакваме. Самото място на нас много ни харесва, защото е точно, каквото обичаме, спокойствие и природа. Плажът ни е от любимите. Базата има нужда от реновация, храната е доста базова, но е вкусна. За цената, която взех на ранни записвания е повече от добре, тъй като излезе буквално без пари. Ако плащам реални нощувки, щях да имам забележки към храната откъм разнообразие определено.
Ако ви интересува комплексът може да пусна подробно мнение после.

# 766
Моля, пуснете, ще ми е интересно.

# 767
  • Велико Търново
Относно Аркутино фемили резорт:
Изчаках да мине и последният почивен ден вчера, да си тръгнат туристите, за да коментирам храната. Държа да отбележа, че хотелът затваря след 3 дни така че вероятно е нормално да е по обрано, да не се счита за меродавно мнение за сезон. Та, в момента закуската е с основни неща- баница, пържени филийки, бъркани, варени яйца и кашкавал/сирене/колбаси, конфитюри, мед, плодове портокал, грейпфрут, ябълки, сини сливи. На обяд и на вечеря има една супа и таратор, два или три вида месо под някаква форма, салатите са едни и същи обед и вечер-основно домати и краставици в различни вариации и цвекло с моркови, рибата е скумрия или хек, снощи имаше пържени калмари. Десертите са тотал щета, но чух, че от събота са си тръгнали двете жени, които са ги правили, та според мен сега караме основно на рулца и подобни от магазина плюс стандартните пастички. Плодове диня и пъпеш, айрян и вода в ресторанта. Храната е вкусна. За междино хранене в момента сервират разни кексчета.
Сега за комплекса- на нас ни харесва както казах като база, стаите са прилични макар да би било добре да се реновират. Проблемът на това място поне за хора като нас с деца е, че е голямо, представлява набор от къщички, част от които на баир. Ако си с малко дете, трудноподвижен, а дори и ако не обичаш да ходиш, това място не е за теб. Аз изрично съм искала настаняване в най близката до входа/бара/ресторанта къщичка още при резервацията. В къщичките (нашата е на 4 реални етажа) няма асансьори. Барът на ресторанта е на първия му етаж, а храната на втория. Плажът е на 5-6м (а с малко дете 10+минути) от входа на комплекса, тъй като до него се стига по пътека през дюните. Самият плаж е разкош, пътеката стига до него и върви успоредно на брега до двете заведения и първите редове шезлонги, но няма релса надолу към морето.
За анимация нищо не мога да кажа, тъй като отдавна е приключила. Сцената е в горния край на комплекса, на баирче. Там са и двете детски площадки, едната на разкошна сянка, другата на слънце. Има затворен детски кът, фитнес, сауна, колелета под наем.
Днес, след третата нощувка ни смениха кърпите, вчера камериерката ми даде бутилка вода. При настаняването имаше бутилка, както и разтворимо кафе и чай, има кана за топла вода. Любезни са много, както и целият персонал.
Ние пак ще дойдем, но извън сезона както сега, когато почивката ни е лежерна и не ми е важна всяка минута да прекарам на плажа, тъй като има ходене напред назад, което отнема време. Но това важи предполагам за всички по големи комплекси, просто го споменавам, защото за нас това е важно. Иначе не е за хора, които искат лудница, тъй като си в нищото.
Ако пропускам нещо и се интересувате, питайте докато сме още тук.

