Отговори
# 75
  • Стара Загора
Добро утро....
Не съм ви чела...извинявайте...
Сигурно няма и да мога да ви прочета. Мъжът ми замина за един месец на курс в Шумен и съм сама и няма да мога да обръщам такова внимание на отчетната защото и малкото време, което имам за тук ще го отделям изцяло за форума и незнам дали ще опирам до вас Blush за което се извинявам.
КалиМа извинявай...сега ще ти пусна снимки на пощата...сигурно не е късно. Ама аз докато се набутам стана 2008г. Mr. Green

# 76

Здравейте момичета!
Черпя Ви по повод месечинката на Яни.Нека ми бъде жив и здрав Praynig!Айде лек ден на всички  bouquet!

# 77
  • София
Мира, преди се изпирака петната от ябълка, но откакто включих и мирков си остават. При белите е лесно, прибавям белина при първото пране, а после ги пускам пак. Но при другите newsm78?!
Евелинка, честит имен ден на Благо -да му е живо и здраво името да е здрав и много да ви радва! newsm51
Честита половин годинка на Ради и Марти-здрави и щастливи !   bouquet
Илиянче, да ти е жив и здрав мъжа. Много любов и уважение в семейството. Two Hearts
Галеа, по новото сме вече.
Кръци, Теди,  плодовите пюренца, регулират теглото, особено ябълката. А до две години децата си регулурат теглото. Кръц, масажите наистина помагат Peace. По- късно и плуването.
Мамо Тони, и Косето категорично отказваше лъжичката, но дойде момент в който сам си прояде. Моя позната ми казваше да му я оставя да си поиграе с нея под мой кинтрол, разбира се така не я чувствали чужда newsm78.
Добре дошла на мама Вданиела и Георги Hug.
Вчера си направихме мн. хубава разходка с Ив4ето. Сашето спинка през цялото време, а Косцо му пееше Mr. Green.  Ето малко снимки.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93835&photo=20

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 10:23 от Lovi

# 78
Здравейте,момичета не съм писала отдавна,но имах много работа!
Да се отчета след консултацията-7300кг и 70см.
Зъбчето ни излезе почти цялото и сме много криви и кисели.
За косопада-и моята пада много,но не съм предприела.
За количките-купих си лятна на Бертони-фокси-корал.
Честити месечинки на всички които съм пропуснала-да са живи и здрави бебоците.
Със смяната на часовете много ни се обърка режима.

# 79
Здравейте момичета и момчета  Grinning
KaliMa, разгледах току що сайта, много е хубав. Ще ти пратя и наши снимки, само да се наканя. Аз май ще се разкрасявам не преди, а след като се снимам, че с Фотошопчо сме голяма любов   Joy
Лови, много сме хубави  Laughing .Следващият път поспаланкото може да е по-активен вън и после по-кротък в къщи, че като се прибрахме ме побърка от дивеене.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре дошли на новите попълнения  и честито на всички пораснали бебоци Hug
Имам едно въпросче, знае ли някой от къде в София мога да купя хубави и безопасни ако се излапат детски боички? Канена съм на прощъпулник и искам подаръка да ми е "професионално ориентиран".
Хубав ден на всички и дъъъълги разходки  Peace

# 80
добро утро и от нас  Grinning честита месечина на Яни
момичета да ви се оплача на мен ми дойде  :: направо бях забравила колко е гадно,отгоре на всичко сутринта ми се обадиха от работата и се оказа че не ми достигат 15дни болнични от 135-те,гадното е това че последния ми болничен е бил до 4януари,а счетоводителката едва сега ми казва   Thinking добре че утре сме на консултация и ще питам педи то дали може да ми даде продължение на болничния,чудя се как може да има такива хора които ги мързи да си вършат работата!!!

# 81
  • Варна
Здравейте от нас!
Със закъснение честит празник на всички майки!Да са ни живи и здрави децата и много да ни радват!И честит имен ден на Благо ! С пожелание за щастливо и безгрижно детство!
Честита месечинка на Яни!
Ние вече си има 2 зъба . Моето дребосъче много се буди напоследък , чудех се аз защо. Добре , че и мен ме заболя корема , та да се сетя , че тия залени работи - салатки , спанак , лапад , дето ги нагъвам в здрави количества , явно му причиняват колики. А аз толкова обичам да си хапвам такива зеленинки. Моят мъж е твърд - той не е тревопасно , салатката само с ракийка .Сега си хапваме , но умерено  , че после голямо пръцкане има цяла  нощ  Embarassed
Вчера за първи път оптахме пюре - домашно сготвен картоф - горкото малко човече - само дето не повърна Sick Казаха ми , че трябвало да съм много упорита - чудя се как изобщо ще я бъде тая работа . Аз си мислех , че моя шишо всичко ще си хапва с кеф feeding
За килограмите - не ми се говори .Аз по принцип лесно качвам , след катородих има 7-8 отгоре и сега продължавам да си ги нося. Но докато се кърмим - така ще е . Преди да забременея ,ходех редовно на Тае-бо ,но сега ми се вижда доста натоварващо за кърмачка. По-нататък ще видим.А дали някога ще се върна на 54 - 56 -малко ме съмнява

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 19:11 от Любопитка

# 82
Здравейте Hug
Много пишете не мога да смогна да чета, а пък за писане съвсем не остава време Wink
Ние сме добре, само по разходки ходим най-вече на Панчарево на Ема много и харесва там.
За подпирането с възглавница мисля да не го правя когато тя реши ще седне.
За пюретата ние ще почваме от 6-тия месец и мисля да е с картофче+кърма, но ще видим има време.
Аз също искам лятна количка и сега около Великден мисля да взимаме, но още не съм решила каква.
За килатане искам да се меря Mr. Green
Ами това е за сега, ще гледам да се включа скоро пак Hug

# 83
  • София
Здравейте, мамчета. Отдавна ви чета, но чак сега се престраших да ви пиша. Аз съм мама на едно октомврийче родено на 18. 10. 2006г., а термина ми беше на 27.10.2006г. Бебчето ми се роди в 7,20ч. сутринта с размери 3,350 и 51см. и се казва Анна-Мария. Имаме и по-голяма кака, която е първокласничка. Много ще се радвам ако ни приемете във вашите редици.  Hug  Heart Eyes

# 84
здравей maria Hug настанявай се удобно,a за да те включат трябва да информираш модератора

# 85
  • -
Привет от нас!Най-накрая успях да изчета пропуснатото... smile3529Ноща мина сравнително спокойно/да не се хваля много-много де/дори аз трябваше да я събудя сутринта да яде,защото спеше толкова дълбоко.Нацока се,поигра си малко и сега пак спи,а трябва да яде пюре newsm78
лятна количка не сме купували още-нашата е комбинирана и с нея ще караме засега
за килограмите-мога да ви кажа много ефективен метод Mr. Green-здрави нерви и местене на багаж от квартира в квартира...резултата забременях 58кг,сега съм 55...
за седенето-подпирали сме я веднъж с възглавници,но е нестабилна и се изхлузва надолу,а иначе седи в шезлонга или в нас
косопада-сякаш нещата при мен вече са по-добре,мина най-лошия период
Добре дошли на новите мами и бебоци! HugЧестита месечинка на Яни!  bouquet
Хрумна ми ново заглавие/нали има много озъбени напоследък newsm47/-БЯЛО ЗЪБЧЕ Я КАЖИ ОКТОМВРИЙЧЕ ИМАШ ЛИ СИ ТИ?-макар че то май имаше тема за зъбките... newsm78 няма да се разсърдя,ако е неподходяща и не се приеме няма проблем Simple Smile
Вашите бебоци имат ли някакви родилни петна?Мария има едно червено петънце на дясната ръка,което не прилича на нищо по форма/не си спомням да съм се уплашила от нещо/но ми се струва че се увеличава и това малко ме притеснява?!?

# 86
  • София
Здравейте пак, благодаря ви за посрещането това е Анна-Мария - > http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=307
В момента сме само на кърма и добавка от АМ на ХИП ХА, предстои ни захранване.
А за моите килограми не ми се говори.
И ние си търсим лятна количка ама още не сме си избрали

# 87
  • Кюстендил
 Здравейте и от нас!Мойта хубавица днес спа до 6:00ч,нацоцка се и като заспа,та до 10:40ч елате сега да видите какво сърдене е,иска постоянно внимание и няма угодия.
 Яде пюре по 70-100мл и после кърма,щото неще повече пюренце,следобяд каша и ако много се е запекла давам круша или слива по някое време
 Зеленчуковото пюре трябва да е без добавена сол или захар иначе newsm11
 Подпирам я да седи по малко иначе все е на коремни преси и реве,няма желание да се обръща,но пък почти е готова да лази(само да се сети какво да прави ръцете) Laughing
 Количката ни е комбинирана и ще си я ползвам нея
  За килограмите не ми се говори,че съм +6 откакто съм родила,ама ако не се натъпча,ламята все реве после

Честито на празнуващите и добре дошли на новите мами

# 88
Не мога да не почерпя за мини юбилея на Мартичка  Wink

Солено сладко   и за пийване

# 89
Здравейте мамчета Hug
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА ЯНИ И НА МАТРИНКА Hug Hug Hug да са живи и здрави и най-палавите бебоци на мама и на тати  smile3525 newsm51
Добре дошла на новата мама настанявай се удобно при нас  Hug
Малкия си поспа до преди малко и сега ми надува ушите незнам зъби ли са вече ама понякога не се трай.
Валка браво за колограмите ама какво сте изживели само вие си знаете.Това местене направо го ненавиждам. Mr. Green
Лови май наистина е от морковите.Ама белина може ли да се слага аз нещо не смея.Ти от коя слагаш?
КалиМа  много хубав е станал сайта . Hug
Хайде бе къде се загубихте  Mr. Green Party
Да ви питам вашите мишоци заглеждат ли се повече време в играчките понеже на моя много му омръзват и не си играе с тях гледа ги малко и после нъц...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт