Отговори
# 255
  • София
Относно изследванията за алергии мога дълго да пиша. Ние водим нашата кака в пулмоалергологично детско отделение към МА, там е диспансеризирана. Там пък са противници на изследванията за алергии. На каката направихме изследвания чак като стана на 7г, става дума за кожни изследвания. А кръвните изследвания за алергии, мисля че може да се правят и при бебенца. А и при Мустаков сме ходили. Изследването за един алерген тогава (2003г.) беше 10лв., та за по-често срещаните алергени трябваше дадем около 120лв. Така и не направихме такива изследвания. Само ограничихме яденето на шоколад, фъстъци, цитрусови плодове, мъхести плодове; махнах от вкъщи всякакви цветя; пердета и така. Но пак искам да кажа, че става дума за голямото ми момиченце.

Днес е Лазаров ден, а утре е Цветница, Честито на всички празнуващи!!! Понеже няма да ме има предварително искам да честитя имения ден на бебе Цеци на мама Кръц-кръц, да е жив и здрав и много да радва своите родители!  bouquet
А на всички пътуващи до родните си места, лек път и приятно изкарване  Simple Smile

# 256
Здравейте момичета.Честит празник днес на всички с повод и без повод.Да сте живи и здрави!
Нашето Мити днес иска много да се обръща,ама още ни е много трудно да си изкарваме ръчичката сами.Имаме си 6 зъбчета,голям зор беше.
Момичета вие какъв интервал от време правите преди въвеждането на нова храна.Ние сега според доки трябва да започваме със зеленчуковото пюренце,но са минали само15 дена откакто си хапваме плодови.Та се чудя какво да правя.
Днес е много мрачно и не можем да излизаме на разходака за огромно съжаление.малкия ще подивее.
ЛХубав ден от нас! Hug

# 257
Здравейте и от мен  food010
При нас хавата е същата,вечната лудница Crazy Вчера на обяд ме изкара извън нерви с това ядене и я наказах Crossing Arms оставих я без обяд,приспах я гладна и да видиш след два часа как може да си отваря устата,без мама да се прави на клоун feeding
Нямам търпение да избият тези зъбки,че само мрънка от сутрин до вечер и нощем е неспокоиничка.Вървя и ми търни главата от нея,няма никаква угодия Tired

Ами това е са сега от мен,на оплаках ви се bye
честит празник на всички празнуващи newsm51 smile3525 newsm51

# 258
Здравейте от нас

Честити половин годинки на всички,които съм пропуснала Hug

Хера, на зъб ми намерисваше и ето той избил tooth.Айде сега и на Цеци да излезе зъбче,много ще съм щастлива

Благодаря на Мария Heart Eyes Утре имаме и тримата имен ден, аз съм Ралица, а те двамата са Цветелиновци (ако второто е момиченце ще е Розалия, да си празнуваме и 4-мата Heart Eyes) и заминаваме за Търново.Ще обикаляме магазините,ще хапнем, ще се разхождаме цял ден и вечерта се прибираме. Нямям търпение вече Mr. Green

Темата се изписва и понеже утре няма да ни има, довечера ще спретна новата.За заглавието мисля Клеопатра беше предложила и на мен ми харесва.Ако някой друг също има предложение, пускаме анкета

Това е засега лек ден и добре дошли на всички нови момичета  bouquet

# 259
Здравейте и от нас с Калоянче Hug
Честито на озъбилите се дано да нямате проблеми и при следващите зъбки. PraynigИ аз чакам с нетърпение да видя вече зъбче че малкия не спира да ги тъпче тия ръце в устата и да се лигави.Иначе не е чак толкова изнервен.
Добре дошла и на новата мама Hug
Галея браво на вас цели 6 зъба какво правите направо се шашнах... #CrazyЗа въвеждането на нова храна не мога да ти дам съвет понеже ние сме от 1седмица само на зел.пюрета но мисля че сега вече можеш да даваш и друго все пак е минал 1/2 месец.
Лови  и Дидита мерси за инфото за ПКК.Ще изисквам и на нас да ни го направят.Понеже и на мен още ми е притеснено с тоя рахит.Все ме гложди нещо дали напълно е изчезнал и разни такива. Sick Embarassed
Мамичка ние пък пихме калция заради рахита.Но определено е доста широко спектърен и мисля че добре е направила твоята педиатърка. Peace
Гудза само така и моя понякога се прави на инат ама не познава майка си Mr. Green
При нас нищо ново днес наистина времето е ужасно но ние пак ще се поразходим поне до МОЛЛА.
Желая ви приятен ден. Hug

# 260
Здравейте, и аз искам от днес да честитя на всички, които утре ще имат имен ден, защото няма да мога да седна на компа!  

Гудза, ще пробвам и аз този номер да видим при нас дали ще мине, въпреки, че като е много гладна пък хич няма нерви за пюрета иска си направо млякото  Rolling Eyes

# 261
Честит празник!
Мира, сега се сетих, че док спомена, че ще пуска биохимия за рахита. Така че, май на всички дечица им правят ПКК, а на нас допълнително са пуснали калций, фосфор и алкална фосфатаза (ако не бъркам). За да си сигурна, дали детето има или няма рахит поискай да пуснат и тези изследвания. Вместо да боцкат пръсчето, ще му вземат венозна кръв, но пък изследванията са най-сигурни за поставяне на диагноза.
Честити зъбчета на всички бебоци, които вече имат зъбета!
Ние нямаме никакви признаци за зъби. Аз се подготвям психически за времето, когато започнат да го мъчат.  Mr. Green
трябва да ставам...

# 262
Здравейте и от нас.Честити зъбчета на всички сладки бебчета,леко зъбоникнене и много да ви слушкат.Също така искам да поздравя с утрешния  празник,всички именици-да са живи и здрави и заредени само с положителни емоции.Иначе ние от два дни хапваме пъре от моркови,та се чудех колко дни се дава от един вид и дали да чакам  цяла седмица или мога да и дам и картофче например.И ние скори ще си имаме зъбче,вече почти се подава.Тази нощ беше изклъчително неспокойна,иначе през деня е горе долу добре.Ами това е засега,ние утре също ще сме в провинцията ,така че весел празник от нас и много пролетно настроение newsm51
п.с. може ли някой да ми каже защо не ми излиза лентичката,направо вече ще откача,мъчих се и снимка да сложа,ама нъц нищо не става.Ако някой знае моля да ми подскаже как точно става.

# 263
  • София
 Хай и от нас!
Да са живи и здрави всички днешни и утрешни именници, желаем ми мнооого радост и любов!
Ние също сме от "мигриращите"  Laughing, затова не ни търсете известно време...отиваме при мама  newsm44 на село  newsm10....абе, ще се почувставме глезени! Затова не ни мислете  newsm62 smile3534  smile3503 ако не ми остане време или желание да пиша от там  newsm68 newsm68 newsm68
 Леко зъбоникнене, на всички, които са в очакване и мнооого целувки!
          bouquet  bouquet  bouquet

# 264
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Аз отдавна не съм писала и въобще не съм в час с това, което обсъждате  Embarassed
Честито на всички половин годишни момиченца и момченца!
Честит имен ден на тези, които празнуват днес и утре!

Сега набързичко за нас.... Бях ви писала, че Ради има кожни проблеми..., мазах с елоком...., и след 1 седмица положението стана ужасно Embarassed, сега целите му крачета са като шкурка, има обрив по челцето, главичката му е цялата нацепена  Cry. От всичко, което прочетох из нета стигам до заключението, че не е себореен дерматит, а атопичен Sad. В понеделник си заминаваме за Пловдив, във вторник ще го водим при една доцентка да види  за какво става въпрос....(можем да останем до след великден в Търново, но бебчо е най-важен) Но най- вероятно ще е атопичен дерматит.., четох много страшни неща за този дерматит, дано не се стигне до последиците от него.... Sad. Ето и причината за честото му будене нощем, просто детенцето го сърби  Sad и не знае какво да направи, направо сърцето ми се къса като го гледам как се буди нощем и започва да удря с ръчички по челцето, където са му обривите  Cry. Дано ни предпишат нещо, с което да овладеем поне сърбежа, то май излекуване няма, преодолявало се с времето, ако въобще се преодолее. Sad Иначе  няма промяна в поведението му - играе си, смее се......

Предложение за новата темичка - Есента забравихме я вече, на половин годинка стана Октомврийското човече!

Целувки от мен и Ради! Весели пролетни празници!

# 265
Честити зъбчета на всички, които могат да се похвалят с такава придобивка! И честито на навършилите сериозната възраст - половин годинка! Да  са здравички и весели.

Честито на всички именици утре! Хубаво да си празнуват и останалите.

# 266
Момичета вчера след наказанията,днес цял ден си отваря устата и не смее да противоречи по никакъв повод,много ми е послуша.Явно вече трябва да сме по твърди та да не ни се качват на главата Crossing ArmsАз все си виках,че е малка за тия работи,ама явно не  е:naughty:
Иначе като ми дойдат на гости приятелки и я видят какво е чудо и оценяват техните колко са добри hahaha baby_neutral

# 267
Здравейте и от нас Hug
Тия дни чак сега успявам да седна пред компютъра,направо луднах #Crazy
А от вчера съм самичка със децата,мъжо замина за Видин да види баба си и дядо си,та познайте как съм newsm03
Добре че днес до преди обяд не валя в Сф та ги изведох мойте на вън,доста хладно ама мир и спокойствие като сме на вън,САШИ поспа 3 часа,а  мама Теди умре от студ.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ УТРЕ!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И МНОГО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 268
аир , миличкият Ради Hug ! ще се оправите , няма начин . дано наистина има и облекчаващо мазило!ако е атопичен дерматит, малко кофти с диетата , но повече за теб откалкото за него . нали не познава още вкуса на забранените храни.
патс , много мило ! от десетина дни Васко не повръща , а си хапва и над 200мл. даже . изобщо логика никаква при нас ! едно се оправи , друго се обърка - по-често има разтройство и слуз ... аз за това исках някакво по-категорично изследване , но специалистите си протворечат .
ние спешно си търсим столче за хранене . само да вметна ,че ходихме до "пакостник" и столчето на cangaroo ,което на нащия екран изглижда св. червено е сигнално оранжево и с доста паянтова закопчалка . grand komfort на чиполино също трудно се борави със закопчалката . Васко не ще да стои легнал и туй то !
още не съм захранила !

# 269
Здравейте отново Hug
Аир мила много съжалявам за това което сте изживели с малкия Ради. Стискам палци да минава по-скоро тоя дерматит и малкия мишок да се успокои. Praynig Peace
Оска как ще стои легнал та той вече е голям и е много любопитен а ти ще го държиш легнал ха ма ха Mr. Green.Малките мишоци много бързо растат и стават все по-любопитни.Да са ни живи и здрави и само радост да ни носят.
Честито на всички именници днес . Hug Hug Hug
Много щастие и радост в живота.
Ние днес малко бяхме по магазините и кафетата с малкия мишок ама голям любопитко ми е станал.А една барманка като се лепна за него и като взе да го разнася по цялото кафе направо луднах. Shocked #CrazyАма какво да й кажа момичето и беше много мило.Е накрая като го отведе при пушачите и аз неиздържах.Ама как може да има такива тъпи хора...... Sick
Хайде приятен ви уикенд от нас. Hug

Общи условия

Активация на акаунт