# 768
Искам да оставя отрицателното си мнение за Hotel and spa Diamant residents Слънчев бряг. Решихме да направим едно късно море за 22 септември. Избрахме хотела заради високата оценка. Бяхме запазили 4 стаи- две двойни + едно дете и две тройни стаи. Не ни настаниха в хотелската част, а в апарт хотела. Дадоха ни апартаменти със заключена едната стая. Когато видях детския разтегателен фотьойл, на които трябваше да спи единия възрастен помислих, че е станала някаква грешка. За тройната стая бяхме платили доста по-скъпо от стаите 2+1. Слязоха на рецепцията и обясних, че няма как третия възрастен да спи на това легълце, защото не става въпрос за дете, а за двуметров младеж. Нямало стаи с 3 легла. Тогава ги попитах, защо продават такива стаи, като нямало. Обясних, че дори и да е разтегателно, да е по-голямо. Все пак аз съм платила за този възрастен. Поисках да говоря с управителя. Дойде един изключително арогантен господин, който носеше моята резервация и ми обясни, че в нея пише размера на леглото и аз съм се била съгласила с този размер. Шрифта на резервацията беше толкова ситен, че не се виждаше нищо и в долния ъгъл в едни скоби беше написан някакъв размер. Аз му показвам младежа и му казвам да намерим приемливо решение за да може да спи някъде. След което той с груб тон ми казва, ако не ни харесва да си тръгваме от хотела или да му доплатим още над 300 лв за 3 дни за да отключи и другата стая, в която има легло. Останах изумена от отношението към нас като клиенти. Ако бях само с моето семейство щях да си тръгна на момента. Но бяхме с възрастните ни родители и знам, че биха се притеснили да търсим хотел на място. Накрая видях, че с този човек няма да се разберем поисках да видя големината на други разтегаеми легла. Не можело, но ще ги сложат в стаята. Едното легло се оказа със счупени ламели на подматрачната рамка. Неизползваемо. Накрая се сбутахме някакси, защото не ми се разправяше отново с управителя. Но за първи път попадам на такова отношение. До стаята, която ни дадоха имаше нещо което бучеше силно денонощно. Не можеше да се спи от шум. При полупразен хотел да дадът най-шумните стай, не го разбирам. Повече не бих се върнала в този хотел. Иначе хотелът е хубав-храната добра, аниматорът-прекрасно момче. Аз по-принцип не съм претенциозна, но това тук едвам го издържах.

# 769
Да оставя и аз отзив за Дриймс Съни бийч Резорт - престоя ни беше от 19 до 22 септември.Въпреки ,че е края на сезона,всичко работеше,но пък си имаше  и доста  хора,основно чужденци - румънци и англичани.
Комплексът наистина е страхотен - има простор, зеленина,красиви басейни,сенчести алеи,прекрасен екстериор.
Избрах стая с фронтална гледка море - панорамата е уникална.Шумоизолацията на стаята беше много добра - отспах си  Relaxed.   - нещо,което по принцип ми е проблем в хотелите.Матраци, завивки,чистота - 6.Чисти хавлии се оставяха всеки ден,минибарът се зареждаше ежедневно.Наличието на бутилирана вода също отчитам като голям +. Плажът е много близо,много шезлонги и чадъри,не се запазваха.
За мен голям минус беше храната.Наистина огромен избор и количество, окото се пълни,но почти всичко си личи,че е очевидно преработено. Освен това е зле приготвено - блудкаво, безвкусно, къде прегоряло, къде недоготвено. Не че сме останали гладни - скара, пържени картофи, салати и пица - в повечето случаи ставаха. Десерти - през цялото време само пастички, но пък сладоледът беше вкусен.
За сметка на храната, алкохолът беше добър -визирам  баровете в самия хотел, този на басейна не ставаше. Виното в бутилки също ме изненада приятно.
Кафе - без забележки, отново 6+.
Много ми хареса залата, където се провеждаха вечерните забавления – кожени кресла с масички, собствен бар, аниматорите са много вежливи и усмихнати млади хора. Имахме вечер с изпълнение на живо, много приятно беше.Дори в почивния им ден - неделя - се бяха погрижили да не скучаем и имаше  гост - акробатично шоу.
Бар /Ресторанта на плажа не предлага никакъв алкохол – ако ти се пие нещо различно от наливна бира, трябва да си го носиш от хотела, което е безсмислено. Няма и бутилирана вода, с една малка пластмасова чашка трябва да си носиш до шезлонга или да пиеш на място. За пръв път съм в хотел, в който и в основния ресторант няма алкохолен бар, само наливни бира и вино. Съответно, отново трябва да си носиш от лоби бара, който не е чак толкова близо, има и стълби. Имайки предвид колко голям е комплекса, се получава едно излишно допълнително разкарване на гостите напред – назад.
В заключение - като изключим храната,която за мен не е от основно значение, особено когато е услуга ол инклузив и то морски,прекарахме много добре,отпочинах си,самото място и разположение на хотела са прекрасни, и мисля,че получих адекватна услуга за парите си.

# 770
За мен точно храната в хотели ОИ е на първо място. Иначе ще си букна само хотелче без изхранване на половин или на една трета от цената на ОИ.

# 771
Дали може да ми предложите хотел по черноморието на All inclusive ,който да можем да посетим края на октомври /началото на ноември ?
Някой който да сте посещавали извън сезон и да сте доволни от него?
Роял Гранд Каварна
Ще помоля за малко информация,защото назад в темата намерих само един отзив за хотела.
Били ли сте извън сезона там и дали е топъл басейна ,а и самия хотел,като цяло?Доволни ли сте от изхранването? Има ли анимация  по това време и дали 10 годишно дете ще има с какво да се занимава ?

# 772
Ние сме били извън сезона в Роял Гранд Каварна. Басейна е топъл, минерален басейн е. Изхранването не е кой знае какво, има си всичко като асортимент за закуски, обяд и вечеря. Различни видове салати и основни ястия, но десертите им куцаха. Чистота 5.
За деца няма анимация, масово всички дечица бяха по масите с телефоните. На приземния етаж има една заличка с електронни игри и забавления за децата, но тогава беше затворена. Като цяло хотела не е лош, за цената си извън сезона бива.

# 773
Били сме извън сезона няколко пъти, много сме доволни от Роял Гранд . Спа центъра е много топъл, храната е разнообразна. Анимация обаче има само лятото. Виждала съм някакви обособени детски кътове, но нз кое до колко и кога работи.В района обаче има много забележителности за разходки, няма да скучаете 😊

# 774
За разглеждане на забележителности в района трябва да сте с кола. Ние сме без и въпреки това отидохме до Калиакра и Българево, но малко на късмет беше. Иначе около Роял Гранд Каварна няма кой знае какво да се разглежда, мидената фабрика ли или смешния малък  изкуствен плаж?! Този хотел мисля, че наистина е за извън сезона. Лятото да киснеш в басейна, заради кофти плаж, не, благодаря, не е моето.

# 775
Ако хората са без кола, могат да се качат на нос Чиракман. Прехода е лесен, а гледката отгоре е умопомрачителна.

# 776
Есента съм била в хотела извън сезона  по работа. Стаята и храната бяха перфектни за моя вкус.
Обаче хотелът е в нищото и умрях от тъпота в няколкото часа свободно време. Каварна е едно село буквално.
Плажът е силно казано плаж.
Намерих снимки от престоя

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:24 от teta75

# 777
Много благодаря на всички за отзивите за хотел Роял Гранд. От Варна сме и искахме да намерим подходящ хотел за кратка почивка,не много далеч от града.
С ваша помощ се спрях на него. С кола сме и от години не сме стъпвали там,така че мисля,че ще ни е интересно.  Simple Smile

# 778
Много благодаря на всички за отзивите за хотел Роял Гранд. От Варна сме и искахме да намерим подходящ хотел за кратка почивка,не много далеч от града.
С ваша помощ се спрях на него. С кола сме и от години не сме стъпвали там,така че мисля,че ще ни е интересно.  Simple Smile
Ще Ви хареса, сигурна съм 😊 Приятна почивка !!

# 779

Общи условия

Активация на акаунт