Отговори
# 240
Поздрави на всички, а по специално на  Ния и Калоян и техните майки!!!
Аз съм нова мама на момченце Васил, родено на 05.10. с мерки 49см и 3,100кг.Малко поизбързахме(термина беше 19.10), ама баткото още по-голям бързак излезе(28.04. при термин 18.05.)Какво да я правим младежта - бърза  да  живее Wink
А и ни се показа първото зъбче.

# 241
Честито първо зъбче на Слави и Васко.

Добре дошла на новата мама Рolioto Hug

mami4ka това,което са ви изписали е калций много е ефикасен за гърлото,и за кожни обриви,а може би са ви изписали и вит.С.Двете заедно действат много добре.Дано скоро се похвалиш,че сте оздравели.

За свекърви Twisted Evil по-добре да не говорим,че да не си разваляме настроението.

# 242
  • Варна
Честито зъбче на Слави и Васко! Вече са готови да мятат пържолите  chef
Добре дошла и на новата мама.
мамим4ка щом е с променен глас и няма нищо друго , явно са решили , че има ларингит . Калциевият глюконат има добър ефект  , а и на тази възраст обикновено това помага , не се притеснявай , за 3 дни няма проблем да се дава. Дано утре да сте по-добре .
Малкото ми зверче днес беше кривичък , мрънка си почти през целия ден , така и не разбрах какво му има . И иска все да стоя до него , а аз не мога нищо да свърша , чак ме изкара из нерви , хем се държа обикновено . То ще да е , защото все го хваля , че е кротушко , и той решава да си покаже , че си е просто едно малко човече с мъничък характер.
Лека нощ от нас и да е безаварийна smile3524

# 243
Polioto добре дошла!
Честито на новоозъбените сладурчета.Ние все още се мъчим венцете подути побелели и Саши каквата докопа в устата гледа да го натика.

# 244
  • Варна
Ехооо  Hug
Честита половин годинка на Ния и Калоян! Да растат здрави и послушни!   bouquet

Честити зъбчета!

И ние се присъединяваме към киселите днес. Sad Вчера толкова беше весела, смя се с глас цял ден, а днес... Sick Ами, така си е, не може всеки ден да е в настроение.
А, за свекървите и аз се присъединявам към клуба "Тъпа свекърва", че и в една къща живеем Sick Друго си е при мама  Mr. Green по цял ден лежа и си почивааам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green И един мързел ме е налегнал...  Blush

Ето обещаните снимки. С целувки за Марти на Ма40. Heart Eyes

Добре дошла на новата мама.  Hug
Иванетка бързо да се оправя, че да може да крещи силно на мама.  Mr. Green

И друго май не се сещам... Crazy

# 245
  • София
Здравейте и от мен  food010 Два дена не влизах, а вие писали, писали.. Grinning
Дидита, радвам се че има добри новини. Дано скоро отшуми съвсем Praynig
Вени, и на мен ми казаха масаж на коремчето при запек. Но май ти беше писала, че и това не помага при вас. Затова ти писах, че не е лошо да отидеш при гастроентеролог. Те се занимават точно с червата и перисталтиката им. Незнам, но доста дълго продължиха проблемите ви newsm78, а ЛЛ невинаги обръщат необходимото внимание. Запекът може да се дължи на доста неща. Както решите Peace.
Фрикиsmile3501 за изпита. Стискам палци за Юни newsm10 Flowers Four Leaf Clover.
Слиипи, много хубаво, че всичко ви е наред. Дано да нямате такива притиснения повече Peace. А ЛЛ беше добре да изчака резултатите, преди да говори.
Евелинкаsmile3501на силната мама.
Ели, ще отмине този период. Само здрави нерви да имаш Hug. Аз както писах дадох първо плодово, а после намерих едно ябълка и картоф на "Ам ам" и така минахме на зеленчуците постепенно.
Гудза, значи не яде само Косьо така  Laughing. Имало и други.
Диди, Оска, така каза и лекаря в интервюто по телевизията, че изследванията давали фалшиви резултати и аз затова се отказах.
Данитоsmile3501 на голямото момче. Ама как го носиш да ти е здрав гърбеца Joy.
Бомболина Имаше задължителен преглед при ортопед newsm78 в трети месец.
Мира, пълна кръвна картина се прави задължително в 6 месец, независимо има или няма проблем smile3521.
Мария, кашата я давам в 16 ч. около 90 гр.
Добре дошла на Ива25 и на малката Симона и на Полиото и нейните момчета Mr. Green Hug.
Клеопатра, така е защото някои ЛЛ си спестяват направленията и предпочитат да стопират със силни лекарства, вместо да те пратят на специалист в областта.

# 246
  • София
Добро утро, от нас.
Честити зъбчета на Слави и на Васко!

friki , приятно пазаруване. И аз обичам шопинга  Simple Smile, ама когато има парички.... Поздрави вуйчото и му предай че ще намери голямата любов Heart Eyes, сигурна съм.

Lovi, таман се чудих къде се изгуби  Simple Smile
Пожелавам ви приятен и усмихнат ден!!!

# 247
  • София
Опитвам се да наваксвам, ама си водя записки вече Mr. Green. Затова са ми такива и постингите Embarassed.дъъълги. Ама като си ви обичам  Hug какво да правя.

# 248
Здравейте и от една недоспала мама  #Silly

ама не е виновна Пламена, ходихме да празнуваме годишно приключване и завършихме пак в караоке  newsm53 добре че заведението работи до 2 часа иначе нямаше да съм хич в час днес  Crazy

Честито на Славун и Васко за зъба  Wink
Херка това по ми харесва отколкото зелената мамба, второто първият път като го прочетох и направих асоциация с зелена амеба  doh не знам защо   Confused

mami4ka- ние сме пили калции и комбинация с витамин ц и първият път така овладяхме ситуацията като тръгна да се разболява  Peace за гласа е кофти ама ще се оправи, на Пламена така и беше паднал не можеше да гука горката  Wink

KaliMa- не се ядосвай, те повечето свекървите това правят Grinning

Фрики я кажи кои набор е вуйчото може да спретнем конкурс, всеки да участва с  една неомъжена приятелка пък той да избира  Wink Приятна разходка и от мен  Hug

спирам че дълго стана после пак  Crazy

# 249
добро утро и от мен!
Аз пак съм на работа ,а малката госпожица спеше като излязох даже не можах да и кажа "добро утро".
При нас времето е много гадно-вали и май днес няма да има разходка за Симона.
А за свекъвите аз сигурно ще напиша нова история,ние с моята се разбираме отлично,дори тя гледа Детенце докато мама работи

# 250
А за свекъвите аз сигурно ще напиша нова история,ние с моята се разбираме отлично,дори тя гледа Детенце докато мама работи

да, има и такива, затова написах повечето свекърви, и аз от моята не се оплаквам и я давам само за пивоварен завод и то не постоянно ползване Crazy Много ми помага жената и не се меси  Hug

# 251
  • София
Лови, а ти какви каши даваш? На Фризо ли? Май в едната имало грах от безмлечните, но го пишело само на английски, така чух, не знам дали е вярно. Аз май ще почна с оризова на хипп или с пюре тиква, та да мога постепенно да премина към картоф. Понеже оризът запича и ако дам и морков ще стане бетон. А и Маринова ми каза, че морковът е слаб алерген, така че малко по-късно ще го дам.
А този по телевиаията беше д-р Мустаков, същият който е накарал Яни да направят изследване на 5.5 месеца. Но по телевизията също твърдеше, че след 6 месеца могат да се правят изследвания, доколкото разбрах  newsm78 Доста е объркващо всеки казва различно.
Момичета, след цяла година и повече висене в София с патологични бременности (само една за сега де Wink ), спешни раждания и т.н. днес дойде денят в който тръгвам за родните места. Толкова се вълнувам, че снощи не съм спала, за разлика от Димитри, който днес се събуди в 9 ч. Направо ми иде да рева като магаре от вълнение. Хайде ще пиша оттам. Чао за сега  Hug

П.С. АА, забравих да пиша, че за алергичните деца било важно да ядат безмлечни каши, които се произвеждат на отделна поточна лента, за да няма остатъци от мляко в тях.

# 252
  • Виена
Добро Утро Hug
 фрики наясно съм с мненията за и против паяка  PeaceТук също не препоръчват,ама всеки си знае за него си.Аз все пак не мисля да го държа там по цял ден,абе няма смисъл да го обсъждам,като съм си решила,че ще го слагам   Flutter.Аз повече по тази тема няма да пиша.
 Барабанка къде е?Някой знае ли?Скоро не съм я мяркала newsm78.Барабанка хайде появявай се и да пуснеш малко снимки на сладката Емка Hug
От 11.30 мисля беше по другата България,мярнах,че май ще има разходка до Виена Simple Smile

# 253
здравейте ,
дидита , ех докато се наканя е ще те изпусна , а и си ми оф лайн на кюто !
много ,много се радвам ,че бележите подобрение с Митачи !това е сигурен знак ,че сте на прав път с лечението и жертвите си струват ! затова не му мисли за разните там тестове , а си изкарай весело при мама у дома !!!
а оризовата каша на "фризо" ми я препоръча точно доц. Маринова като най-сигурна че няма мляко в нея и се произвеждана отделна поточна линия.
Вчера пихме кафенце с мама Румена и бебе Борко. Васето спа през цялото време а пък аз погушках бебе Борко, което е голям сладур.

# 254
Здравейте!!!

Нямам кредор и ми е много трудно да пиша на кирилица, защото съм с немска клавиатура и отнема часове Sad

Обаче ви чета редовно Wink

Лек ден!!! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт