Вчера на обяд ме изкара извън нерви с това ядене и я наказах
оставих я без обяд,приспах я гладна и да видиш след два часа как може да си отваря устата,без мама да се прави на клоун

.Айде сега и на Цеци да излезе зъбче,много ще съм щастлива
Утре имаме и тримата имен ден, аз съм Ралица, а те двамата са Цветелиновци (ако второто е момиченце ще е Розалия, да си празнуваме и 4-мата
) и заминаваме за Търново.Ще обикаляме магазините,ще хапнем, ще се разхождаме цял ден и вечерта се прибираме. Нямям търпение вече

И аз чакам с нетърпение да видя вече зъбче че малкия не спира да ги тъпче тия ръце в устата и да се лигави.Иначе не е чак толкова изнервен.
За въвеждането на нова храна не мога да ти дам съвет понеже ние сме от 1седмица само на зел.пюрета но мисля че сега вече можеш да даваш и друго все пак е минал 1/2 месец.

на село
....абе, ще се почувставме глезени! Затова не ни мислете
ако не ми остане време или желание да пиша от там

. От всичко, което прочетох из нета стигам до заключението, че не е себореен дерматит, а атопичен
. В понеделник си заминаваме за Пловдив, във вторник ще го водим при една доцентка да види за какво става въпрос....(можем да останем до след великден в Търново, но бебчо е най-важен) Но най- вероятно ще е атопичен дерматит.., четох много страшни неща за този дерматит, дано не се стигне до последиците от него....
. Ето и причината за честото му будене нощем, просто детенцето го сърби
и не знае какво да направи, направо сърцето ми се къса като го гледам как се буди нощем и започва да удря с ръчички по челцето, където са му обривите
. Дано ни предпишат нещо, с което да овладеем поне сърбежа, то май излекуване няма, преодолявало се с времето, ако въобще се преодолее.
Иначе няма промяна в поведението му - играе си, смее се......
Аз все си виках,че е малка за тия работи,ама явно не е:naughty:

! ще се оправите , няма начин . дано наистина има и облекчаващо мазило!ако е атопичен дерматит, малко кофти с диетата , но повече за теб откалкото за него . нали не познава още вкуса на забранените храни.

Ама какво да й кажа момичето и беше много мило.Е накрая като го отведе при пушачите и аз неиздържах.Ама как може да има такива тъпи хора...... 

Препоръчани теми