На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 56 042
  • 785
  •   3
Отговори
# 780
Резервирахме второто море от 14/09 в Несебър Бийч в Слънчев Бряг, стая странично море.

Знаем да не очакваме нещо "уау", но ако някой е бил в хотела да сподели, има ли "капани", за които е хубаво да бъдем подготвени предварително ?

Имаме и опция до 5 дни за анулация, ако е супер неприемлив хотела .

как беше тази година?  На нас ни харесва много,но тази година решихме да разнообразин.Това е единствения хотел,който ме удтройва като разстояние до плажа,всички други ми са далече :

# 781
  • София
Резервирахме второто море от 14/09 в Несебър Бийч в Слънчев Бряг, стая странично море.

Знаем да не очакваме нещо "уау", но ако някой е бил в хотела да сподели, има ли "капани", за които е хубаво да бъдем подготвени предварително ?

Имаме и опция до 5 дни за анулация, ако е супер неприемлив хотела .

как беше тази година?  На нас ни харесва много,но тази година решихме да разнообразин.Това е единствения хотел,който ме удтройва като разстояние до плажа,всички други ми са далече :

Останахме доволни, но в топ сезон едва ли ще отидем.

Местоположението е супер, 3 Мин през дюните и си на плажа. Шезлонгите на басейна са на пясъка, супер усещане. Вечер в района е спокойно, не е в епицентъра на събитията.

Имаме и забележки, на вратата на терасата няма комарник.
Сутрин камериерките като тръгнат говорят на висок глас, няма спане. Като влязат в някоя стая да чистят, сякаш не чистеха, а ремонтираха стаята, такъв шум се вдига.

Пицарията функционира така, че да откаже гостите от пиците, винаги се чака, вадят по 10-12 парчета през 20+ Мин, нарочно.

На нито едно хранене нямаше напитка айрян и много рядко имаше таратор, за нас беше - .

Готвачите са турци и много вкусно готвеха, единствено рибата не им се получаваше.

На баровете с приоритет се обслужват чужденците, нищо ново.

Абе доволни сме и бихме повторили, но извън  топ сезон .

# 782
Има нова тема за 2026 г.. Заповядайте там!

# 783
Вече съм дала линк към новата тема.

# 784
  • София
Моля, за хубави хотели ол инклузив с вътрешен минерален басейн.Предпочитам Хисаря, Павел баня, Сапарева баня!
Благодаря предварително!

# 785
В Павел баня няма ол инклузив хотели. А и не е това темата, в която да питаш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт