Отговори
# 270
  • София
 Шарени яйца, боядисват Октомврийските деца

момичета, тая запетайка да я разкарате от хубавото заглавийце................Tired Face

Ние ще тръгваме утре. Днес в Метро 2 не ни пуснаха с кошницата  #2gunfire.Дебили!Ама аз и постлах одеалцето в количката и обрахме точките Joy, сума ти народ стреснахме, като се рзмърда  #Crazy...После си хапнахме на паркинга  breastfeeding и продължихме скитането...

Аир, дано бързо се оправите. Макар, че няма да е лесно newsm45
Пак чао!      bouquet  bouquet  bouquet

# 271
Днес в Метро 2 не ни пуснаха с кошницата  #2gunfire.Дебили!Ама аз и постлах одеалцето в количката и обрахме точките Joy, сума ти народ стреснахме, като се рзмърда  #Crazy...После си хапнахме на паркинга  breastfeeding и продължихме скитането...
Абе Патс как няма да ви пуснат ..... ThinkingНие си влизаме с малкия обаче сме го носили в кенгуро и изобщо не ни направиха забележка.Ама ние се изнизахме по търлички и никой май не ни обърна внимание.Става въпрос точно за Метро 2.Другия път с кенгурото да не мъчите набора така с одеалата..... Mr. Green

# 272
Имам предложение да съчетаем 2 заглавия

"Шарени яйца за Великден ще има,Октомврийчето става на половин година"
 Hug Hug

# 273
# 274
Имам предложение да съчетаем 2 заглавия

"Шарени яйца за Великден ще има,Октомврийчето става на половин година"
 Hug Hug
Peace
AIR стискам палци за вторник!Миличкия Ради  Hug

# 275
Нямате си и идея колко много ме успокоихте-значително повече от колкото лекарката.Simple Smile Grinning
Благодаря на вички които писаха,наистина много.  bouquet
А ние кога ще си имаме зъб newsm78 newsm78 newsm78
Лека нощт на всички мами и техните ангелчета Heart Eyes

# 276
АIR,стискам палци да се намери разрешение на проблема,горкото Ради Sad
Кръци,4естити именни дни.Вие направо сте full complect Mr. Green
Тедито 799, Peace
Зел4е Mr. Green,търсят се булки за двамата вуй4овци,4е и брат ми така...
Днес излезнахме в 10.30 и се прибрахме в 00.30.Ходихме до банката,после до няколко магазина,ядохме навън,после до Икеа,посе директно ходихме на ресторант да ве4еряме с мойто брат4е и преди малко си пристигнахме изморени Mr. Green.Андрес се държа прекрасно целия ден,по4ти не спа,но и не се обаждаше,вси4ко му беше страшно любопитно и се хилеше до уши.В ресторанта беше страшен джангър,но милото заспа непробудно.Купихме му един стол,който е копие на този,който използва татито,но в миниатура Mr. Green.Когато сглобим нещата ще ги снимам   Mr. Green
Ина4е ето на това се спрях за стаята на мал4о,само трябва да ми донесе пълния каталог моми4ето дето го прави,за да си избера то4но кой мотив,защото в сайта нямало вси4ко,което прави   
http://www.muralesmaravillosos.es/enlaces893361.html

# 277
Честит имен ден на всички с имена на цветя!!!!! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
       Нека бъдат много щастливи, здрави и усмихнати!!!!!!

# 278
Добро утро и от нас Hug
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,КРАСИВИ КАТО ИМЕНАТА НА ЦВЕТЯТА,КОИТО НОСИТЕ!htttp://i-kolev.com/img/buket.jpg

ДНЕС СЪС МЪЖО НА ТОЯ ДЕН ПРЕДИ 5 ГОДИНИ СЕ ИЗЛАГАХМЕ И СЕ СЪБРАХМЕ и черпим всички вас
Прятно изкарване на хубавият празник и да бъдат послушни всички малки сладури Wine Glass smile3525

# 279
http://i-kolev.com/img/qponska_torta.ijp да вие сладко на всички newsm03

# 280
Здравейте
новата тема е направена
Когато изпишете тази и прецените, заповядайте там

Фрики,ей това много ми хареса.
много е нежно и свежо и много ми харесва,че мебелите са бели
и това от картинките ми е най-сладурско

Когато си избереш нещо го покажи Grinning

Аир, дано минат обривите на Ради,колкото се може по-скоро.КАк се измъчи ти с него Hug Heart Eyes

Хайде чао и честит празник на Цветята на всички newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт